Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi mici LED

49
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

  • 1
Afișat 45 cu 49 produse

Oglinzi mici

Visezi să amenajezi un interior funcțional și confortabil? Oglinzile mici sunt o opțiune excelentă pentru cei care, în ciuda spațiului mic, au nevoie să-și amenajeze practic sufrageria, coridorul sau baia. Oglinzile mici pe perete vor funcționa bine atât într-un apartament cu o cameră pentru o singură persoană, cât și într-un apartament spațios într-o casă de imobil. O oglindă mică va funcționa bine în camera unui adolescent și în dormitor atunci când doriți să efectuați eficient tratamente de îngrijire de seară.

Oglinzile mici cu iluminare LED sunt o soluție ideală pentru o baie mică, cu o formă neobișnuită, care nu are spațiu pentru o sursă suplimentară de lumină. Oglinzile mici suspendate pot fi amplasate chiar și pe un perete îngust, lângă chiuvetă sau dulapul de cosmetice pentru baie. O oglindă mică va mări optic camera, o va lumina și, în același timp, vă va permite să vă machiați convenabil.

Oglinzi mici pentru perete - confort în casa ta

Chiar dacă crezi că nu există loc pentru o oglindă confortabilă în apartamentul tău - oglinzile mici cu LED îți vor oferi plăcere în timpul activităților de zi cu zi . Oglinzile mici se vor potrivi pe un perete îngust din hol, le puteți combina cu un cuier de garderobă sau un raft pentru cele mai necesare articole.

Oglinzi mici pentru baie< /u> poate fi folosit în aranjamentele dvs., în care principalul motiv decorativ este mobilierul masiv sau tapetul colorat pe perete. Ele vor arăta interesante în combinație cu plăci de pereți bogat decorate sau accesorii pline de farmec.

Oglinzi LED - mici detalii care fac diferența

Pentru a crea o amenajare de succes a unui apartament la bloc sau o baie mică într-o casă unifamilială, aveți nevoie de o oglindă îngrijită și selectată corespunzător. O oglindă cu dimensiuni mici se va potrivi unei încăperi cu multe accesorii de diverse forme și texturi. Acesta va atrage membrii gospodăriei care aduc înapoi suveniruri din vacanțele lor frecvente în străinătate și apoi le afișează pe pereții din sufragerie. Oglinda mică se va potrivi chiar și într-un hol sau un coridor foarte îngust, unde puteți amplasa un dulap încorporat spațios.

O oglindă mică LED modernă este una dintre multele propuneri interesante ale magazinului Artforma. Oferta noastra include modele de diverse forme si marimi, astfel incat vei gasi oglinzi care se potrivesc perfect cu interiorul tau. Puteți alege o oglindă într-o formă clasică sau alegeți o versiune cu iluminare de fundal LED, stație meteo, ceas sau difuzor Bluetooth. Ca plus, poti pune un raft convenabil pentru produse cosmetice pe care iti poti aseza crema de fata sau parfumul.

Vezi mai mult