Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi mari LED

77
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

  • 1
Afișat 45 cu 77 produse

Oglinzile mari

Oglinzile mari pentru baie sau hol reprezintă o categorie unică de produse datorită cărora puteți schimba radical aspectul oricărui interior. Oglinzile mari de perete pentru sufragerie vor înlocui cu succes un tablou clasic deasupra canapelei, vor ajuta la mărirea vizuală a camerei și vor ilumina spațiul fără o sursă suplimentară de lumină. O oglindă de perete foarte mare poate deveni principalul motiv decorativ al camerei în care vă place să vă relaxați sau să petreceți timp cu prietenii.

O oglindă mare pe peretele principal din hol sau baie va oferi interiorului o adâncime suplimentară, iar proporțiile sale vor fi uniforme. Aceasta este o rețetă pentru decorarea unei camere neobișnuite cu tavane înclinate sau un tavan înalt, deoarece o oglindă într-un cadru decorativ vă va permite să proiectați un colț confortabil pentru muncă și relaxare. Oglinzile mari cu iluminare vor completa iluminatul din tavan și vă vor oferi o lumină discretă pe peretele lateral, perfectă pentru seara sau pentru vizionarea unui film.

Oglinzi mari pentru baie< /u> - confortul utilizării de zi cu zi

Oglinzile mari de perete cu LED sunt o propunere pentru persoanele care apreciază soluțiile moderne și funcționale în casa lor . Oglinzile mari din camera de zi sau din hol pot fi singurul element al decorului camerei - atunci merită să folosiți un cadru foarte decorativ, care să se potrivească cu celelalte elemente ale echipamentului.

Oglinzile de perete dreptunghiulare mari pot încăpea chiar și într-o baie mică, le pot atârna vizavi de intrare și astfel măresc vizual camera. Oglinzile mari de baie cu iluminare vor fi convenabile în timpul toaletei de dimineață și când doriți să aplicați un machiaj precis. O oglindă de perete foarte mare va arăta elegant atât într-o cameră în stil retro, cât și într-un living cu accesorii pline de farmec.

Oglinzi mari moderne pentru dormitor< / u> - șic și eleganță

Magazinul Artforma oferă oglinzi mari moderne pentru baie sau dormitor, care vă vor permite să profitați din plin de avantajele casa ta. Acestea sunt în primul rând oglinzi mari pentru baie cu iluminare pe care le puteți completa cu un senzor tactil suplimentar, stație meteo sau ceas. Putem instala un difuzor Bluetooth în oglindă pentru tine, care îți va permite să asculți muzica ta preferată în timpul băii de seară sau să pornești ritmuri energice în timpul dușului de dimineață. Oglinzile mari cu iluminare sunt disponibile cu diferite intensități de iluminare și în diverse forme, astfel încât să puteți potrivi perfect tipul de oglindă la un anumit interior. Datorită oglinzilor moderne de la Artforma, poți ajusta modelul astfel încât apartamentul tău să răspundă tuturor nevoilor membrilor gospodăriei.

Vezi mai mult