Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi luminate 50x80

30
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 30 cu 30 produse

Oglinzile 50x80

Oglinzile 50x80 cm sunt mici, dar foarte importante pentru amenajarea funcțională a apartamentului, elemente de echipare care merită încorporate în baia sau holul tău. Oglinzile LED 50x80 cm sunt o propunere interesantă pentru toți cei care doresc să decoreze cu ușurință o baie mică sau să dea apartamentului lor un caracter mai expresiv. O oglindă mică pe perete se va potrivi într-un coridor îngust, va umple cu succes peretele mic de deasupra comodei și va face baia ta minuscul să pară optic mai mare.

Oglinzile de baie 50x80 cm sunt o alternativă demnă de luată în considerare la oglinzile mari și masive care acoperă tot peretele din cameră. Le poți așeza deasupra prelungirii dulapului de baie cu chiuvetă, le poți atârna cu mobilier bogat decorat și le poți folosi ca element decorativ interesant împreună cu tablouri sau suveniruri din călătoriile tale în sufragerie.

Oglinzile 50x80 sunt disponibile în forme standard, cu un panou de iluminat suplimentar și numeroase accesorii. Datorită lor, îți vei pregăti un aranjament practic în baie, datorită căruia îți poți aplica comod machiajul de dimineață sau îți poți pregăti fața pentru o noapte de odihnă. Oglinzile LED 50x80 cm pot fi ajustate la preferințele individuale ale membrilor gospodăriei - potriviți-vă culoarea luminoasă preferată, utilizați difuzoarele încorporate sau un raft discret pentru produse cosmetice, disponibil la îndemâna dvs. Datorită unei mici oglinzi în hol, vei fi bucuros să te pregătești pentru o ieșire cu prietenii și să alegi cea mai bună garderobă pentru serviciu pentru a te simți încrezător în orice situație.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult