Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi glamour

15
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - Decor ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 15 cu 15 produse

Oglinzi glamour - eleganța și luxul la maxim

Oglinzile glamour sunt chintesența eleganței și luxului. Aduc un pic de splendoare și rafinament interiorului. Trăsătura lor distinctivă sunt ramele bogat decorate care captează privirea - adesea finisate cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi aurul, argintul și uneori chiar cristale. Decorațiile pot fi subtile sau expresive, de la modele delicate gravate până la ornamente somptuoase, baroc.

Oglinzile glamour de la Artforma pot lua o varietate de forme și dimensiuni, de la mici, decorative, perfect pentru agățat în spații mici, până la modele mari, full-size, care pot domina sufragerie sau dormitoare spațioase. Aceste oglinzi decorative glamour mai mari nu numai că arată frumos, dar măresc și optic spațiul, făcând camerele să pară luminoase și mari.

Un alt avantaj este versatilitatea. O oglinda frumoasa glamour poate fi amenajata cu succes in diverse stiluri interioare – clasic, luxos, dar si mansarda sau art deco. În plus, oglinzile glamour pot avea și o funcție practică. În dormitor sau în dressing, modelele full-size vă permit să vă pregătiți confortabil părul sau machiajul, oferind o iluminare excelentă. La rândul lor, oglinzile de baie glamour vor ușura bărbierirea, îngrijirea și toaleta zilnică.

Cum să alegi oglinda glamour perfectă pentru hol, baie sau sufragerie?

Estetica este un aspect cheie căruia trebuie să fii atent. În spațiile decorate în stil clasic, oglinzile de perete glamour cu rame bogat decorate vor fi perfecte, în timp ce în interioarele mai moderne este mai bine să alegeți modele cu finisaje mai simple, de exemplu cu un motiv metalic.

Mărimea sa este la fel de importantă. O oglindă de perete mare și plină de farmec poate deveni un plus dominant, mărind optic spațiul și adăugându-i lumină. Este important ca dimensiunea acestuia să fie proporțională cu restul mobilierului și cu spațiul din cameră. Dacă o oglindă de perete glamour trebuie să atârne deasupra unei comode, lățimea acesteia nu trebuie să depășească ramele mobilierului.

Forma oglinzii este un alt element de luat în considerare. De la dreptunghiuri clasice, la ovale elegante, la forme moderne, neregulate - fiecare dintre ele poate aduce o experiență estetică diferită. Forma sa ar trebui să se armonizeze atât cu cadrul, cât și cu caracterul general al interiorului. Oglinzile rotunde Glamour conferă aranjamentului lejeritate și eleganță, în timp ce cele dreptunghiulare sau pătrate sunt mai tradiționale și mai formale.

Ultimul, dar nu în ultimul rând important, sunt opțiunile SMART, care pot crește semnificativ. funcționalitate u>oglinzi glamour. Mobilierul modern poate fi echipat cu opțiuni suplimentare, precum iluminarea din spate cu LED, senzori de mișcare sau chiar ecrane tactile integrate. Pe modelul dvs. Artform, puteți să vă răsfoiți e-mailul, să vizionați filme sau seriale TV și chiar să verificați vremea!

Oglinzi în stil glamour - cum să le aranjați?

Unde și modul de agățat < u>oglinzi decorative glamour, este extrem de important. Așezat pe peretele holului opus ușii de la intrare, va crea impresia de spațiu. Merită să plasați o consolă elegantă într-o culoare potrivită sub ea și să adăugați un iluminat elegant.

Oglinzile decorative pentru un living plin de farmec pot fi agățate deasupra șemineului sau în punctul central al peretelui, ceea ce va adăuga un plus de adâncime spațiului. Modelul amplasat deasupra măsuței de toaletă din dormitor nu va fi doar un plus practic, ci va crea și un spațiu intim, luxos.

Când vine vorba de oglinzi de baie glamour, aveți grijă de plăcile care vor fi fundalul - o opțiune excelentă care imite marmură sau beton arhitectural va fi o opțiune. Puteți agăța aplice elegante de perete cu decorațiuni din sticlă pe ambele părți ale cadrului.

Decorarea spațiului din jurul oglinzii este un alt aspect important al amenajării. Accesoriile elegante, precum sfeșnice stilate, vaze cu flori, sau figurine elegante, îi pot îmbogăți și mai mult aspectul, creând o compoziție bine gândită și coerentă. Cu toate acestea, este important să nu exagerați cu cantitatea de decor - oglinda suspendată glamour este un element suficient de expresiv în sine.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult