Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Difuzor Bluetooth 1 RON!

Promoția va fi cumulată cu promoția Spring Sale -5%

Oglinzi Agatatoare

6
Verifică oferta de oglinzi suspendate pe o curea de piele de la Artforma! Agățarea unei oglinzi pe o curea este o soluție originală care nu este doar foarte practică, ci și vizual impresionantă. Aspectul neobișnuit și instalarea ușoară sunt principalele avantaje ale produselor din această categorie. Oglinzile suspendate cu LED vor conferi interiorului tău un farmec aparte și vor deveni o sursă suplimentară de iluminare.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖

Afișat 6 cu 6 produse

Oglinzi suspendate - confort și calitate în apartamentul tău

Este greu să-ți imaginezi un apartament bine amenajat fără oglindă – o oglindă suspendată este una dintre cele mai importante piese de echipament, având un impact pozitiv asupra atractivității încăperii și expune mai bine celelalte accesorii. Oglinzile mari agățate într-o baie mică fac ca camera să pară optic mai mare și, în același timp, își uniformizează proporțiile. O oglindă bine asortată pentru hol într-un bloc sau o casă unifamilială va completa amenajarea originală, vă va permite să vă implicați confortabil în activitățile de zi cu zi și să vă relaxați confortabil după o zi intensă plină de emoție.

Oglinzile suspendate rotunde sunt cel mai popular tip de oglinzi, întâlnite atât în ​​interioarele mici, înguste și greu de amenajat, cât și în încăperile spațioase în care oglinzile sunt combinate cu pereți bogat decorați, faianță decorativă sau decorațiuni artistice. Le puteți combina convenabil cu tablouri moderne, le puteți atârna înconjurate de plante verzi sau le puteți plasa lângă dulapuri de baie care vă vor permite să organizați bine spațiul. Oglinzile de perete pot fi un decor independent de perete - apoi arată elegant pe suprafețe netede, gresie mată sau cu panouri din lemn, care pot fi de interes pentru fanii stilului boho și iubitorii de natură.

Într-o baie bine amenajată, o oglindă suspendată umple colțurile cel mai greu de montat, așa că merită să o agăți pe un perete de la mansardă sau într-un dormitor cu pante. Dacă le așezi în fața ușii de la intrare, aceasta va oferi și mai multă adâncime și va reflecta eficient lumina zilei într-o baie fără ferestre. Oglinzile suspendate cu iluminare reprezintă o modalitate de a economisi spațiu, în special într-un interior mic, unde este importantă planificarea înțeleaptă a aproape fiecare cel mai mic detaliu.

Oglinzi cu LED suspendate – stil în baia de vis

Oglinzile suspendate cu iluminare sunt o nouă categorie de produse practice pentru baie care combină caracteristicile unei oglinzi clasice de baie și o sursă suplimentară de iluminare. Daca alegi varianta cu oglinda suspendata cu LED, cu un panou larg pe fiecare margine a oglinzii, vei castiga o iluminare intensa care poate inlocui cu succes o plafoniera standard. Oglinzile de perete se potrivesc oricărui tip de baie – atât mică, cât și spațioasă, cu ferestre, unde este suficientă lumină în fiecare zi.

O sală bine proiectată necesită o oglindă potrivită. Oglinzile suspendate cu LED din magazinul Artforma vor arăta interesant într-o cameră în stil modern, cu mobilier lucios sau modern. Puteți amplasa oglinzi suspendate cu iluminare pe perete într-o cameră de zi în stil industrial - acestea se vor combina atmosferic cu mobilierul în culori negru, maro sau argintiu, precum și armăturile de baie din oțel, alamă sau negru în toaletă. Într-o baie mică sau îngustă, merită să alegeți o oglindă atârnată pe tot peretele.

Oglinzile mari suspendate sunt cea mai bună alegere pentru un hol, unde oglinda va echilibra proporțiile unui interior prea lung sau foarte înalt. Cu siguranță vor fi utile atunci când te îmbraci sau schimbi hainele, pentru a face mai convenabil să te uiți la tine și să te simți elegant în hainele tale preferate. Poti aseza o oglinda rotunda agatata pe hol sau deasupra canapelei din living, in locul unui tablou clasic sau a unei biblioteci. Oglinzile de perete vor funcționa bine și într-o cameră pentru copii, astfel încât micuțul tău să se uite la reflectarea lor și să învețe și mai bine despre lumea din jur. O oglindă agățată în dormitor va fi utilă atunci când servește și ca dressing, cu un dulap spațios pentru haine și accesorii. O oglinda suspendata potrivita incaperii este o garantie ca vei crea un spatiu functional in apartamentul tau.

Oglinzi suspendate cu iluminare – modernitatea la îndemână

Oglinzile cu LED suspendate disponibile în magazinul Artforma sunt o propunere unică adresată clienților pretențioși care caută un pic de lux. Funcționalitatea și soluțiile lor moderne fac din activitățile de igienă de zi cu zi o plăcere și se desfășoară într-o atmosferă unică. Merită să atârnați oglinzi mari suspendate deasupra dulapului de lavoar, așezându-le lângă raftul cu produse cosmetice de machiaj sau lângă cabina de duș. O oglindă în formă rotundă sau ovală se va combina armonios cu forme geometrice, precum un dulap dreptunghiular, un raft pătrat pentru prosoape sau un raft alungit pentru articole mici.

Oglinzile suspendate cu iluminare de la Artforma oferă cel mai înalt confort de utilizare - oferta noastră include modele de oglinzi în formă de cerc, pătrat sau dreptunghi, în diferite dimensiuni și cu o serie de accesorii utile. Fiecare dintre ele poate fi completat cu un panou de iluminat situat pe una dintre laturile oglinzii sau la toate capetele acesteia. Iluminatul LED va fi util în primul rând într-o baie mică sau într-o cameră în care nu există spațiu pentru iluminatul clasic. Puteți alege dintre produse cu un cadru foarte decorativ, larg sau modele minimaliste care se îmbină perfect într-un perete bogat decorat.

Oglinzile de design de la Artforma pot servi ca post multimedia acasă, deoarece vă permit să redați muzica sau radioul preferat datorită transmițătorului Bluetooth încorporat. De asemenea, puteți instala o stație meteo suplimentară în fiecare oglindă, alegeți varianta cu un ceas sau un covor de încălzire practic care previne evaporarea excesivă. Pentru iubitorii de parfumuri, producătorul a pregătit un raft de sticlă convenabil pentru produse cosmetice, care va funcționa bine în baie sau în hol. Clienții pot folosi și o oglindă de machiaj pliabilă - toate aceste elemente fac din utilizarea oglinzii Artoforma o adevărată plăcere. Vrei ca baia sau camera ta de zi sa aiba o atmosfera relaxanta? Poti alege intensitatea luminii si culorile acesteia - de la rece, la neutru, la cald, pentru a obtine apartamentul mobilat optim visat.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult