Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Neregulate

59
Oglinzile LED neregulate sunt o abordare inovatoare a iluminatului și decorării interioare. Formele lor organice, care amintesc de formele naturale, aduc prospețime și dinamism în orice spațiu. Ele nu doar iluminează camerele, ci și creează efecte luminoase fascinante care atrag privirea. Oglinzile organice neregulate sunt o alternativă excelentă la oglinzile standard, deoarece introduc un element de surpriză în interioare.
Filtrare
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖

  • 1
Afișat 45 cu 59 produse

Oglinzi originale pentru interiorul dvs.

Nu vă place plictiseala și nu apreciați soluțiile avangardiste de design interior? Daca da, oglinzile neregulate ale Artforma te vor impresiona. Avem 120 de modele de oglinzi originale si unice, pe care le puteti personaliza selectand functiile corespunzatoare. Oglinzile cu formă neregulată domină printre pietrele adevărate. Ele sunt cel mai adesea alese de adevărații cunoscători ai interioarelor de bun gust și moderne, care susțin noile tendințe arhitecturale. Consultați oferta noastră și alegeți un decor de lux pentru oglindă pentru casa dvs.

Iluminare cu LED în oglindă

Toate oglinzile neregulate Oferta noastra are iluminat LED. Are o funcție decorativă și practică deoarece facilitează activitățile de îngrijire de bază. Iluminarea LED va fi cu siguranță apreciată de femeile cărora le place să aibă grijă de aspectul lor și să se machieze în fiecare zi. O oglindă cu iluminare LED este o decorare interioară uimitoare, deoarece nu numai că oferă o impresie estetică perfectă, ci constituie și o sursă de lumină suplimentară.

Culoarea luminii și puterea - pe care o alegeți ?

În panoul de configurare a oglinzii, puteți ajusta culoarea luminii după preferințele dvs. Culoarea neutră a luminii este recomandată datorită universalității sale - se potrivește cu majoritatea amenajărilor interioare. Dacă preferați o lumină mai caldă, alegeți iluminarea LED cu o nuanță de 3000K. Este mai blând pentru ochi, ceea ce poate fi deosebit de important în camerele copiilor. Pentru persoanele care preferă culori mai reci, le sugerăm să aleagă un iluminat LED alb rece cu o putere de 7000K sau o putere mai mare de la producătorul binecunoscut Philips.

Oglinzi cu formă neregulată

Nimic nu atrage atenția ca accesoriile originale și sofisticate. Putem realiza acest vis si sa va facemoglinzi cu forma neregulatape care nu le-ati mai vazut pana acum. Forma originală vă va permite să creați un aranjament interesant care vă va exprima stilul și gustul individual. Decorarea cu oglinzi poate fi o decorare a unui spațiu minimalist sau se potrivește perfect cu aranjamente mai extravagante cuforme neregulate. O oglindă neregulată este o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază originalitatea și doresc să aducă un pic de avangardă în apartamentul lor.

Oglinzi cu formă neregulată pentru baie

Oglinzile de baiede obicei vin în forme tradiționale, cum ar fi dreptunghi, pătrat sau oval. Dacă acesta nu este stilul tău, poți alege cu ușurință o formă mai îndrăzneață de suprafață de oglindă. O oglindă cu o formă neregulată va funcționa cel mai bine într-o baie unde există un spațiu mare pentru diverse experimente. Un astfel de decor poate mări optic camera și o ilumina, datorită reflexiilor de lumină care se reflectă de pe suprafața acesteia. Acest lucru este important în special în încăperile mai mici, unde fiecare cantitate de lumină este valoroasă.

Comutator oglindă - alegeți tipul dvs.

Poate vă întrebați cum este iluminatul nostru. oglinzi. Ei bine, sunt echipate cu comutatoare speciale: tactil, senzor sau Smart Switch. Primele două dintre ele vă permit să porniți manual oglinda. Opțiunea inteligentă de a porni lumina de fundal funcționează din aplicația Wi-Fi sau o telecomandă specială. Aceasta este o soluție foarte convenabilă care va fi apreciată de experții în electronică. Înainte de a plasa o comandă pentru o oglindă, merită să luați în considerare ce opțiune va fi mai convenabilă pentru toți membrii gospodăriei.

Raft suplimentar din sticlă pentru accesorii mici

Dacă încă îți lipsește spațiu pentru accesoriile mici sau pur și simplu îți place să ai lucruri la îndemână, alege un raft de sticlă pentru oglinda ta. Datorită acesteia, vei economisi mai mult spațiu în dulapurile de mobilier și vei decora astfel peretele. Profită la maximum de spațiul din jurul tău și bucură-te de spațiu suplimentar pentru produsele tale de îngrijire. Rafturile din sticlă de sub oglindă se încadrează perfect în tendințele moderne și îmbogățesc estetica băii dumneavoastră. Suprafața de sticlă introduce și un stil elegant.

Difuzor Bluetooth ca echipament suplimentar pentru oglindă

Nu fără motiv se alege baia ca camera din casa in care este cel mai usor mod de a te odihni, de a te calma si de a te relaxa. Daca vrei sa dai baii tale o noua dimensiune, alege o oglinda neregulata cu optiunea difuzorului incorporat. Cablurile sale sunt ascunse inteligent, astfel încât rămân invizibile. Vă veți conecta la difuzor prin Bluetooth de pe telefon. Transformă-ți baia într-un loc SPA unde te poți relaxa datorită sunetelor liniștitoare ale muzicii provenite dintr-o oglindă modernă.

Orientarea oglinzii cu forme neregulate

Oglinzile neregulate, în ciuda formei lor unice, pot fi găsite în diferite orientări. Vezi toate propunerile pe care le-am pregătit special pentru tine. Datorită experienței noastre de mulți ani, suntem capabili să înțelegem nevoile clienților noștri, motiv pentru care am dezvoltat originaloglinzi neregulatecare vor oferi camerelor dumneavoastră un stil unic și unic. Această oglindă este echipată cu iluminare LED și o gamă largă de accesorii, care vă vor permite să o adaptați pe deplin nevoilor și preferințelor dvs.

Oglinzi din colecția Colorful

Oglinzile de forme neregulate din colecția de oglinzi Kolorowe sunt produse cu un design original. Datorita lor, vei aduce un stil modern si elegant in living sau birou. Atunci când alegeți o oglindă neregulată din această serie, puteți alege culoarea suprafeței, care este o modalitate inovatoare de decorare a interiorului. Cu diverse culori din care să alegi, poți potrivi perfect oglinda la stilul camerei și preferințele tale. Este un element de design care va schimba complet aspectul casei tale.

Oglinzi neregulate din colecția Decor

Oglinda neregulată din colecția Decor este o combinație extraordinară de artă și funcționalitate. Datorită gamei de modele și materialelor de înaltă calitate, este o alegere ideală pentru persoanele cărora le plac soluțiile unice de design interior. Oglinzile cu formă neregulată din seria Decor vor stârni cu siguranță interesul și admirația oaspeților tăi. Pe lângă designul original, merită să acordați atenție faptului că furnirul protejează oglinda împotriva umezelii și a deteriorării. Descoperiți noi dimensiuni ale designului.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult