Informație importantă! Serviciul, transportul și producția continuă ca de obicei. Comenzile vor fi livrate în funcție de datele furnizate magazinului online!

Livrare


 

Realizarea comenzii

 
Timpul de procesare a comenzii include timpul de producție al oglinzii și timpul de pregătire a oglinzii pentru expediere. Depunem tot efortul să oferim clienților noștri produsele comandate cât mai curând posibil .
 
În funcție de oglindă, accesoriile și dimensiunile selectate - timpul de realizare a comenzii poate varia între 7 și 17 zile lucrătoare. Data exactă a livrării va fi specificată în mesaj, care informează despre faza de implementare a comenzii dvs.
 
Pregătirea produsului pentru expediere, precum și livrarea sa are loc numai în zilele lucrătoare. Fiecare pachet este ambalat cu atenție într-o cutie de carton armată. Acest lucru garantează livrarea într-o stare impecabilă !
 
Starea comenzii actuale este vizibilă în coșul dvs. Urmați în mod regulat completarea comenzii dvs.!

 


 

Livrarea și returnarea

 
Livrarea gratuită este disponibilă pentru fiecare comandă, indiferent de valoarea comenzii, achiziționarea oricărei oglinzi garantează transportul gratuit în întreaga țară.


   
Dacă sunteți nemulțumit de produsul primit, aveți dreptul să vă retrageți dintr-un contract la distanță. Termenul suplimentar pentru a trimite o declarație de retragere dintr-un contract la distanță nu vă limitează în niciun fel dreptul de a vă retrage din contractul la distanță.

 
 

Partenerii noștri