Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Decor

157
Oglinzile decorative se caracterizează prin rame multicolore unice, care sunt o decorațiune în sine. Modelele unice ale oglinzilor fac ca încăperile decorate cu ele să devină o oază pentru iubitorii de interioare creative. Datorită diversității de modele și forme disponibile, oglinzile decorative cu iluminare LED de la Artforma pot înlocui un tablou sau un poster și pot deveni decorul principal al peretelui.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Colecția - Retro ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 157 produse

Oglinzile decorative

Oglinzile, pe lângă funcția lor practică de observare a propriei reflexii sau de iluminare a încăperii, au și o funcție decorativă. Este un accesoriu practic de design interior, fara de care este greu sa iti imaginezi orice apartament sau casa. Oglinzile decorativesunt cu siguranță un element care poate schimba designul oricărui interior. Atât acasă, cât și la locul de muncă, oglinzile au nu doar o funcție practică, ci și o funcție estetică. Această soluție are multe avantaje și vă poate diversifica cu ușurință locuința, mai ales dacă utilizați oglinzi moderne echipate cu iluminare de fundal LED.

Oglinzi decorative - avantajele unei astfel de soluții

De departe cel mai mare beneficiu pe care îl oferă oglinzile decorative este că extind spațiul. Datorită reflexiei împrejurimilor, aceste oglinzi dau impresia unui spațiu mai mare, care este util mai ales în încăperile mici. Lumina reflectată în oglindă adaugă, de asemenea, luminozitate și spațiu în camerele întunecate și întunecate. Datorită reflexiei luminii, aceste oglinzi pot ilumina colțurile și spațiile întunecate, ceea ce este deosebit de benefic în încăperile fără acces la lumină naturală.

În plus, oglinzile decorative sunt un element care diversifică interiorul, poate completa întregul concept de amenajare. Oglinzile decorative pot fi realizate în diverse forme, dimensiuni și stiluri, ceea ce le permite să se potrivească în diverse interioare. Pot fi simple si minimaliste sau decorate cu rame sculptate, cristale sau alte decoratiuni. Datorită faptului că aceste oglinzi sunt atât funcționale, cât și decorative, pot fi punctul focal în cameră și pot atrage atenția.

Oglindă decorativă - la ce să fii atent la cumpărături?

Oglinzile decorative sunt accesorii decorative perfecte care pot fi folosite în orice cameră. Cu toate acestea, este important să alegeți oglinzi care se potrivesc cu stilul și designul interior, de exemplu oglinzile cu un cadru clasic și decorat se vor potrivi perfect în interioarele clasice, iar oglinzile cu design modern vor funcționa bine în camerele decorate în stil modern. Există, de asemenea, camere eclectice în care puteți combina diferite stiluri. De asemenea, este important să orientați corect oglinzile decorative - în încăperile înalte merită să folosiți oglinzi poziționate orizontal pentru a da impresia unui spațiu mai mare, în timp ce în camerele joase oglinzile poziționate vertical vor fi mai bune deoarece se vor lungi. camera.

Când alegeți un loc pe perete pentru o oglindă decorativă, este important să rețineți că funcția sa principală este de a reflecta imaginea. Prin urmare, nu trebuie să plasați oglinda în locuri în care reflexia va fi nefavorabilă sau haotică, de exemplu lângă o ușă, un stâlp sau alte elemente arhitecturale neatractive. Cu toate acestea, o oglindă decorativăpoate fi folosită nu numai pentru expunere, ci și pentru acoperire. Ele sunt adesea folosite pentru a decora pereții nedezvoltați, ceea ce conferă adâncime camerei și elimină impresia de gol. Oglinda decorativă va funcționa bine și în locurile în care există proiecții neregulate pe perete, deoarece acestea le ascund ușor.

Există multe alte idei pentru plasarea unei oglinzi pe perete, cum ar fi spațiul de deasupra canapelei din sufragerie, deasupra tăbliei patului sau a unui perete cu oglindă în hol. Totul depinde de creativitatea și nevoile dvs. decorative ale unei camere date.

Oglinzi decorative în varianta LED - inovație la un preț bun

Oglinzi - ambele clasic și modern – sunt decorațiuni elegante care nu trebuie să fie exclusiv funcționale. De asemenea, pot fi un element decorativ care atrage atenția datorită proprietăților lor de oglindă. În acest fel, oglinzile reprezintă un decor excelent pentru diverse stiluri de interior, datorită gamei largi de forme și forme diferite oferite de modelele contemporane.

Dacă sunteți în căutarea unui design modern, funcțional și în același timp soluție decorativă, merită să luați în considerare achiziționarea unei oglinzi dreptunghiulare. echipat cu iluminare LED și luați în considerare și o soluție cu funcție de casă inteligentă. Acest produs combină funcțiile tradiționale de oglindă cu tehnologia inovatoare, care vă permite să utilizați multe funcții utile care ușurează viața de zi cu zi. Datorită acestui fapt, în timp ce îți organizezi garderoba, te poți bucura simultan de serialele sau muzica preferată de pe platforme de streaming populare precum Spotify, Apple Music sau Tidal. Acest lucru vă va face cu siguranță activitățile zilnice mai ușor și mai confortabil de utilizat.

Folosirea unei oglinzi cu LED în baie vă permite să vă vizualizați cu precizie reflexia din toate părțile și în diverse conditii de iluminare. O astfel de oglindă decorativă vă permite să economisiți spațiu valoros, mai ales în încăperi mai mici. În hol, o astfel de decorare va adăuga eleganță și modernitate, iar iluminarea delicată va crea o atmosferă plăcută.

În dormitor, oglinzile cu iluminare LED vor asigura o iluminare subtilă care favorizează relaxarea și odihna. Reglarea intensității luminii vă permite să ajustați iluminarea la nevoile dumneavoastră individuale. In living, la randul lor, oglinzile LED cu iluminare sunt un element decorativ original care confera interiorului un caracter unic. Acestea pot fi folosite pentru a evidenția anumite colțuri de scaun sau pentru a crea efecte de iluminare interesante sau pur și simplu pentru a da interiorului un caracter specific, confortabil, care vă va încuraja să utilizați interiorul dat.

Puteți găsiți oglinzi decorative moderne pe Artforma

Dacă intenționați să vă îmbunătățiți dressingul, baia, dormitorul sau camera de zi și doriți să găsițioglinzi decorative de înaltă calitate. >cu iluminare LED, merită să vizitați site-ul Artforma. Acesta este un magazin care oferă o varietate de modele de diferite forme și dimensiuni care se vor potrivi perfect interiorului tău și vor adăuga un stil modern acestuia. Oglinzile LEDoferite de Artforma nu sunt doar elemente decorative, ci și soluții practice care vor crește funcționalitatea apartamentului tău în funcție de preferințele și nevoile tale.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult