Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Baie

99
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - SlimLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - WoodenFrame ✖
Colecția - Lucas ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 99 produse

Baie

Oglinzile de baie sunt o parte indispensabilă a decorului oricărei case. La fel cum baia nu poate lipsi un lavoar și un duș sau o cadă de baie, așa nu poți trăi fără oglindă. Mai mult - dintre toate elementele de design, oglinda de baie luminată în special trebuie aleasă cu atenție pentru a servi întregii familii!

 

Oglindă iluminată pentru baie - personalizați-o!

O oglindă de baie nu este doar un element utilitar. Este, de asemenea, un decor care poate completa un spațiu și îl poate mări optic. Artforma vă oferă propuneri practice cu rafturi care să se potrivească nevoilor dumneavoastră! În ce sens?
Proiectați-vă oglinda de baie cu LED, alegând dintre cele cinci dimensiuni disponibile, trei culori, precum și îmbunătățiri suplimentare. Puteți alege între șanfrenarea marginilor (care este responsabilă pentru efectul de cristal de pe marginile oglinzii), un comutator de iluminare din spate sensibil la atingere, o oglindă cosmetică suplimentară sau chiar un difuzor Bluetooth. Datorită lui, după o zi plină, faceți o baie lungă în sunetul muzicii preferate!
Practica iluminare din spate cu LED-uri este integrată în oglinda de baie. Astfel, veți avea întotdeauna un machiaj perfect, reducând în același timp semnificativ consumul de energie! În plus, oglinda de baie iluminată cu rafturi permite depozitarea ergonomică a produselor cosmetice.

 

Oglindă pentru baie cu LED-uri de la Artforma

Oglinzile de baie atemporale, la modă și practice de la Artforma sunt garanția unui produs de înaltă calitate, care vă va încânta gospodăria timp de ani de zile! Procesul nostru de producție în continuă îmbunătățire și anii de experiență în industrie sunt o garanție a satisfacției dumneavoastră!

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult