Informație importantă! Serviciul, transportul și producția continuă ca de obicei. Comenzile vor fi livrate în funcție de datele furnizate magazinului online!

Reclamații și rambursarea produselor comandate

A. Depunem toate eforturile pentru ca oferta noastră să includă produse de cea mai înaltă calitate, lipsite de orice defecte. Suntem responsabili pentru orice defecțiuni în conformitate cu regulile prevăzute în dispozițiile Codului civil (în special în art.556 și art.556(1) - 556(3) din Codul civil).
 
B. Dacă doriți să depuneți o reclamație privind un produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa biuro@artforma.eu 
 
C. Pentru a scurta perioada de reclamație, vă rugăm să menționaţi în mesaj următoarele date:
 
· Nume și Prenume
· Adresă
· Nr. comandă
· Data încheierii contractului care constituie temeiul reclamației
· Obiectul reclamației
· O fotografie sau un filmuleț cu deteriorare/defecțiune
· Așteptările dvs. față de reclamație (înlocuire/restituire/discount)
 
D. Reclamațiile sunt examinate în termen de 14 zile de la data primirii acestora. Răspunsul privind decizia este trimis la adresa de e-mail indicată la comanda bunurilor.
 
RETURUL PRODUSELOR
 
A. Dreptul de retragere din contract se aplică în termen de 14 zile de la primirea expedierii. În această perioadă, clientul se poate retrage din achiziție, fără să ofere niciun motiv.
 
B. Pentru a beneficia de dreptul de returnare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa biuro@artforma.eu, scriind o declarație clară privind decizia dvs. de a vă retrage din acest contract. Acest lucru se poate face prin completarea formularului de retragere atașat, însă dorim să menţionăm nu este obligatoriu.
Costul livrării la returnarea produsului este plătit de către client. Mărfurile trebuie returnate în termen de 14 zile de la retragerea din contractul de cumpărare la adresă: CzechLogistic - ARTFORMA Arad - Iratos FN ul. Spseaua Arad (DPD DEPO) 310001 Arad.  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru deteriorarea conținutului în timpul transportului, de aceea vă recomandăm să vă asigurați livrarea.
 
C. Model de formular pentru retragerea din contract
 
Prin intermediul prezentului formular, vreau să vă aduc la cunoştinţă dorinţa de a mă retrage din contractul de cumpărare a bunurilor (vă rugăm să ne oferiți mai multe detalii cu privire ce anume nu corespunde așteptărilor dvs. - am dori să îmbunătățim calitatea produselor noastre în viitor).
 
- Data comenzii și data ridicării coletului
- Nume și Prenume
- Adresa consumatorului
- Dată