Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Ovale

16
Oglinzi cu LED-uri iluminate în diferite forme pentru baia dumneavoastră. Oferim oglinzi LED rotunde, pătrate, dreptunghiulare, rotunjite și ovale. Alegeți forma perfectă pentru a vă pune în valoare designul interior unic.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 16 cu 16 produse

Oglinzi ovale moderne care vă vor schimba spațiul

Doriți să schimbați aranjamentul interiorului dvs. și să îi oferiți un aspect puțin diferit, extravagant? Incepe cu accesorii si alegeoglinda ovalaArtforma, care iti va schimba complet apartamentul. Oferta noastra include oglinzi decorative de diverse forme. Cele neobișnuite sunt deosebit de populare. Oglinzile ovale cuiluminare LEDgarantează ochilor tăi o experiență estetică perfectă. Alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului interiorului.

Iluminare LED pentru oglinda ta

Oglinzi cu iluminare LED nu este doar o solutie practica, ci si un element decorativ care adauga stil si eleganta intregii incaperi. Oglinda ovală este deosebit de populară datorită aspectului său modern. Iluminarea LED asigură o iluminare adecvată a feței în timpul activităților de îngrijire. În plus, este foarte eficient din punct de vedere energetic. În acest fel, oglinzile ovale cu iluminare din spate nu sunt doar o alegere practică, ci și ecologică pentru baia ta.

Forme non-standard

Oglinzile ovalesunt cu siguranță un pas îndrăzneț către amenajarea unui interior non-standard. Daca nu iti place plictiseala si cauti solutii decorative inovatoare, alege o oglinda ovala care sa iti incante oaspetii. Oferta noastra include produse cu orientare verticala sau orizontala. Amintiți-vă că oglinzile de baie ovale orizontale vor necesita mai mult spațiu pe perete. Vor arăta cel mai bine într-o cameră cu un spațiu mare, datorită căreia oglinda nu va dispărea în fundal, ci va fi expusă corespunzător.

Posibilitatea de a alege dimensiunile oglinzii 

Oglinzile ovaleconfectionate pe masura sunt o solutie ideala pentru persoanele care apreciaza originalitatea si solutiile unice in interiorul lor. Datorită posibilității de a selecta dimensiunile și tipul de suprafață de oglindă adecvate, acestea se pot potrivi perfect nevoilor individuale și stilului apartamentului. Oglinzile ovalecăpătă eleganță și caracter atemporal, introducând o notă subtilă de lux oricărui interior. Forma ovală a oglinzii este perfectă pentru o baie, dormitor sau sufragerie, în funcție de dimensiunea și stilul acesteia.

În ce încăpere se potrivește o oglindă ovală?

Oglinda ovalăse poate încadra în diferite încăperi, în funcție de stilul și funcția decorativă pe care doriți să-i acordați. În baie, ooglindă ovalăar putea să arate bine peste chiuvetă, mai ales dacă este o oglindă mai mică, care nu ocupă prea mult spațiu. În dormitoro oglindă ovalăpoate fi un element decorativ interesant deasupra măsuței de toaletă sau a comodei. In camera de zi, poate adauga stil si eleganta daca se potriveste corespunzator cu restul decorului. Amintiți-vă că dvs. decideți asupra amenajării interiorului dvs.

Oglinzi din colecția AmbientLine

Colecția AmbientLine oferă oglinzi în formă ovală care se caracterizează printr-un design elegant și stil rafinat. Datorită luminii plasate în jurul perimetrului oglinzii, acest element apare vizual mai mare. O trăsătură caracteristică a colecției este lumina difuză care vine din spatele oglinzii și luminează peretele, creând o atmosferă atmosferică. Aceasta este o soluție ideală pentru persoanele care preferă lumina subtilă care nu este îndreptată direct către utilizatorul oglinzii.

Oglinzi din colecția Kolorowe

The Colecția de oglinzi Kolorowe include produse cu model neobișnuit, cu stil elegant și modern. O trăsătură caracteristică a acestor produse este o opțiune suplimentară care vă permite să alegeți culoarea panoului. Este o modalitate inovatoare de a decora interioare inovatoare dominate de cele mai moderne combinații de stiluri arhitecturale. Alegând o oglindă cu culoarea preferată, poți fi sigur că nimeni nu va trece indiferent pe lângă ea. Oglinzile ovaledin colecția Colored vor schimba semnificativ spațiul din jurul tău.

Covoraș de încălzire, adică protecția oglinzii tale

Baia este o încăpere în care, din cauza umidității ridicate, suprafețele de sticlă sunt adesea aburite. Știm o modalitate de a evita acest efect. Când cumpărați o oglindă ovală, echipați-o cu un covor de încălzire suplimentar. Vine în diferite dimensiuni – de la minim 20 × 30 cm până la maxim 40 × 60 cm, în funcție de dimensiunea oglinzii și a altor elemente care limitează suprafața sticlei. Odată ce porniți covorașul de încălzire, aburul va dispărea rapid, oferindu-vă o imagine clară. Dispozitivul este ușor de utilizat și controlat folosind un comutator tactil suplimentar.

Raft de sticlă ca element suplimentar

Utilizarea optimă a spațiului este crucială, indiferent dacă baia ta este mică sau doar vrei mai mult spațiu pentru a depozita accesoriile mici. Oferim rafturi din sticlă cu mânere cromate care vă vor completa perfect oglinda și vă vor permite să depozitați în mod convenabil cosmeticele. Raftul din sticlă este realizat dintr-un material solid și extrem de durabil, care este rezistent la deteriorări mecanice. Acesta este un accesoriu atemporal care nu numai că va economisi spațiu, dar se va potrivi perfect cu oglinda ta.

O oglindă cosmetică care va ușura machiajul de zi cu zi

Dacă vă machiați în baie în fiecare zi, probabil că ați trăit o situație în care oglinda voastră tradițională s-a dovedit a fi insuficientă. Pentru un confort mai bun in efectuarea activitatilor zilnice de ingrijire, am creat o oglinda cosmetica speciala, care este o parte suplimentara a oglinzii. Imaginea mărită de trei ori și iluminarea suplimentară vor îmbunătăți cu siguranță procesul de machiaj. Verificați cât de convenabil este!

O baie plăcută cu muzică în fundal

O oglindă cu funcție de difuzor la care vă puteți conecta prin Bluetooth ? Sună grozav, nu? Oglinzile noastreovaleArtforma au tocmai această funcție. Creați o atmosferă adevărată asemănătoare unui SPA în baia dvs. și porniți muzica relaxantă preferată. Vei vedea cât de plăcut este să folosești funcții suplimentare despre care habar nu aveai! Vă garantăm o calitate ridicată a sunetului și cea mai bună experiență senzorială. Probabil vă întrebați dacă difuzorul încorporat este vizibil... Nu trebuie să vă faceți griji pentru că este ascuns în spatele unei foi de sticlă.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult