Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Livrare

Timp de execuție

5 - 20 zile lucrătoare

Garantăm

Livrare gratuită

Fiți la curent cu noutățile

Statusul comenzii

Metode de livrare

Curier DPD

Curier GLS


Cum funcționează procesul de comandă?
1

Prepararea produsului

Toate oglinzile și dulapurile oferite sunt produse special pentru comanda dumneavoastră. Posibilitățile largi de configurare permit libertatea de selecție a dimensiunilor și a accesoriilor suplimentare. Timpul de producție al comenzii depinde de tipul de produs selectat - informațiile sunt întotdeauna furnizate la plasarea comenzii. Pregătirea începe după ce plata este creditată în cont.

2

Controlul calității

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate, fiecare produs este verificat în ceea ce privește funcționalitatea și aspectul vizual după finalizare. După trecerea inspecției, produsul este etichetat cu o semnătură de mână a verificatorului, care confirmă că produsul respectă comanda.

3

Ambalarea comenzilor

Odată ce produsul a trecut de inspecție, acesta ajunge la Departamentul de ambalare, unde este pregătit cu grijă pentru expediere. Datorită ambalajului rezistent la șocuri și la impact, puteți fi siguri că comanda dvs. va ajunge în stare perfectă.

4

Expediere

Imediat după ambalare, comanda dumneavoastră este transmisă pentru expediere. După ce produsele au fost expediate de către compania de transport, veți primi o notificare cu un număr de urmărire care vă permite să monitorizați starea transportului în timp real.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult