Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi albastre LED

13
Filtrare
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - Colorata ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 13 cu 13 produse

Oglinzile albastre

Oglinzile albastre sunt una dintre cele mai interesante și originale idei pentru un aranjament unic al dvs. spaţiu. Culoarea albastră este de obicei asociată cu apa – este o combinație perfectă cu echipamentul de baie unde te poți relaxa după o zi grea. De asemenea, puteți așeza cu succes acest model pe peretele din hol sau îl puteți agăța în sufragerie. Culoarea albastră a cadrului se combină interesant cu multe culori și structuri - vă va permite să creați un spațiu calm și armonios pentru familia dvs.

Oglinda albastră vă va ajuta să proiectați o cameră în care îți poți alina cu ușurință gândurile. si relaxeaza-te intr-o atmosfera placuta. Rama albastră va arăta atractiv pe un perete neted în alb, nuanțe de gri și bej. De asemenea, este o idee bună să atârni oglinda albastră împreună cu suvenirurile tale preferate din călătoriile în străinătate pe peretele principal din sufragerie. Oglinzile albastre aduc înapoi amintiri de vacanță, sunt asociate cu albastrul mării și te fac să visezi.

Oglinzi albastre colorate – stilate și cu caracter

Oglinzile albastre sunt o propunere atractivă pentru cei cărora le place să se joace cu culori vii în împrejurimile lor. Albastrul poate apărea sub mai multe forme - albastrul discret este o bază pastelată pentru nuanțe de alb, bej și crem ale pereților, textile din sufragerie sau gresie pe peretele băii. Culoarea albastru intens este perfectă în combinație cu argintiu, auriu sau alamă - aceasta este culoarea care merită să alegi armăturile pentru baie dacă vrei să câștigi un spațiu îndrăzneț și stilat pentru a avea grijă de aspectul tău.

A oglindă discretă într-un cadru îngust deasupra chiuvetei vă va permite să vă aplicați comod machiajul și să aveți grijă de aspectul dumneavoastră seara. Pentru camera de zi, alege o oglindă albastră cu un cadru bogat decorat - atunci va deveni principalul motiv decorativ al sufrageriei.

Albastru decorativ oglinzi – joacă-te cu culoarea

O oglindă albastră în sufragerie îți va permite să schimbi caracterul interiorului tău preferat în câțiva pași simpli. Daca alegi oglinzi albastre decorative, iti vei putea umple baia cu elemente de mobilier de calitate care garanteaza o utilizare usoara si intuitiva in orice moment al zilei. Acestea sunt produse pline de confort care vă permit să utilizați o serie de accesorii - un radio practic, un ceas, o stație meteo sau un raft convenabil pentru produse cosmetice. Te poți relaxa exact cum îți place, bucurându-te de cele mai noi soluții la îndemână.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult