Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Difuzor Bluetooth 1 RON!

Promoția va fi cumulată cu promoția Spring Sale -5%

Oglinzi Loft

15
Oglinzile loft sunt alegerea perfectă pentru cei care apreciază soluțiile moderne și stilul urban, brut. Designul lor unic se potrivește perfect în spațiile dominate de materiale brute, cum ar fi betonul, cărămida sau metalul. Consultă oferta de oglinzi loft de la Artforma, care cu siguranță vor deveni un element inspirator în orice spațiu.
Filtrare
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - FrameLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖

Afișat 15 cu 15 produse

Oglinzi pentru mansardă - decor unic de apartament

Un apartament modern si amenajat functional este un loc in care te poti odihni dupa o zi intensa si sa castigi putere pentru cea care urmeaza. Spațiul de baie ar trebui să ofere libertate în timpul activităților de zi cu zi și să fie o cameră în care eleganța și estetica sunt importante.

Oglinzile de la mansardă sunt un plus unic oricărei camere de baie - datorită lor puteți amenaja un interior practic și elegant. Oglinzile la mansardă pentru baie creează o compoziție unică, indiferent de dimensiunea camerei - arată bine într-un interior mare, precum și într-o baie mică, unde fiecare centimetru își merită greutatea în aur.

Oglinzile suspendate la mansardă pot fi plasate cu succes pe un perete imens, gol și deasupra chiuvetei, deasupra dulapului de baie, pentru a crea un colț practic pentru toaleta de zi cu zi și aplicarea convenabilă a machiajului precis. Amplasarea lor în fața intrării va face baia mai spațioasă, iar agățarea lor în fața ferestrei va ajuta la dispersarea luminii naturale.

Oglinzile mari la mansardă vor arăta așadar frumos atât într-o cameră dintr-un bloc și într-o casă unifamilială, cât și chiar în locuri publice, cum ar fi birouri și birouri. Ele pot fi principalul element decorativ de pe perete sau se pot combina coerent cu motivul colorat de pe gresie, podea sau cu accesorii de amenajare colorate.

Oglinzile în stil mansardă sunt un instrument unic pentru a oferi încăperii și mai multă eleganță și a face din aceasta camera cea mai frecvent vizitată de către gospodărie. Puteți alege o oglindă minimalistă cu un cadru îngust, care se va combina cu un perete puternic decorat. O alternativă interesantă va fi o oglindă suspendată cu un cadru decorativ, care va atrage priviri curioase și va oferi spațiului un plus de strălucire. Oglinzile LED pentru mansardă sunt o competiție interesantă pentru oglinzile clasice, cresc confortul și servesc utilizatorilor indiferent de ora din zi și de activitățile pe care le desfășurați.

Oglinzi pentru mansardă – pentru orice tip de interior

Oglinzile în stil mansardă au fost populare de mulți ani atunci când amenajează băi moderne. Acest lucru se datorează faptului că oglinzile la mansardă pentru hol sau baie se combină bine cu stilul industrial la modă îndelungată - se vor potrivi cu mobilierul din lemn masiv și rafturile din oțel, rafturile metalice și dulapurile de baie în negru sau argintiu. Oglinzile pentru coridorul mansardei arată bine cu decorațiuni naturale, cum ar fi tablouri în rame de lemn, agățat din paie sau suveniruri din călătoriile în străinătate.

Oglinzile dreptunghiulare la mansardă sunt potrivite pentru băile cu pereți clasici, geometrici și dimensiuni standard. Se combină bine cu un blat de lavoar dreptunghiular, dar se vor potrivi și cu un lavoar de blat și cu armăturile din alamă. Merită să folosiți oglinzi mari la mansardă atunci când proiectați o baie cu cadă sau când doriți să introduceți mai multă lumină în baie. Folosind o oglindă care acoperă întregul perete, vei mări optic spațiul și vei face ca lumina de la plafonierele să se reflecte eficient, ceea ce va ilumina suplimentar camera, făcând-o și mai confortabilă.

Oglinzile la mansardă pentru sufragerie sau hol pot deveni principalul motiv decorativ al camerei. Prezența lor pe peretele principal din baie face ca activitățile de igienă să fie mai convenabile pentru adulți și copii. Oglinzile în stil loft pot transforma interioare prea întunecate și, în același timp, forma lor este suficient de minimalistă încât să nu copleșească cu decorațiuni în exces. Foloseste-le in dormitorul tau de vis daca vrei o amenajare coerenta si linistita. Ele vor deveni un element perfect al sufrageriei și echipamentelor de bucătărie în alb-negru și pot fi completate cu accesorii de bucătărie din aur sau argint, cupru sau alamă veche. Oglinzile de baie de la mansardă vor ajuta la nivelarea proporțiilor perturbate într-un interior mic și, de asemenea, vor funcționa bine atunci când proiectați o baie cu tavan înclinat sau un aranjament la mansardă.

Oglinzi iluminate la mansardă – confort în baia ta

Deși poate părea că a avea o oglindă confortabilă în baie nu este nimic neobișnuit, de fapt, selectarea echipamentului potrivit pentru a satisface nevoile individuale ale membrilor gospodăriei este una dintre cele mai importante sarcini care merită reținute atunci când amenajăm apartamentul . Oglinzile mari la mansardă vă vor oferi cel mai înalt confort în propria casă, indiferent dacă vă grăbiți să lucrați sau aveți mai mult timp să vă relaxați în cada preferată. Oglinzile practice pentru coridorul mansardei vă vor face mai ușor să vă puneți și să scoateți îmbrăcămintea exterioară atunci când doriți să vă simțiți elegant în drum spre birou. Oglinzile dreptunghiulare la mansardă vor atrage utilizatorii care doresc să rupă rutina din apartamentul lor și, în același timp, să câștige o baie plină de stil și bun gust.

Oglinzile suspendate pentru mansardă de la Artforma sunt soluții moderne și bine gândite pentru orice cameră care răspund nevoilor diverse ale membrilor gospodăriei. Oferta noastra include oglinzi pentru mansarda in diverse forme si culori, astfel incat sa le puteti combina cu usurinta cu accesorii simple sau cu echipamente de baie bogat decorate. Produsele noastre pot acoperi întregul perete sau umple o parte a unei suprafețe selectate, unde puteți amplasa și un suport de flori, un tablou interesant sau un raft la îndemână pentru cele mai des folosite produse cosmetice.

Produsele pe care le oferim includ oglinzi iluminate pentru mansardă, cu un senzor sau un panou tactil încorporat. Completate cu accesorii de designer, oglinzile LED pentru mansardă au și un strat anti-aburire. Pot avea o sursa de lumina suplimentara pe una sau mai multe margini ale oglinzii, intr-o nuanta calda, rece sau neutra. Puteți alege dintre versiunile produsului cu ceas, stație meteo sau difuzor Bluetooth, datorită cărora puteți asculta muzica sau programele de știri preferate în baie. Pentru un confort și mai mare, obțineți modele de oglinzi cu un raft funcțional din sticlă pentru parfumuri sau produse cosmetice. Toate acestea înseamnă că nu veți avea limite atunci când proiectați apartamentul visat.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult