Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Vertical

26
Filtrare
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 26 cu 26 produse

Oglinzi verticale elegante pentru casa ta

Plănuiești o renovare și, prin urmare, cauți un decor perfect potrivit pentru casa ta? Începeți cu oglinzi decorative cu accesorii suplimentare. Oferta ArtForma include multe oglinzi de diferite forme. În specialoglinzile verticalecu iluminare LED sunt foarte populare. Lasă-le să schimbe complet aspectul apartamentului tău și să ofere o experiență estetică perfectă pentru ochii tăi. Alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului interiorului tău. Verificați ce accesorii puteți folosi într-o oglindă verticală.

Decorarea cu iluminare LED

Oglinzile LEDnu doar au o funcție practică, ci constituie și un elegant element decorativ, care adaugă stil și clasă încăperii în care se află. Oglinzile verticale sunt deosebit de populare datorită caracterului lor practic și a suprafeței oglinzii care este convenabil de privit și poate decora pereții în aproape orice cameră. Iluminarea LEDașezată în oglindă asigură o iluminare adecvată în timpul desfășurării activităților de îngrijire. O oglindă de baie verticală selectată corect este o completare perfectă a unui interior elegant. În plus, iluminarea cu LED este atât economisitoare de energie, cât și ecologică.

Iluminare cu LED - sistem de incidență a luminii

Când alegeți ooglindă cu LED-uri verticală, puteți utiliza opțiunea pentru a selecta modelul de incidență a luminii. Aceasta înseamnă că doar fragmentul pe care îl selectați va fi evidențiat. Iluminarea în jurul oglinzii oferă un fascicul de lumină uniform pe fiecare parte a acesteia. Aceasta este cu siguranță varianta cea mai frecvent aleasă de clienții noștri. Altele includ iluminarea pe laterale sau pe marginile selectate, cum ar fi partea superioară și laterale. Datorită atâtor moduri, poți personaliza cât mai mult posibil oglinda pentru apartamentul tău.

Tipul de lumină în oglindă

Când alegi oglinda verticală de vis pentru apartamentul tău , aveți grijă de culoarea iluminării sale. Puteți alege o culoare neutră care va adăuga doar un pic de căldură și atmosferă camerei dvs. sau alegeți iluminarea marca PHILIPS dacă aveți nevoie de iluminare facială mai puternică, care va ușura aplicarea machiajului. Culoarea LED-ului este controlată cu ajutorul unui comutator tactil.

Oglinzi decorative - formă practică

O oglindă verticală este cu siguranță cea mai clasică și tradițională formă de oglindă , care se va potrivi cu aproape orice cameră din casa sau apartamentul tău. Datorită formelor sale obișnuite, îl puteți asorta cu ușurință cu alte mobilier decorativ. Decorațiile cu oglindă arată cel mai bine în interioare dominate de forme și decorațiuni clasice. Se caracterizează printr-o formă înaltă, îngustă, care permite mărirea optică a spațiului, ceea ce este de dorit mai ales în cazul unei încăperi mici.

Dimensiunile oglinzii - găsiți soluția perfectă pentru interiorul dvs.

Oglinzile noastre verticalesunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, ceea ce le permite să se potrivească perfect cu interiorul dvs. În panoul de configurare, puteți alege cu ușurință dimensiunile și forma oglinzii care vă vor satisface cel mai bine așteptările. Adoptăm o abordare individuală a fiecărei comenzi, astfel încât să fii sigur că vei primi oglinda de care ai nevoie. Datorita faptului ca produsul este realizat la comanda individuala a clientului, dupa plasarea comenzii veti primi informatii despre data de livrare planificata.

Oglinda LED verticala din colectia AmbientLine

Oglinzi din colecția AmbientLine se caracterizează printr-un nivel ridicat de estetică și aspect decorativ. Forma lor dreptunghiulară combinată cu iluminarea le face să pară vizual mai mari. Lumina difuză în spatele oglinzii este principala caracteristică a acestei colecții, al cărei efect final este atmosferic. Sursa de lumină nu este îndreptată direct către utilizator, ceea ce reprezintă o soluție perfectă pentru persoanele care caută o atmosferă de iluminare mai subtilă și mai plăcută.

Oglinda verticală cu LED din colecția PremiumLine

O propunere de oglinzi din colectia PremiumLine include o colectie de oglinzi verticale care vor revolutiona aspectul baii tale. Oglinda de baie verticalaPremiumLine a fost proiectata in asa fel incat iluminarea sa cada pe persoana care sta in fata ei, oferind astfel conditii ideale pentru efectuarea tratamentelor zilnice de ingrijire. Oglinzile din această colecție se caracterizează prin soluții inovatoare care concentrează lumina asupra utilizatorului oglinzii, asigurând un confort maxim de utilizare.

Oglindă LED verticală din colecția Colorful

Oglinzi verticale din colectia de oglinzi colorate, acestea sunt produse cu un design original. Datorita lor, vei aduce un stil modern si elegant in living sau birou. Atunci când alegeți o oglindă verticală din această serie, puteți alege culoarea suprafeței, care este o modalitate inovatoare de a decora interiorul. Cu diverse culori din care să alegi, te poți potrivi perfect stilului camerei și preferințelor tale. Oglinzile verticale pot fi agățate în aproape orice cameră și arată cel mai impresionant în culori închise. Acestea sunt elemente de design care vor schimba complet aspectul casei tale.

Comutator tactil și stație meteo

Asortimentul nostru include 120 de modele de oglinzi. Printre ele sunt și unele pe care le-ai putea agăța în apartamentul tău. Puteți personaliza liberOglinzile verticalecu funcții suplimentare în funcție de nevoile dvs. În cadrul acestor funcții, puteți alege un comutator tactil, un comutator cu senzor sau un comutator inteligent. Fiecare dintre aceste variante are proprietăți speciale pe care trebuie să le cunoașteți. Datorită funcțiilor suplimentare, oglinzile vor fi mai funcționale și chiar mai potrivite nevoilor dvs.

Covorașul de încălzire ca element suplimentar al echipamentului

Dacă doriți să evitați aburirea sticlei suprafețe din baie, avem o soluție pentru tine. Atunci când alegeți o oglindă ovală, o puteți echipa cu un covor de încălzire special. Acest covoraș este disponibil în diferite dimensiuni. După pornire, aburul va dispărea rapid, iar imaginea din oglindă va rămâne clară. Comutatorul covorașului de încălzire este ușor de utilizat și controlat printr-un comutator tactil.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult