Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi de baie LED dreptunghiulare

19
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖

Afișat 19 cu 19 produse

Oglinzi de baie dreptunghiulare LED - baie elegantă și practică

Proiectați un interior funcțional care să vă încânte prin aspectul său unic și atenția la detalii? Oglinzile de baie dreptunghiulare LED, disponibile în gama variată a magazinului Artforma, vă vor ajuta cu siguranță în această sarcină. Acesta este un produs ideal pentru băile clasice și camerele care necesită iluminare discretă. Oglinzile de baie dreptunghiulare cu iluminare vor umple în mod optim spațiul de deasupra chiuvetei și vor funcționa bine pe peretele de deasupra dulapului de cosmetice.

Oglinzile de baie dreptunghiulare iluminate sunt un pic clasice combinate cu soluții moderne. Oglinzile de baie dreptunghiulare se potrivesc bine cu dulapurile de baie dreptunghiulare sau cu mobilierul spațios. Datorita oglinzii dreptunghiulare, poti crea o amenajare interesanta intr-o baie la moda dominata de culori indraznete si motive decorative evident evidentiate.

Oglinzi dreptunghiulare de baie - confort în timpul îngrijirii zilnice

Oglinzi de baie dreptunghiulare LED se potrivesc ambelor pentru o baie într-un bloc sau o cameră mare într-o casă unifamilială. Oglinda dreptunghiulara se va potrivi perfect cu dulapul de lavoar dreptunghiular si cu accesoriile necesare pentru baie. Dacă alegeți oglinzi de baie dreptunghiulare cu iluminare într-o formă minimalistă, veți putea scoate în evidență frumusețea unui perete bogat decorat sau a unui accesorii de baie strălucitoare.

Oglinzile dreptunghiulare pentru baie ar trebui luate în considerare de oricine dorește să mărească vizual interiorul. O oglindă mare care acoperă întregul perete vă va permite să creați un efect de adâncime, iar iluminarea suplimentară va fi utilă atunci când efectuați procedurile zilnice de igienă. Lămpile dreptunghiulare cu LED pentru oglinzile de baie sunt o alternativă interesantă la iluminatul clasic de tavan sau lămpile laterale. Acestea vor ajuta la luminozitatea chiar și la o baie foarte mică și la uniformizarea proporțiilor acesteia și chiar să devină principalul motiv decorativ.

Oglinzi de baie dreptunghiulare iluminate - soluții moderne în casa ta

Oglinzi de baie dreptunghiulare cu suplimentare Iluminarea cu LED va asigura că fiecare membru al gospodăriei se poate relaxa pe deplin în baia dumneavoastră. Intensitatea luminii reglabilă înseamnă că puteți regla oricând puterea luminii la activitățile dvs. Puteți completa oglinzile moderne de baie LED cu accesorii suplimentare, cum ar fi o oglindă cosmetică, un difuzor Bluetooth sau o stație specială cu ceas și panou de control.

Datorită facilităților speciale, oglinzile dreptunghiulare oferite de Artforma magazinul te va ajuta să proiectezi baia visurilor tale. Daca alegi o oglinda cu covoras incalzitor sau raft de sticla pentru cosmetice, vei avea libertatea de a o folosi indiferent de ora din zi sau de temperatura camerei. Puteți folosi o oglindă luminoasă și foarte elegantă cu iluminare de fundal într-o baie în stil modern sau industrial, combinați-o cu tapet colorat și accesorii de designer. Datorită oglinzilor mari cu iluminare puternică, vei avea ocazia să te joci cu culorile și modelele de pe pereți - pentru a crea exact interioarele care îți plac.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult