Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Dreptunghiulare

123
Oglinzi cu LED-uri iluminate în diferite forme pentru baia dumneavoastră. Oferim oglinzi LED rotunde, pătrate, dreptunghiulare, rotunjite și ovale. Alegeți forma perfectă pentru a vă pune în valoare designul interior unic.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - SlimLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Colecția - Retro ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 123 produse

Dreptunghiulară

Oglinda mare de perete este ideală pentru o cameră decorată într-un stil minimalist, scandinav sau industrial. Oglinda dreptunghiulară, în special, este o propunere la modă, modernă și, mai presus de toate, universală. Datorită acesteia, veți planifica un aranjament atemporal care va încânta pe toată lumea!

 

Oglindă iluminată din fundal cu LED-uri – exact așa cum aveți nevoie de ea!

Oglinda LED dreptunghiulară este o propunere pentru cei mai exigenți clienți. Datorită carcasei din materiale de cea mai înaltă calitate, își păstrează un aspect atemporal pentru ani de zile. Alegeți culoarea marginii carcasei și bucurați-vă de un impact redus asupra mediului, de lumină naturală și de un consum redus de energie datorită tehnologiei LED. Oferim o gama larga de dimensiuni si posibilitatea personalizării oglinzii. A cover made of the highest quality materials retains a timeless look for many years. Choose your own case edge colour and enjoy reduced environmental impact, natural light and lower energy consumption thanks to LED technology. We offer a large selection of sizes and the ability to personalize the mirror.
You can midify the product and choose a bevelled mirror. This is a modern form of mirror treatment that involves grinding and polishing the edges at an angle. This allows the surface to reflect light and create a crystal effect around the edges, looking beautiful in any interior.

 

Oglindă dreptunghiulară cu LED-uri de la Artforma

Ai spațiu liber în apartament și o oglindă mare pe perete este visul tău? Dorești o oglindă iluminată din spate pentru a încânta oaspeții și localnicii, precum și pentru a corespunde tendințelor actuale? Consultați oferta noastră și, dacă aveți îndoieli, utilizați ajutorul specialiștilor de la Artforma. Împreună vom potrivi soluțiile și îți vom reîmprospăta spațiul!

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult