Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Hol

5
Filtrare
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - Andes ✖

Afișat 5 cu 5 produse

Holul

Oglinda de hol cu LED-uri este un must-have pentru orice casă! Indiferent de mărimea camerei, chiar și cea mai mică oglindă de perete trebuie să fie prezentă. Pentru a vă face alegerea mai ușoară, noi, cei de la Artforma, am avut grijă de multe posibilități de personalizare.

 

Personalizați-vă oglinda de perete pentru hol

Oglinzile decorative pentru hol vă oferă confortul de zi cu zi. Chiar înainte de a ieși din casă, puteți arunca o privire pentru a te asigura că arăți demențial! Adaptați oglinda nu numai la nevoile dvs., ci și la aranjamentul camerei.
În oferta Artforma veți găsi oglinzi decorative pentru hol cu trei dimensiuni diferite, o duzină de culori ale carcasei, culori diferite de lumină și trei culori de pandantive! De asemenea, puteți opta pentru o oglindă mare de perete pentru hol, cu dimensiuni de până la 100x140 cm. Dacă întâmpinați probleme la alegerea sau adaptarea la spațiul liber, vă rugăm să contactați specialiștii noștri!

 

Oglindă modernă pentru hol - iluminat cu LED-uri la modă și ecologic

O oglindă de hol modernă ar trebui să aibă iluminare cu LED-uri la modă, care să arate elegant, să mențină costurile de electricitate la un nivel scăzut și să ilumineze fața în mod uniform (deci este excelentă pentru retușarea machiajului).
Doriți o oglindă mare de perete pentru holul dvs. pentru a vă impresiona oaspeții? Vă așteptați la o achiziție practică și la modă în același timp? Ați ajuns la locul potrivit! Descoperiți gama Artform și bucurați-vă de calitatea atemporală a oglinzilor moderne.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult