Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi deasupra comodei LED

18
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 18 cu 18 produse

Oglinzi deasupra comodei de la Artforma - o modalitate ușoară de a crea un aranjament original!

O oglindă elegantă sau modernă deasupra comodei este amestecul perfect de stil și funcționalitate. Nu este doar un plus practic - este un element decorativ important care poate schimba complet caracterul și atmosfera unei camere.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestora este capacitatea de a mări optic spațiul. În încăperile mai mici, cum ar fi dormitoarele sau holurile înguste, oglinzile de deasupra comodei reflectă lumina, luminează aranjamentul și îi adaugă profunzime și dimensiune.

Oglindă pt. dormitorul de deasupra comodei u> poate fi folosit și pentru pregătirile de dimineață, permițându-vă să vă verificați rapid aspectul înainte de a ieși. Așezat în hol deasupra mobilierului pe care ne ținem cheile sau portofelul, devine un loc practic pentru ultimele retușuri înainte de a părăsi casa. În sufragerie sau sufragerie, o oglindă deasupra comodei poate acționa ca un element care luminează spațiul și îi adaugă farmec, mai ales când îl combini cu alte decorațiuni precum vaze, cărți, rame sau sfeșnice.

Cum să alegi oglinda perfectă deasupra comodei?

Oglinda de deasupra comodei din hol, dormitor sau living poate fi găsită în magazinul nostru în diverse stiluri și dimensiuni pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor dumneavoastră estetice. Te întrebi cum să-l alegi pe cel perfect?

Estetica oglinzii de deasupra comodei joacă un rol cheie. Trebuie să se armonizeze armonios cu echipamentele existente, creând un decor coerent, bine gândit. Culoarea și materialul cadrului sunt importante aici - modelele delicate din lemn adaugă căldură și naturalețe, în timp ce cele din metal sau lăcuite pot adăuga un accent modern interiorului casei tale.

Dimensiunea oglinzii este alta. aspect important pe care trebuie să îl luați în considerare. O oglindă prea mare deasupra comodei poate copleși spațiul, în timp ce o oglindă prea mică va dispărea pe fundalul altor mobilier. Modelul ideal ar trebui să fie proporțional cu comoda și să nu depășească lățimea acestuia. Luați în considerare și înălțimea tavanelor - în case de locuit, oglinzile mai mari pot arăta spectaculos, în timp ce în spațiile mai mici cele mai mici vor funcționa mai bine.

Forma oglinzii este un alt element care merită luat în considerare. O oglindă elegantă, dreptunghiulară, deasupra comodei va fi universală și se potrivește cu majoritatea interioarelor. Cele rotunde adaugă lejeritate și înviorează aranjamentul, în timp ce cele ovale pot introduce delicatețe. Alegerea modelului depinde de preferințele personale și de stilul interiorului.

Oglinzile moderne pentru camera de zi deasupra comodei pot oferi și opțiuni SMART, cum ar fi iluminarea din spate cu LED , care creează o atmosferă unică în cameră. Cu toate acestea, caracteristicile care merită o atenție specială includ capacitatea de a afișa filme de la serviciile de streaming, de a asculta muzică și chiar de a afișa documente sau e-mail!

Oglindă deasupra comodei - cât de sus să o agăți și alte sfaturi de aranjare

Există câteva reguli cheie pentru a agăța inteligent o oglindă deasupra unei comode pentru a obține un efect optim, atât estetic, cât și practic. Le vom împărtăși cu tine!

Prima problemă se referă la la ce înălțime ar trebui să fie atârnată oglinda de deasupra comodei. Agățat prea sus poate face inconfortabil utilizarea și perturba proporțiile camerei. De obicei, se recomandă ca marginea sa inferioară să fie la aproximativ 15-20 cm deasupra marginii superioare a comodei. Această distanță asigură echilibrul corect între oglindă și mobilier, fără a le scăpa de funcționalitatea.

Iluminarea este un alt element cheie al amenajării oglinzii pe care trebuie să-l iei în considerare. Lumina bine aleasă nu numai că va scoate în evidență frumusețea paharului, ci poate influența și starea de spirit din cameră. O lampă plasată pe o parte a oglinzii va crea un efect subtil și va adăuga căldură interiorului, în timp ce o amplasare simetrică a lămpilor de perete pe ambele părți va crea un efect mai dramatic și mai formal.

În sfârșit, amintiți-vă. despre aspectul decorativ. Pot fi decorate suplimentar prin plasarea de accesorii elegante pe comoda, precum vaze cu flori, cărți, tăvi decorative sau sfeșnice. Aceste elemente mici nu numai că vor îmbogăți decorul, dar vă vor permite și să creați o compoziție coerentă și rafinată.

Vezi mai mult