Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Cine suntem?

Marca Artforma este un producător de top de oglinzi iluminate cu LED în Polonia și Europa. Procesul de producție îmbunătățit constant și mulți ani de experiență în industrie garantează cea mai înaltă calitate a produsului cu posibilități de modificare practic nelimitate. Fiecare produs se face manual la comanda individuală a Clientului.

120
Modele de oglinzi
Timp
De răspuns rapid
23
De ani pe piață
Mii
De produse expediate
 

Lumea noastră uimitoare a oglinzilor

Mulți ani de experiență și recunoașterea a mii de clienți din 25 de țări din întreaga lume ne-au permis să creăm un produs unic care va satisface chiar și cele mai exigente gusturi - atât esteți, cât și oameni care prețuiesc soluțiile tehnologice interesante. Gama largă de oglinzi cu iluminare LED sunt produse atent concepute, gândite din punct de vedere al funcționalității și decorativității. Este in primul rand un element perfect al echipamentelor de baie, dar si un decor interesant al camerelor de zi, holurilor sau camerelor de hotel.

Direct de la producător

Fiecare model de oglinda LED creat de noi poate fi echipat cu multe gadget-uri funcționale, liber alese. Oferim accesorii cu diverse niveluri de utilitate care îți vor permite ajustarea oglinzii la nevoile tale. Acestea includ covorașe de încălzire anti-aburire, difuzoare Bluetooth, stații meteo și ceasuri. Fabricat cu aceeași precizie, fiabilitate și pasiune de fiecare dată.

Cu stimă, echipa Artforma
artforma.ro

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult