Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi de coafură LED

18
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 18 cu 18 produse

Oglinzile pentru coafura - care sunt caracteristicile lor?

Oglinzile pentru coafura sunt un element cheie al echipamentului unui salon profesional. Acestea îmbină funcționalitatea, designul la modă și confortul - atât pentru client, cât și pentru coafor.

Trăsătura lor caracteristică este dimensiunea lor mare. Acest lucru permite coaforului să efectueze lucrarea cu precizie și să observi fiecare etapă a schimbării aspectului. Dimensiunea oglinzii afectează și mărirea optică a spațiului, care este deosebit de importantă în încăperile mai mici.

Oglinzile de înaltă calitate oglinzile de coafură pentru perete garantează o reflexie clară și realistă de culori, esențiale pentru alegerea corectă a nuanțelor. vopsele și creează îmbinări sofisticate pentru păr. Un salon de coafură este și un loc în care oglinda este expusă la diverse substanțe, precum lacuri, vopsele și alte produse de styling. Prin urmare, oglinzile de coafură sunt adesea realizate din materiale rezistente la murdărie și ușor de curățat.

Oglinzi pentru un salon de coafură

u> de la Artforma se poate remarca și prin designul său unic. De la modele minimaliste, moderne la cele mai tradiționale cu rame decorative. Aceste forme pot fi un element decorativ important al interiorului, influențând atmosfera și stilul general al acestuia. Datorită acestui fapt, salonul de coafură va căpăta un caracter unic, atrăgând clienții nu numai cu servicii de înaltă calitate, ci și cu un design unic.

Cum să alegi oglinzile profesionale de coafură?

The primul și cel mai important aspect este calitatea sticlei. O oglindă de coafură ar trebui să ofere o reproducere curată, clară și realistă a culorilor, care este necesară pentru o potrivire precisă a culorilor. Calitatea sa ridicată înseamnă că nu va distorsiona imaginea, ceea ce este crucial pentru frizerii profesioniști care trebuie să evalueze efectele muncii lor în orice lumină.

Dimensiunea oglinzii este un alt factor important. Într-un salon profesional, acestea ar trebui să fie suficient de mari pentru ca clienții să-și vadă întreaga silueta și coafura din perspective diferite. Prin urmare, cel mai bine este să alegeți oglinzi mari de coafură, cu un cadru solid și suficient de largi.

Funcționalitatea este, de asemenea, un element important. Multe modele profesionale sunt echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi rafturi pentru produse sau suporturi pentru scule. Oglinzile de coafură cu iluminare vor fi o opțiune de neînlocuit deoarece oferă lumină uniformă și naturală, care este necesară pentru lucru.

Designul este ultimul, dar nu în ultimul rând important. Oglinzile profesionale de coafură pot deveni un element decorativ, influențând atmosfera generală și stilul camerei în care sunt amplasate. In functie de conceptul locului, poti alege modele in diverse stiluri - modern, clasic, glamour, rustic, minimalist. Este important ca oglinda să se încadreze în estetica sufrageriei și să-i sublinieze caracterul. Asigurați-vă că se potrivește cu designul fotoliului, al raftului și al altor accesorii.

Ce oglinzi pentru un salon de coafură puteți cumpăra de la Artforma?

La Artforma veți găsi o gama larga de oglinzi profesionale de coafura care ies in evidenta prin design modern si functii tehnologice avansate. Oferta noastră include modele din diverse linii care sunt adaptate diferitelor stiluri și nevoi.

Oglinzile PremiumLine sunt dedicate persoanelor care caută iluminare precisă a feței și claritate ridicată a oglinzii. Au rame solide disponibile în multe culori, ceea ce evită reflexiile pe perete și conferă demnitate camerei.

AmbientLine este o colecție care oferă modele netede, fără rame, care aduc ușurință încăperii. Acestea sunt caracterizate de caracter decorativ și de iluminare cu LED-uri fantezie, care creează o atmosferă unică.

În plus, la Artforma oferim oglinzi cu opțiuni SMART, cum ar fi difuzoare, stații meteo, afișare a orei și chiar posibilitatea de a verifica e-mailuri și folosiți servicii de streaming. Acest lucru le face nu numai practice, ci și face activitățile de zi cu zi mult mai ușoare. De ce merită să alegi o astfel de oglindă? Un salon de coafură poate oferi clienților săi nu doar relaxare într-un fotoliu, ci și divertisment, de exemplu, opțiunea de a difuza filme sau seriale TV!

De remarcat este că fiecare oglindă Artforma este individuală realizată manual. comanda clientului, care vă permite să adaptați produsul la propriile nevoi și preferințe. Datorită acestui fapt, poți alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului și caracterului salonului tău de coafură.

Vezi mai mult