Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi scandinave

24
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 24 cu 24 produse

Oglinzile scandinave de la Artforma - stil atemporal!

Oglinzile scandinave emană simplitate și eleganță, sunt un simbol al designului nordic, care este popular în întreaga lume de ani de zile . Modelele caracterizate prin linii curate, minimalism și funcționalitate nu sunt doar un element practic de echipare, ci și un accent decorativ rafinat care poate transforma un hol, un dressing, un living sau o baie.

Designul lor reflectă filozofia. de „mai puțin este mai mult”. Ramele simple, dar eficiente, adesea realizate din lemn natural, precum stejarul sau pinul, adaugă căldură și naturalețe. Oglinzile în stil scandinav fără decorațiuni inutile de la Artforma se potrivesc cu o varietate de interioare - de la moderne, la mansardă, la cele mai clasice.

Dreptunghiuri tradiționale, cercuri, ovale, hexagoane, neregulate valuri și chiar modele personalizate - această diversitate vă permite să ajustați oglinda la nevoile și preferințele dumneavoastră individuale. Unele modele oferă funcții suplimentare, precum rafturi sau umerase, ceea ce este un răspuns la nevoile spațiilor de locuit moderne și funcționale.

Ce altceva face ca astfel de oglinzi să iasă în evidență? Stilul scandinavare capacitatea de a lumina și de a mări optic suprafețele - nu numai datorită sticlei, ci și formelor luminoase și culorilor strălucitoare. Așezate cu pricepere în camere, pot crea iluzia unui spațiu mai mare și pot ilumina colțurile mai puțin luminate, ceea ce este deosebit de valoros în apartamentele mai mici.

Oglinzi în stil scandinav - cum să alegi modelul perfect?

Te intrebi? , cum să alegi oglinda perfectă? Stilul scandinaveste o gama intreaga de produse diferite, asa ca te vom ajuta cu cumparaturile!

În primul rând, acordați atenție dimensiunii. În funcție de spațiul de care dispuneți, puteți alege o oglindă scandinavă mare de agățat pe perete, care va deveni punctul focal al încăperii, mărind optic spațiul, sau mai mici - modele mai discrete, perfecte pentru agățat în hol sau baie. . Amintiți-vă că oglinzile mari sunt o sursă excelentă de lumină naturală, reflectând-o și iluminând colțurile mai întunecate.

Desigur, culoarea este, de asemenea, importantă. O oglindă în stil scandinav nu trebuie să fie albă - bej, gri, lemn natural, ecru, iar pentru cei curajoși - roz pastel sau fistic deschis sunt, de asemenea, opțiuni grozave. Culorile ar trebui sa se potriveasca cu fundalul, adica cu culoarea peretilor sau a faiantei, precum si cu mobilierul si accesoriile.

Oglinzile scandinave cu iluminare LED sunt o alegere funcțională și estetică. Nu este vorba doar de o sursă de lumină suplimentară, ci și de o modalitate de a crea o atmosferă confortabilă în cameră. LED-urile economisesc energie, ceea ce le face o alegere ideală pentru consumatorul conștient.

Opțiunile SMART sunt un alt aspect care merită luat în considerare. Oglinzile scandinave de la Artforma pot fi echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi capacitatea de a afișa filme și seriale din serviciile de streaming, de a asculta muzică și chiar de a se integra cu e-mailul. Aceste soluții inteligente nu numai că ușurează activitățile de zi cu zi, dar adaugă și lux și confort casei tale.

Oglinzi scandinave - cum să le aranjezi?

Când vine vorba de o oglindă pentru hol, stilul scandinavva face ca interiorul să primească oaspeții și membrii gospodăriei din prag cu un accent confortabil și în același timp modern. O oglindă amplasată deasupra unei console din lemn sau a unei măsuțe va crea un loc practic pentru retușurile finale înainte de a părăsi casa. Puteți agăța în jurul lui rafturi simple, albe, pe care puteți așeza mici plante în ghivece.

Când vine vorba de oglinda pentru living - stil scandinav, aceasta va sublinia perfect forma brută a oglinzii pe care o vei amplasa deasupra șemineului sau a unei canapele luminoase. Puteți experimenta diferite forme - modelele rotunde sau ovale pot adăuga moliciune și blândețe aranjamentului, în timp ce modelele mari, dreptunghiulare vor fi mai avangardiste.

În baie, o oglindă scandinavă poate fi nu numai un element funcțional, dar și o modalitate de a crea o atmosferă confortabilă, relaxantă. O oglinda cu iluminare din spate cu LED va facilita ritualurile zilnice de ingrijire, dar va crea si o lumina delicata, relaxanta, perfecta pentru relaxarea de seara in cada sau dus.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult