Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Salon

0
Filtrare
Nu există produse de afișat.

Salon

O oglindă de perete aleasă cu pricepere poate mări optic o cameră și chiar o poate lumina! Deci, de ce să optezi pentru o oglindă decorativă pentru camera ta de zi?

 

Oglindă pentru camera ta de zi

Oglinda de perete este o propunere ideală pentru toți cei care doresc să își completeze spațiul într-un mod elegant și la modă. Oglinda decorativă va arăta frumos deasupra canapelei, a șemineului și lângă masa de luat masa, dar nu numai! Pe de altă parte, oglinda de deasupra comodei a fost un succes în ultimii ani. Acesta vă permite să vă completați spațiul într-un mod care combină funcționalitatea cu moda. Nimeni nu va trece pe lângă ea indiferent!
Oglinzile decorative pentru camera de zi de la Artforma vor încânta toți membrii casei! În gama noastră veți găsi propuneri dreptunghiulare și rotunde, ideale pentru a se potrivi unei anumite încăperi sau chiar celui mai mic spațiu dedicat.

 

Zeci de modele și posibilitatea de a vă personaliza comanda

 

Nu uita, tu decizi cum va arăta oglinda din sufrageria ta! Planificați-le în funcție de nevoile dumneavoastră. Alegeți soluții cu o anumită înălțime și lățime, precum și culoarea luminii. De asemenea, poți să te dai în vânt și să alegi din zeci de modele care se vor potrivi atât în interioarele clasice, cât și în cele moderne, rustice sau scandinave!
O oglindă în camera de zi nu trebuie să fie plictisitoare! Vă putem oferi, printre altele, desene abstracte, florale, mozaicuri sau art deco. Datorită soluțiilor noastre, veți combina funcția practică a unei oglinzi cu un model la modă și veți obține decorul perfect pentru camera dvs. de zi!
Doriți să atârnați o oglindă deasupra dulapului? Aveți destule picturi și aveți nevoie de ceva practic? Oglinzile decorative pentru camera de zi din oferta Artform sunt o garanție a celei mai înalte calități și a unui design atemporal! Consultați oferta noastră!

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult