Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Salon

17
Filtrare
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - Decor ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 17 cu 17 produse

Oglinzile decorative pentru camera de zi

Oglinzile moderneLEDsunt un decor unic de perete care nu trebuie folosit în baie sau sală. Decorațiile cu oglindă sunt din ce în ce mai folosite în camere de zi, de exemplu Oglinzi decorative pentru sufragerieArtforma înseamnă asigurarea unui material de înaltă calitate și funcționalitate care facilitează utilizarea zilnică a oglinzii. Alege unul dintre modelele de oglinzi pentru living si bucura-te de noul aspect al spatiului tau. Innebuneste cu forma ei si schimba aranjamentul din casa ta. Fiecare oglindă comandată este realizată manual și adaptată individual la nevoile clientului, ceea ce asigură originalitatea și o potrivire perfectă la cerințele acestuia.

Cele mai populare modele de oglinzi decorative

Asortimentul nostru include atât moderne oglinzi decorative precum și cele clasice. Folosirea corectă a geamurilor din sticlă în sufragerie aduce multe beneficii. Oglinzile măresc vizual încăperile și le adaugă lejeritate. Decorațiile cu oglindă sunt o idee grozavă pentru a lăsa mai multă lumină să intre în cameră. Rolul oglinzilor nu se termină însă cu aspectul practic – o oglindă înrămată poate fi și un element decorativ care îmbogățește spațiul și îi conferă caracter. Alege unul dintre modelele populare de oglindă de sufragerie într-o formă neregulată sau cu o suprafață colorată.

Oglindă de sufragerie – unde să o agăți?

Salile comune care petrec timpul cu familia sunt caracterizate de un aranjament destul de bine stabilit. Pentru a sparge designul clasic al sufrageriei, merită să achiziționați o oglindă care poate avea multe întrebuințări. O oglindă de sufragerie va arăta cel mai bine pe un perete fără alte decorațiuni de perete. Atunci efectul de oglindă va fi mai vizibil. Oglinzile vor funcționa foarte bine deasupra dulapurilor. Dacă doriți să adăugați puțină eleganță camerei, alegeți o oglindă deasupra comodei.

Oglindă pentru sufragerie măsuță de toaletă

Masuțele de toaletă Possession sunt extrem de convenabile pentru fiecare femeie căreia îi place să aibă grijă de aspectul ei. Daca ai o masuta de toaleta dar iti lipseste o oglinda bine luminata, iti recomandam sa alegi o oglinda din colectia noastra. Datorită luminii speciale, îți vei putea aplica machiajul zilnic cu precizie și plăcere. Opțiuni suplimentare pentru echiparea oglinzii vor fi utile atunci când trebuie să obțineți o imagine mai apropiată. Iluminatul va crește confortul muncii dumneavoastră în fața oglinzii, și nu numai în baie - doar cumpărați un birou simplu și o oglindă Artforma iluminată.

Oglindă cu LED - iluminat care vă va schimba spațiul

O oglinda cu iluminare este un element practic si decorativ al designului interior, mai ales in amenajari minimaliste. Datorită funcționalității și esteticii sale, poate fi un punct distinctiv al unui spațiu dat. Iluminarea suplimentară a oglinzii va da încăperii caracter și o va face mai prietenoasă și mai confortabilă. O oglindă cu LED cu iluminare poate fi alegerea perfectă pentru persoanele care apreciază simplitatea, minimalismul și eleganța. Dacă decideți să plasați oglinzi în sufragerie, vă puteți aștepta ca interiorul să fie frumos iluminat.

Oglinzi decorative pentru livingrealizate pe măsură

Unul dintre cei mai importanți factori pentru clienți este capacitatea de a ajusta dimensiunile oglinzii la nevoile individuale. Fiecare apartament are amenajări diferite de cameră, motiv pentru care oferim clienților noștri o oglindă decorativă la comandă. Datorită acestui lucru, puteți regla lățimea și înălțimea oglinzii la locul specific în care urmează să fie amplasată. Oferim diferite dimensiuni și tipuri de geamuri de oglindă, ceea ce permite o potrivire perfectă cu stilul și nevoile de spațiu. Aflați ce dimensiuni ale oglinzii se vor potrivi cel mai bine cu interiorul dvs.

Oglindarotunda pentru camera de zi

Oglinzile în formă rotundă sunt foarte populare datorită versatilității lor și disponibilitate în multe stiluri de design interior. Utilizarea lor nu trebuie să se limiteze doar la îndeplinirea unei funcții practice, adică capacitatea de a controla aspectul camerei, ci poate fi și o decorare a întregii încăperi. Mai mult, datorită măririi optice a spațiului și reflectării luminii, oglinzile rotunde sunt o alegere excelentă dacă doriți să iluminați interiorul. Oglinzile în rame rotunde pe o bandă se potrivesc perfect în interioarele scandinave și în stil mansardă. Pot fi agățate pe perete cu rame foto sau fotografii, creând o galerie de artă originală.

O oglindă dreptunghiulară deasupra comodei

Pot sa fie agatate fie in orientare pe verticala cat si pe orizontala, ceea ce le permite sa fie adaptate la spatiul de pe perete si la alte elemente ale echipamentului. O oglindă atârnată orizontal va funcționa excelent deasupra unei comode, în timp ce o oglindă atârnată vertical va fi un decor interior suplimentar și vă va permite să vă evaluați întreaga silueta. Oglinzile dreptunghiulare sunt, de asemenea, un element decorativ ideal în încăperile în stil industrial. O soluție interesantă este să plasați o oglindă dreptunghiulară în poziție verticală vizavi de fereastră. Datorită acestui fapt, va imita geamurile suplimentare dând impresia de transparență.

Colecția Decor

Oglinzile decorative pentru sufragerie din colecția Decor sunt o propunere unică pentru cei care caută adevărate pietre prețioase de aranjament. Produsele de decor se disting printr-un cadru colorat pe care îl puteți alege dintr-o gamă de modele gata făcute. Veți găsi printre ele: motive geometrice avangardiste și forme ceva mai delicate. Suntem siguri că cu siguranță vei alege ceva pentru tine. Oglinzile decorative pentru livingdin colecția Decor sunt exemple de decorațiuni de perete de bun gust.

Alegeți comutatorul pentru oglinda cu LED

În fiecare oglindă Artforma, puteți selecta suplimentar comutatorul de iluminare de fundal. Vă oferim două variante din care să alegeți. Primul este un comutator tactil, care este o modalitate tradițională de a aprinde iluminarea oglinzii din camera de zi. Al doilea este un comutator cu senzor, care este o modalitate mult mai convenabilă de a porni oglinda cu mișcarea unei mâini. Fiecare variantă de buton poate fi plasată în partea centrală din partea de jos, de-a lungul cadrului sau pe partea stângă a acestuia. Ce opțiune ați alege pentru dvs.?

Oglinzi pentru sufragerie - întrebări frecvente

Oglindă sau poză în camera de zi?

Când aranjați camera de zi, amintiți-vă despre accesoriile care vor afecta pozitiv aspectul camerei dvs. Una dintre opțiunile cel mai frecvent alese este un tablou mare pe peretele principal. Cu toate acestea, o alternativă la fel de interesantă la grafică sau pânză este o oglindă de sufragerie. Oglinzile pentru camera de zi vă permit să măriți vizual un interior mic, iar atunci când sunt atârnate vizavi de fereastră, îl luminează eficient. Într-o cameră de zi mare, puteți folosi rame pentru a conecta o imagine cu o oglindă. Pentru decor, poți folosi elemente de iluminat care îți vor lumina reflexia și camera în care te afli.

Cum să alegi o oglindă pentru sufragerie ?

Oglinzile pentru camera de zi ar trebui să se potrivească cu stilul general al camerei tale. Dimensiunea lor depinde de dimensiunea sufrageriei și a altor decorațiuni de pe perete. Populara oglindă de sufragerie are o formă dreptunghiulară - o puteți agăța deasupra canapelei sau deasupra unei comode cu cărți. Dacă alegi o oglindă cu iluminare LED, vei câștiga o sursă suplimentară de lumină în locul tău de relaxare.

Oglindă în sufragerie - la ce înălțime ar trebui să fie atârnat?

O oglindă pentru sufragerie ar trebui să fie amplasată într-un loc în care aveți acces ușor și, la fel de important, unde puteți vedea clar întreaga figură a membrilor gospodăriei. Puteți plasa o oglindă mare, dreptunghiulară, cu iluminare de fundal LED deasupra canapelei. Un accesoriu atârnat pe un perete îngust va uniformiza proporțiile din camera de zi. Puteți agăța o oglindă înaltă și alungită pe un perete liber între ferestre. Aceasta este o modalitate excelentă de a profita de lumina naturală în timp ce încerci întreaga silueta.

De unde să cumperi o oglindă pentru sufragerie?

Oglinzile moderne pentru living cu folosirea inovațiilor tehnologice se găsesc în oferta Artforma. În oglinda multifuncțională de sufragerie, puteți regla intensitatea și tipul luminii, iar panoul decorativ de iluminat LED va crea o atmosferă confortabilă în sufragerie. Oferta magazinului include oglinzi circulare și modele dreptunghiulare. Puteți alege o ramă decorativă pentru oglinzile dvs. care să vă decoreze interiorul într-un mod original, adăugând stil și eleganță unică.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult