Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi verzi LED

13
Filtrare
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - Colorata ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 13 cu 13 produse

Oglinzi verzi

Visezi la un spațiu original și funcțional? Oglinzile verzi pentru baie sau hol sunt unul dintre cele mai interesante elemente de echipament care vă va permite să creați un aranjament de succes și de bun gust. Culoarea verde a oglinzii este cu siguranta ceva modern care iti va surprinde invitatii. În același timp, această culoare vă permite să vă înconjurați de nuanțe ale naturii și să profitați de energia bună pe care o oferă plantele.

Verdele este relaxant pentru ochi și minte. Pe de altă parte, folosind nuanțe vii ale acestei culori, poți proiecta o cameră plină de motivație pentru a acționa. Oglinda verde va fi potrivită în sufragerie, baie și hol. O oglindă verde mare vă va face să măriți vizual chiar și o cameră foarte îngustă și greu de amenajat sau să aranjați cu succes o baie cu pante.

Oglinzi verzi - un pic de modernitate în casa ta

Oglinzile verzi vor funcționa în o casa plina de culori, cat si intr-un spatiu in stil minimalist. Poti combina rama oglinzii verde cu alte culori preluate din tonuri pamantene - va fi o combinatie reusita cu maro, nuante de bej, crem si alb, precum si lemn natural. O oglindă verde cu mobilier natural și flori vii în sufragerie este o idee pentru un loc unde te poți relaxa și scăpa de stres.

Oglinzile verzi colorate pot fi folosite ca un element care nu va influența doar pentru estetică, ci va îmbunătăți și starea de spirit a gospodăriei tale. Puteți alege dintre oglinzi de culoare verde intens, verde sticla intens sau culoarea delicată a mării. Pe de altă parte, este o nuanță pozitivă de acvamarin deschis, verde pastel, care seamănă cu tonul frunzelor tinere sau al mentei - le puteți combina liber în motive de pe mobilier, pereți, tapet sau gresie de baie.

Oglinda verde - energie în casa ta

Oglinzile verzi din oferta Artforma sunt o propunere pentru persoanele care nu sunt frică de soluții îndrăznețe în interioarele casei. Puteți combina o oglindă verde cu auriu, argintiu sau negru. Agățați-le pe fundalul tapetului cu model sau lângă o chiuvetă de marmură. Printre produsele Artforma veți găsi modele cu o stație meteo suplimentară, senzor, iluminare de fundal atractivă sau ceas - toate pentru a vă relaxa în baie exact așa cum doriți. Fiecare oglindă a fost creată cu atenție la detalii - primești echipamente care îți vor oferi bucuria de a folosi mulți ani.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult