Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Baie

99
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - SlimLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - WoodenFrame ✖
Colecția - Lucas ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 99 produse

Oglinzi pentru baie. Oferă băii tale un aspect unic

Te afli în faza de proiectare a noii băi pentru apartamentul tău? Cauți decorațiuni de perete atractive, inclusiv oglinzi care să fie un decor cu o formă unică? Alege unul dintre modelele noastre. Oglinzile de baiedin oferta noastră oferă impresii vizuale pozitive și nu sunt asociate cu oglinzile tradiționale. Dacă îți plac design-urile originale și soluțiile electronice, cu siguranță vei alege ceva pentru tine. Amintiți-vă, o oglindă cu LED pentru baie nu trebuie folosită doar pentru vizionare, este și un element decorativ al peretelui dumneavoastră.

Oglinzi cu LED pentru baie

În sortimentul nostru, toateoglinzile cu LEDau iluminare specială care se prezintă sub diferite forme. Tu decizi cum va arăta efectul. Lumini special concepute care vă permit să efectuați sarcini de precizie, cum ar fi bărbierit, machiaj sau periajul dinților. În acest scop, iluminarea cu LED este folosită în oglinzi, care oferă cantitatea potrivită de lumină fără strălucire. Iluminatul decorativ cu LED vă permite să creați efecte de iluminare interesante, care, la rândul lor, afectează starea de spirit din baie.

Oglinzile de baie - forma lor contează

Când alegeți oglindă de baie, luați în considerare cât spațiu îi puteți aloca pe perete. Acest lucru este foarte important deoarece cunoașterea dimensiunilor peretelui vă va permite să reglați mai precis oglinda. Sau poate vei alege o oglindă cu formă neregulată? Oferta noastra include oglinzi in forme ovale si unghiulare. Oglinzile de baie ovale sau rotunjite au devenit populare. Forma rotunjită aduce delicatețe și armonie camerei, iar liniile sale blânde îi conferă un caracter și un stil unic.

Dimensiunea oglinzii de baie - cum să o asortezi?

Dimensiunile oglinzilor ar trebui să fie comparabile cu dimensiunile chiuvetei sau dulapului. Acest lucru va crea un aspect armonios. Înălțimea oglinzii trebuie ajustată la înălțimea utilizatorilor de baie. Prin urmare, ar trebui să fie plasat la o înălțime care să vă permită să îl utilizați confortabil. Dacă există mult spațiu în baie, puteți alege o oglindă mai mare, care va adăuga spațiu și va mări vizual camera. La rândul său, în băile mici, este mai bine să alegeți o oglindă mai mică, astfel încât să nu copleșească interiorul. Daca vrei ca oglinda sa fie mai decorativa, poti alege o forma neregulata sau un cadru care sa adauge caracter incaperii. De asemenea, puteți alege întregul set simultan - dulapul cu oglindă de baie și oglinda trebuie să se potrivească între ele.

Oglinzi de baie personalizate

Oferta noastră include multe dimensiuni de oglinzi cu LED, care vă vor permite să găsiți un produs care se potrivește perfect camerei dvs. Oglinzile LEDsunt disponibile cu dimensiuni precum 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 și chiar 200 × 100. În plus la aspectele estetice, o oglindă de baie la comandă este, de asemenea, practică. Dimensiunile produsului selectate în mod corespunzător vor ajuta la mărirea vizuală a băii, ceea ce crește impresia de spațiu și lumină. Datorită acestui fapt, o oglindă la comandă poate fi o soluție bună pentru băile mai mici.

Colecția AmbientLine

Oglinda de baie din colecția AmbientLine este o combinație perfectă de stil modern și eleganță. Alegeți forma potrivită a oglinzii LED pentru baia dvs. Alegeți o opțiune de produs cu iluminare LED încorporată, care va fi perfectă pentru băi de diferite dimensiuni. Lumina subtilă și difuză care emană de la suprafață va crea un efect de iluminare unic. Datorită acestui fapt, baia va căpăta o atmosferă unică. Oglinda cu LED iluminată va adăuga o atmosferă unică și va crea atmosfera la care ați visat.

Colectia PremiumLine

Oglinzi cu LED-uri pentru baia din seria PremiumLine ofera posibilitati nelimitate de amenajare a unei bai in stil modern. Sortimentul nostru include până la 19 decoruri diferite de oglindă cu rame, care pot fi asortate cu mobilierul de baie. Seria Premium a fost special concepută pentru ca lumina să fie îndreptată exact către persoana care stă în fața oglinzii. Clienții pot alege dintre multe decorațiuni, inclusiv cupru, negru, alb, auriu și argintiu.

Colecția de decor

Știm cât de important este să urmati urmatoarele tendinte de design interior, motiv pentru care am creat colectia Decor, care oferaoglinzi de baiecu cadru decorativ. În panoul nostru de configurare, puteți selecta o paletă și puteți vedea cum arată în toată gloria lor. Datorită acestui lucru, aveți ocazia să vedeți cum arată efectul final. Alegând un furnir decorativ, nu numai că vei obține un design unic, dar vei crește și rezistența oglinzii la deteriorare și umiditate. Este o soluție foarte practică!

Colecția SlimLine

Apreciezi soluțiile inovatoare în timpul procesului de design interior? Dacă da, grozav, pentru că oferta noastră include oglinzi de baie complet noi din colecția SlimLine. Decorațiile cu oglindă sunt caracterizate de o husă suplimentară. Este o optiune inovatoare pentru oglinzi deoarece iti permite sa ascunzi toate elementele suplimentare in spatele unei huse elegante. Mai mult, această husă se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și rezistență la umezeală.

Colecția de rame din lemn

Apreciem opțiunile ergonomice pentru depozitarea accesoriilor. Oglinzile de baie din colecția Wooden Frame vor îndeplini perfect această funcție deoarece au un cadru cu raft încorporat pentru produse cosmetice. Datorită acestei soluții, puteți depozita pe ea cele mai necesare accesorii de baie. Alege un model din 15 culori diferite de decor și potrivește oglinda cu rama cu restul mobilierului din baia ta. Obțineți efectul unei băi luxoase cu accesorii extraordinare.

Colecția Lucas

Vrei să înnebunești cu amenajarea băii tale? Colecția Lucas este pentru tine! Produsele sale combină o oglindă cu rafturi suplimentare. Aceasta este o soluție cu adevărat practică, mai ales atunci când doriți să maximizați utilizarea spațiului. Datorită acestui lucru, veți avea acces ușor la cele mai necesare accesorii pe care le puteți păstra pe partea inferioară a cadrului oglinzii. Oferim trei variante de culoare ale finisajului cu oglinda. Verificați care dintre ele se potrivește cel mai bine proiectului dvs.

Oglinzi pentru baie - întrebări frecvente

Ce fel de oglindă alegeți pentru baie?

O oglindă de baie ar trebui să fie adaptată nevoilor tuturor membrilor gospodăriei dvs. Funcționalitatea ascunsă în acest articol este confortul ridicat de utilizare și estetica manoperei, ceea ce sporește valoarea încăperii. Cel mai adesea, o oglindă de baie umple spațiul de deasupra mesei de toaletă sau a chiuvetei. Le puteți așeza pe tot peretele, ceea ce va mări vizual o baie mică. Dacă amenajați un spațiu mic sau o cameră cu o formă neobișnuită, o soluție bună este o oglindă mai mică cu iluminare LED, completată cu funcții suplimentare, precum un radio sau un difuzor Bluetooth.

Cum se aprinde o oglindă de baie?

Pentru ca o oglindă de baie să-și îndeplinească funcția, are nevoie de iluminare de calitate. O alternativă la plafonierele clasice sau aplicele de perete este o oglindă de baie LED cu un panou de iluminat special încorporat în suprafața oglinzii. Puteți găsi elementul de iluminat de-a lungul întregii margini a oglinzii sau pe o parte a acesteia. Datorită acestui fapt, puteți regla intensitatea luminii și aranjarea acesteia în baie după propriile preferințe.

La ce înălțime ar trebui să atârnați un oglindă în baie?

Puteți agăța oglinda din baie la nivelul ochilor, la câțiva centimetri deasupra chiuvetei. Ar trebui să reflecte cu acuratețe fața ta și o mare parte din silueta ta. Dacă ai o cameră mică, o oglindă pe tot peretele îți va oferi o adâncime mai mare și vei folosi în mod optim fiecare centimetru al încăperii. O oglindă pe un perete îngust va ajuta la egalizarea proporțiilor băii dvs. și la crearea unui efect tridimensional.

Ce fel de oglindă pentru un mic baie?

În timpul toaletei zilnice, o oglindă de baie ușurează efectuarea activităților de rutină, de exemplu aplicarea unui machiaj atent. Oglinda de baie perfecta pentru o baie mica este una care combina caracteristicile unei oglinzi clasice cu un dispozitiv multifunctional care te ajuta sa te relaxezi. O oglindă cu LED cu iluminare încorporată este un economisitor semnificativ de spațiu pentru tine. Atunci când alegeți o oglindă de la Artforma, puteți utiliza difuzorul sau stația meteo Bluetooth încorporată și SmartPanel, care vă vor permite să vă proiectați baia de vis, indiferent de dimensiunea acesteia.

Jak instalează o oglindă în baie?

Puteți instala o oglindă în baie în două moduri. În primul rând, îl atârnați pe mânere, iar în al doilea rând, îl lipiți de suprafața selectată. Puteți atașa oglinda de baie folosind un adeziv special care vă permite să montați oglinda pe gresie, beton și fronturi de mobilier. După curățarea și uscarea temeinică a suprafeței, întindeți adezivul pe toată suprafața din spate și atașați oglinda de baie în locul ales.

De unde să cumpărați o oglindă de baie?

Oglinda de baie modernă de la Artforma este disponibilă în mai multe variante de finisare. Un tot coerent va fi creat de mobilier funcțional, dulapuri și oglindă de baie, pe care le veți găsi în oferta magazinului. Pe lângă clasica oglindă cu LED, poți alege un model îmbogățit cu cele mai noi tehnologii. Puteți alege dintre oglinzi cu senzor sau comutator tactil, controlate prin telecomandă sau Wi-Fi. Puteți completa fiecare design cu o oglindă cosmetică, un covor de încălzire sau un raft îngrijit pentru produse cosmetice, care vă va ajuta la organizarea spațiului.

Cât costă costă o oglindă de baie?

Prețul unei oglinzi de baie depinde de mărimea, forma și funcțiile suplimentare, cum ar fi o stație meteo sau o stație meteo. O oglindă de baie LED cu radio sau ceas încorporat va limita numărul de obiecte dintr-o cameră mică și îți vei păstra baia ordonată. Dacă alegi o oglindă pentru baie cu SmartPanel, poți folosi funcțiile tale preferate din casă cu un singur dispozitiv, iar după o zi lungă de muncă te poți relaxa într-o baie bine amenajată.

Ce formă de oglindă ar trebui să alegeți?

Alegerea formei oglinzii depinde de preferințele individuale și de stilul băii. Puteți alege oglinzi de baie rotunde, delicate și elegante, oglinzi de baie dreptunghiulare care au un aspect clasic, oglinzi ovale pentru un efect subtil sau oglinzi rotunjite pentru baie care adaugă un aspect modern băii dvs.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult