Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi LED fără ramă

214
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - FrameLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 214 produse

Oglinzi fără cadru

O oglindă fără cadrueste mai mult decât un element practic al designului interior. Este, de asemenea, un decor perfect care poate adăuga stil și eleganță camerei, nu doar concentrându-se pe rama oglinzii. Modelele moderne disponibile pe piață oferă nu numai diverse funcții, ci și diverse forme și modele care se potrivesc oricărui stil de amenajare.

O oglindă fără ramăeste utilă în special în încăperile mici, unde lipsește. de spațiu poate fi o problemă. Prin poziționarea corectă a oglinzii, puteți obține efectul de mărire optică a spațiului prin reflectarea luminii. Mai mult,oglinzile fără ramăsunt foarte universale și se potrivesc cu orice stil de amenajare, ceea ce înseamnă că pot fi folosite în diverse încăperi, cum ar fi un living, dormitor, baie sau hol.

Oglinzi. nu numai că măresc vizual spațiul, ci și crește cantitatea de lumină din cameră prin reflectarea razelor. Datorită acestui fapt, pot oferi interiorului o atmosferă luminoasă și plăcută. În plus, oglinzile decorative sunt elemente decorative atractive care îmbogățesc stilul aranjamentului și îi sporesc caracterul elegant.

Oglinzi cu forme clasice, adică oglinzi dreptunghiulare și rotunde fără cadru.

Oglinzile fără cadru sunt, fără îndoială, unul dintre elementele decorațiunii interioare care nu mai are o funcție pur utilitară. Modelele moderne de oglinzi fără rame sunt în prezent un element decorativ foarte important al interioarelor. Ele oferă multe posibilități de aplicare și se potrivesc aproape oricărui aranjament. În arhitectura propriu-zisă, oglinzile îndeplinesc trei funcții de bază: permit iluminarea spațiilor întunecate fără a fi nevoie de instalarea unei ferestre sau luminator, măresc optic spațiile și, de asemenea, le fac mai confortabile datorită decorațiunilor elegante care schimbă complet aspectul interior. Și, deși există o mulțime de forme de oglindă pe piață, cele mai populare sunt totuși cele dreptunghiulare și rotunde.

Oglinzile dreptunghiulare sunt unul dintre cele mai frecvent utilizate tipuri de oglinzi, ceea ce se datorează simplității lor. totuși design universal. caracterizat printr-o formă perpendiculară. Versatilitatea lor le face să se potrivească perfect pentru diverse tipuri de interioare, indiferent de stil - de la clasic la modern. Oglinzile dreptunghiularefără ramesunt disponibile în mai multe dimensiuni, ceea ce le permite să fie adaptate la diferite încăperi. Cele mai mari modele, care ocupă tot peretele, măresc optic spațiul și îi adaugă caracter, în timp ce modelele mai mici funcționează de minune în nișe mici sau pe mobilier, îndeplinind atât o funcție decorativă, cât și practică. Mai mult decât atât, designerii, care nu se concentrează perama oglinzii, acordă adesea mai multă atenție acordării tipurilor clasice de oglinzi un caracter excepțional de decorativ.

Oglinzile rotunde sunt un alt plus elegant și elegant, care introduce interiorului un accent moale și confortabil. Forma lor rotunjită iese în evidență față de liniile simple de mobilier și accesorii, dând camerei un caracter elegant. Oglinzile rotunde sunt foarte versatile și se potrivesc în diverse tipuri de interioare - de la tradițional la modern. Datorită formei lor neobișnuite, sunt perfecte pentru cei care doresc să adauge un accent original și unic interiorului lor.

Oglinzile fără ramă rotunde sunt disponibile în diferite dimensiuni, ceea ce vă permite sa alegi modelul care se incadreaza perfect intr-un interior anume. Sunt disponibile și într-o varietate de culori: de la argintiu tradițional la nuanțe mai originale, cum ar fi auriu sau cupru. Alegerea culorii oglinzii poate fi asortată cu culoarea întregii încăperi sau alege o culoare contrastantă care să atragă atenția.

Oglinzi inteligente – merită să le ai în casă? >

Dacă totuși, dacă îți place modernitatea și prețuiești o oglindă fără cadru, atunci oglinzile inteligente sunt pentru tine. Aceasta este o soluție excelentă care combină funcționalitatea cu tehnologia smart home. Datorită acestui lucru, puteți utiliza multe funcții practice care vă fac viața de zi cu zi mai ușoară. Unul dintre cele mai importante avantaje ale oglinzilor inteligente este capacitatea de a folosi servicii de streaming populare precum Netflix, Spotify sau Tidal. Acum, în timp ce faci baie sau te pregătești de serviciu, poți să te bucuri de muzica ta preferată sau să vizionezi filme și seriale interesante folosind o oglindă inteligentă.

Oglinzile inteligenteoferă multe funcții suplimentare, precum capacitatea de a regla culoarea luminii sau un sistem de încălzire încorporat care împiedică evaporarea sticlei. Cu ajutorul acestei tehnologii, puteți ilumina cu ușurință atât baia, cât și alte încăperi. O astfel deoglinda fara ramava functiona perfect in orice amenajare, nu doar in cea moderna. Acest tip de oglinzi sunt practice, dar si estetice, iar designul lor modern si finisajele elegante le fac sa se incadreze in interioare moderne si minimaliste, indiferent de scopul si decorul incaperii in sine. Seara, însă, aceste oglinzi vor crea cu succes atmosfera potrivită, în funcție de culoarea luminii pe care o alegeți.

Deoarece nu merită să vă concentrați doar pe rama oglinzii atunci când alegeți modelul potrivit, este bine să acordați atenție și aspectelor tehnice, precum alimentarea și conexiunea. Oglinzile alimentate cu curent continuu necesită surse de alimentare adecvate și spațiu pentru cabluri. Pentru oglinzile alimentate cu baterie, trebuie să acordați atenție puterii bateriei. Instalarea necesită și atenție - trebuie adaptată la grosimea și distanța oglinzii față de perete. Culoarea și culoarea luminii emise de oglindă sunt de asemenea importante pentru utilizator, mai ales în sala de mese.

Oglindă fără cadru - cea mai bună o găsiți la Artforma

Artforma este un magazin online care ofera oglinzi exclusive si decorative cu iluminare LED din spate, perfecte pentru sala de mese. Oferta noastră include oglinzi de diferite dimensiuni și forme, pe care cu siguranță le veți potrivi cu interiorul dvs., adăugându-i caracter și confort. Toate modelele noastre sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și se caracterizează printr-o funcționalitate ridicată. Un comutator basculant convenabil vă permite să aprindeți și să opriți cu ușurință luminile, ceea ce le crește și mai mult gradul de utilizare. Dacă sunteți în căutarea unor soluții moderne, oglinzile noastre vor satisface toate așteptările dumneavoastră.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult