Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Reclamații și restituiri de marfă

Excluderea dreptului de retragere

Dreptul de retragere nu se aplică contractelor de furnizare de bunuri nefabricate pentru care producția este determinată prin alegere sau determinare individuală de către consumator sau care sunt în mod clar adaptate nevoilor personale ale consumatorului.

Produsele din oferta noastră (cu excepția seturilor de mobilier din colecția Valentina) sunt realizate integral la comandă individuală și adaptate la nevoile consumatorului, de aceea nu este posibilă returnarea produselor comandate.

 

Dreptul de retragere din contract

Următoarea procedură se aplică numai produselor din colecția Valentina (seturi de mobilier).

Aveți dreptul să vă retrageți din acest acord în termen de 14 zile, fără a oferi niciun motiv. Termenul de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați în posesia bunurilor sau la care o terță parte, alta decât transportatorul și indicată de dumneavoastră, intră în posesia bunurilor. Costul de livrare în cazul returnării unui produs este plătit de către client.
Bunurile trebuie returnate în termen de 14 zile de la retragerea din contractul de cumpărare la următoarea adresă:

Paxy Courier - ARTFORMA Arad - Iratos FN
Spseaua Arad (DPD DEPO)
310001 Arad
Telefon: +48684227365.

Nu suntem responsabili pentru deteriorarea conținutului în timpul transportului, așa că vă recomandăm să vă asigurați coletul.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați:

(FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, biuro@artforma.eu, Telefon: +48684227365)

cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).

 

Model de formular pentru retragere din acorduri

(Puteți utiliza modelul de formular de retragere, dar acest lucru nu este obligatoriu.)

Model de formular pentru retragere din acorduri

 

 

Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

 

 

Efectele retragerii:

 

În cazul retragerii din prezentul contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, fără întârziere și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care am fost informați de decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract.

Sunteți răspunzător pentru orice diminuare a valorii obiectului care rezultă din utilizarea de către dvs. a obiectului, alta decât cea necesară pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea obiectului.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult