Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi de baie LED ovale

15
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 15 cu 15 produse

Oglinzi de baie ovale LED - chic si eleganta

Baia este una dintre cele mai importante incaperi din apartamentul tau si ar trebui sa fie mobilata functional. Ceea ce vă va permite să aranjați o baie confortabilă, adaptată nevoilor dvs. sunt oglinzile de baie ovale cu iluminare din spate LED. Este o oglindă de baie integrată cu pricepere, care face camera mai luminoasă, optic mai mare și are un efect pozitiv asupra stării de spirit. a gospodăriei. Oglinzile ovale pentru baie din gama variata a magazinului Artforma sunt o sansa de a proiecta o baie placuta, plina de eleganta si stil atemporal.

Oglinzi ovale pentru baie cu iluminare< /u> sunt o alternativă originală la oglinzile dreptunghiulare clasice din baie. Avantajul lor neîndoielnic este forma lor originală, care, combinată cu iluminatul modern, va ajuta la crearea unei băi bine compuse. Capacitatea de a regla intensitatea luminii face ca oglinzile de baie LED ovale să fie perfecte în orice moment al zilei când doriți să vă odihniți sau să câștigați energie.

Oglinzi ovale pentru baie - interioare moderne cu caracter

Oglinzile ovale pentru baie cu iluminare sunt cele o alegere optimă pentru cei care amenajează interioare moderne cu o notă de fantezie. Ele vă permit să vă îndepărtați de modelele consacrate în designul băii și să facă interiorul mai confortabil. O oglindă ovală va fi un plus excelent pentru un dulap de baie dreptunghiular cu o chiuvetă pe blat. Puteți agăța cu succes o oglindă mare, ovală, lângă fereastră sau pe perete, care are loc și pentru un dulap de cosmetice suspendat.

Pot fi folosite oglinzi de baie ovale cu iluminare din spate LED ca principal motiv decorativ al încăperii. Suporturile de flori suspendate în stil boho se vor potrivi cu oglinda ovală, la fel și recipientele rotunde pentru cosmetice mici de pe partea de sus a dulapului de baie. O oglindă LED bine luminată, în formă ovală, va completa o baie întunecată cu pereți de beton sau interioare acoperite cu tapet ajurat. Pot deveni un motiv unic într-o baie plină de farmec sau în stil boho.

Oglinzi de baie ovale LED - răsfățați-vă cu confortul

Oglinzile moderne de baie disponibile in magazinul Artforma sunt un raspuns la nevoile celor mai pretentiosi clienti. Fiecare produs se distinge prin atenția la detalii și capacitatea de a ajusta individual parametrii individuali la cerințele tuturor membrilor gospodăriei. Oglinzile ovale pentru baie cu iluminare de fundal luminează optim fața sau silueta și fac activitățile zilnice de igienă mult mai plăcute.

Puteți completa oglinzile moderne cu LED ovale cu o serie de accesorii funcționale. La Artforma vei gasi oglinzi cu panou de control suplimentar, radio sau ceas. Puteți proiecta un centru de relaxare acasă în baie - datorită covorașului de încălzire și a unui raft practic pentru produse cosmetice, veți putea folosi în mod liber baia în orice moment al zilei. Prin potrivirea dimensiunii și formei oglinzii cu peretele din baie, vă veți bucura de activitățile normale de acasă fără compromisuri. Oglinzile de baie iluminate cu LED sunt luxul pe care il meritati.

Vezi mai mult