Informație importantă! Serviciul, transportul și producția continuă ca de obicei. Comenzile vor fi livrate în funcție de datele furnizate magazinului online!

Despre noi


Cine suntem?
Societatea Foram, cunoscută sub brand-ul Artforma,
este un producător de frunte de oglinzi cu iluminare LED în Europa.
Imbunătățim în mod constant procesul producției și mulți ani de experiență în
industrie sunt garanția produsului de cea mai bună calitate, cu posibilități de modificare practic nelimitate.
100
produse
24/7
întotdeauna disponibili pentru dvs
20
de ani pe piață
20
de magazine proprii

Cei mai buni, adică ?
Gama noastră de oglinzi cu iluminare LED a fost adusă la un nivel care să satisfacă cel mai pretențios client. Oglinzile sunt in conformitate cerințelor cumpărătorului, realizate cu o precizie milimetrică, o gamă largă de accesorii funcționale suplimentare sau abilitatea de a alege tipul și culoarea luminii sunt doar câteva dintre punctele forte ale ofertei nostre.
Departamentul de servicii pentru clienți, are grijă de clienții noștri și de a face într-un mod rapid și precis. Nici o întrebare nu rămâne fără răspuns .
Datorită vânzărilor online, Clientul nostru poate returna produsul în termen de 14 zile. Costul livrării în cazul returnării produsului este suportat de client.
Garanția disponibilității

Oglinzile pe care vi le oferim sunt produse de brandul nostru de la zero.
Producția începe cu momentul plasării unei comenzi. Prin urmare, nu experimentăm fenomenul atunci când ordinul devine imposibil de livrat din cauza lipsei de disponibilitate a produsului.

Urmăm tendințele și moda
Produsele noastre oferă un stil modern și întemperii în încăperile dvs. O multitudine de modele și un stil unic de oglinzi care perfect se combină cu tendințele în schimbare în designul interior.
 
Calitatea brandului Artforma a fost încredințată de mulți clienți din Europa
De produsele din marca Artforma sunt mulțumiți clienții din multe colțuri ale Europei. În fiecare zi, numărul este în constantă creștere de clienți care achiziționează produsele noastre. Vindem în aproape toată Europa.
Cu stimă, echipa Artforma www.artforma.ro