Informație importantă! Serviciul, transportul și producția continuă ca de obicei. Comenzile vor fi livrate în funcție de datele furnizate magazinului online!

Oglindă cu rafturi şi iluminare LED L38

2249,00 RON
Livrare gratuită Livrare gratuită
Perioada realizării comenzii este de la 14 la 19 zile lucrătoare.
Faceți clic pe simbolul și citiți detaliile
-
+
Preț: 2249,00 RON
Elementele suplimentare se exclud sau dimensiunea este prea mică - contactați Serviciul Deservire Clienți.

Alte produse

Oglindă LED cu rafturi
 
Iluminare LED
Iluminare practică integrată în oglinda de baie. Gata cu machiajul nepotrivit. Lumina naturală vă va face toaleta zilnică mai plăcută și vă va reduce consumul de energie!
Funcția raft
Echipamentul funcțional de baie este extrem de important, așa că oglinda noastră cu raft vă va ajuta să vă păstrați produsele cosmetice, într-un loc sigur și ergonomic!
Culori disponibile
Alb
Cenusiu
Sonoma
Oglinda cosmetică
Oglinda cosmetică este accesoriul perfect pentru cei care se grăbesc constant. Aceasta vă va permite să vă machiați frumos sau să aplicați cu precizie spumă de ras. Nu mai trebuie să-ți pierzi timpul în căutarea oglinzii de mână!
- Oglinda nu are iluminare.
Comutator tactil
Este suficient, să atingeți comutatorul pentru a porni sau opri rapid și intuitiv lumina de fundal LED din oglinda de baie!
Difuzorul Bluetooth
Difuzorul Bluetooth instalat în oglinda LED face posibilă ca fiecare baie și pregătire pentru muncă să se petreacă sub sunetul muzicii preferate.
Priza electrică
O priză electrică în oglinda cu iluminare înseamnă ergonomie și practicabilitate. Oglinda poate fi echipată cu maximum 2 prize electrice - puteți conecta un uscător sau un aparat de bărbierit și nu vă faceți griji pentru deficitul de prize electrice din baia dvs!
Ceasul LED
Ceasul LED din oglinda de baie vă va arăta ora curentă și vă va ajuta să controlați timpul în rutina zilnică!
Stația meteo WI-FI
Datorită stației meteo WI-FI, puteți verifica ora, temperatura și vremea curentă în timp ce vizitați baia. De acum înainte, vă va fi mult mai ușor să decideți ce să purtați! Gestionați stația meteo folosind aplicația pentru smartphone.
Muchii șlefuite oblic
Șlefuirea oblică este un finisaj elegant al marginii oglinzii. Datorită acestei soluții, lumina reflectată creează un efect de cristal pe marginile oglinzii.
Detalii tehnice
Adâncimea raftului
20 cm
Durata de viață a diodei LED pânăla
LA 15 000h
Numărul de LED-uri și clasa energetică
120 / m, A ++
Iluminarea are caracter decorativ
Grad de protecție
IP44
Garanția
Da, 2 ani
Consum de curent
9,6 W / m
Grosimea sticlei
4mm
Culoarea diodei LED
Alb rece 7000 K
În set:
Accesorii de montaj.


Împărtășiți-vă opinia despre acest produs