Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Rotunjite

15
Descoperiți oglinzile rotunjite de la Artforma, care vor face interioarele casei sau apartamentului dvs. mai funcționale și mai elegante! Datorită sticlei de înaltă calitate și iluminatului LED, oglinzile noastre le vor adăuga un farmec unic. Alegând oglinzi cu colțuri rotunjite, veți obține nu doar un design modern, ci și posibilitatea de a personaliza dimensiunea panoului și de a selecta funcții SMART moderne.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 15 cu 15 produse

Oglinda rotunjită

Oglinzile rotunjiteiluminate LED nu sunt doar un element practic al decorului băii dvs., ci și un element decorativ unic al camerei . Oglinzile pe care le cream sunt realizate din foi de la standarde de calitate extrem de ridicate, ceea ce garanteaza ca produsele va vor servi ani de zile. Sortimentul magazinului ArtForma include oglinzi rotunde, pătrate, dreptunghiulare și rotunjite. Alegeți dintre multe modele din trei colecții: AmbientLine, PremiumLine și Kolorowe. Lasă noua oglindă atârnată în baia ta să-i dea un aspect elegant.

Sticlă de înaltă calitate și lumină de mare putere

Oglinzi rotunjite sunt produse de cea mai inalta calitate, realizate din materiale rezistente si cu atentie la fiecare detaliu. Datorită acestui lucru, vă vor servi mult timp și vă vor menține aspectul frumos pentru mulți ani. Oferta noastră include o oglindă rotunjităLED, care, pe lângă utilizarea funcțională, adaugă un farmec unic interiorului. Iluminarea LED permite iluminarea precisă a feței și oferă condiții ideale pentru machiaj sau bărbierit.

Contează forma oglinzii

O oglindă rotunjităeste un element atemporal al designului interior. Forma sa rotunda aduce armonie si delicatete incaperii, iarmarginile rotunjite ii confera o expresie subtila. Doar aici vei gasi oglinzi rotunjite de diferite marimi si culori ale suprafetei oglinzii, astfel incat sa le poti potrivi cu usurinta stilului interiorului tau. Oglinda rotundă va evidenția perfect încăperile dominate de forme rotunde ale mobilierului de finisare. Consultați oferta noastră completă și alegeți o oglindă care are margini rotunjite.

Oglinzi rotunjite cu dimensiunile de care aveți nevoie

Toate oglinzile Artforma pot fi personalizate in functie de nevoile clientului. Aceasta înseamnă că puteți alege dimensiunile oglinzii și o potriviți cu dimensiunile sau aspectul non-standard al camerei în care doriți să o agățați. Alegeți stilul de finisare cu oglindă și culoarea deschisă care vi se potrivește cel mai bine. Nu-ți plac nuanțele de culori reci? Oferta noastra includeiluminare LEDin tonuri de alb cald sau alb neutru. Pe care o vei alege pentru baia ta?

Oglinda LED rotunjită cu raft de sticlă

Utilizarea ergonomică a spațiului este o prioritate. Nu contează dacă baia ta este mică sau vrei să mărești spațiul pentru depozitarea accesoriilor mici. Raftul de sticla situat sub oglinda este un element convenabil care iti va permite sa tii la indemana produsele cosmetice preferate. Optează pentru rafturi de sticlă într-un pachet cu mânere cromate. Raftul este realizat din sticlă solidă și extrem de durabilă, care este rezistentă la deteriorări mecanice. Un raft de sticlă este un plus perfect, atemporal, care se potrivește perfect cu aproape orice oglindă.

Unde să agăți o oglindă rotunjită?

Oglinzi LED cu Formele rotunjite sunt foarte versatile si pot fi folosite in diverse locuri, precum baia, unde asigura o iluminare perfecta pentru ritualurile zilnice de ingrijire. Oglinzile rotunjite sunt ideale și pentru un dressing, unde garantează un spațiu bine luminat și ajută la alegerea unei ținute. Ooglindă rotundăpoate fi un frumos element decorativ într-o cameră de zi sau dormitor. Oglinzile arată grozav pe coridoare sau holuri, atârnate deasupra unei comode.

Colecția AmbientLine

Asortimentul nostru include oglinzi rotunjite din colecția AmbientLine, care este caracterizat printr-o combinație de aspect modern și eleganță sofisticată. Iluminatul decorativ evidențiază perfect forma oglinzilor și le face mai mari optic. Lumina difuză din produsele AmbientLine este delicată și cade pe peretele de care este atârnată oglinda. Efectul îmbunătățește experiența vizuală și decorativă. Dacă nu ești un fan al luminii puternice îndreptate direct către tine, oglinzile din colecția AmbientLine sunt pentru tine.

Colecția PremiumLine

Oglinzile rotunjite Them din colecția PremiumLine sunt exemple de produse care vor adăuga o altă dimensiune amenajării băii dumneavoastră. Seria PremiumLine este caracterizată de până la 19 modele de oglinzi cu ramă pe care le puteți potrivi perfect cu dimensiunile interiorului dumneavoastră. Oglinzile rotunjiteau fost proiectate astfel încât lumina de fundal să cadă asupra persoanei care stă vizavi. Această opțiune de iluminare în oglinzile PremiumLine este mult mai bună pentru aplicarea machiajului. Soluția folosită înseamnă că lumina este focalizată pe deplin asupra persoanei din fața oglinzii.

Colecția colorată

Se disting oglinzile din colecția Kolorowe. prin designul lor unic. Prezența lor în sufrageria sau biroul tău va face ca camera să arate elegant.

Alegândo oglindă rotunjitădin această serie, poți alege culoarea suprafeței. Acesta este un mod complet nou și funcțional de a vă decora interiorul. Potriviți culoarea suprafeței oglinzii la nevoile dumneavoastră individuale și la stilul camerei. Le puteți agăța în aproape orice cameră. Cele mai eficiente culori ale foilor sunt aurul și grafitul. Alegeți un finisaj modern pentru apartamentul dvs.

Echipament suplimentar care vă va schimba viața de zi cu zi

Oglinzi rotunjite LED-uri Artforma poate fi personalizarea functiilor suplimentare in functie de nevoile clientului. Elementul special este un comutator care poate fi tactil, senzorial sau Smart Switch. Aruncă o privire la oferta noastră și verifică ce înseamnă fiecare variantă. Datorită acestora, funcționalitatea noii dvs. oglinzi va căpăta o cu totul altă dimensiune.

Oglindă cu difuzor și afișaj meteo

Când decideți să achizitionati o oglinda iluminata de la ArtForma, aveti libertatea de a alege alegand functionalitatea acesteia. Dacă vrei să cânți muzică relaxantă în baie în timp ce faci baie, alege o oglindă cu difuzor încorporat. Garantăm o calitate ridicată a sunetului pe o rază de 10 m a modulului Bluetooth. Extinde caracterul practic al oglinzii și adaugă un afișaj cu informații care te va anunța despre vremea de afară. Soluții perfecte care vă eficientizează practic rutina zilnică.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult