Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi de baie LED rotunde

30
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖

Afișat 30 cu 30 produse

Oglinzi LED rotunde pentru baie - eleganta si functionalitate

Baia este unul dintre cele mai importante locuri din apartament pentru relaxare si odihna. Ceea ce îți va permite să creezi un aranjament unic în baia casei tale sunt oglinzile de baie rotunde LED, disponibile în magazinul Artforma. Sunt oglinzi rotunde unice pentru baie, cu panou de iluminat si solutii moderne care iti vor face baia sa straluceasca si sa devina mai functionala. Oglinzile rotunde pentru baie sunt o combinație de confort și eleganță care te va face să te simți în baie ca într-un SPA profesional.

Avantajul incontestabil care distinge oglinzile rotunde iluminate de baie este capacitatea de a le potrivi în aproape orice design interior. Oglinzile de baie - rotunde, în orice dimensiune, minimaliste sau cu decor suplimentar, vor funcționa deosebit de bine într-o baie mare și spațioasă. Sunt o alegere bună și în încăperile mici deoarece le măresc optic și ajută la corectarea proporțiilor.

Oglinzi de baie rotunde cu LED - decor interior independent

Oglinda de baie rotundă iluminată este o unică accent într-o cameră care vă va permite să proiectați o baie confortabilă pentru toți membrii familiei. O oglindă bine expusă va funcționa ca element decorativ independent pe un perete mare, alături de un suport de flori sau un simplu raft pentru produse cosmetice. Oglinzile rotunde pentru baie sunt cea mai bună alegere într-o baie cu pereți asimetrici, într-o mansardă sau într-o cameră cu tavan înclinat.

Oglinzile de baie rotunde cu LED vă vor permite să echilibrați discret proporțiile unei băi înguste și lungi. Oglinzile rotunde iluminate pentru baie arată grozav pe un perete gri sau negru, într-o baie în stil industrial sau într-un SPA luminos de acasă. Oglinzile mari, rotunde cu LED vor umple spațiul de deasupra chiuvetei și vor face activitățile de igienă și cosmetică de zi cu zi și mai plăcute. Panoul de iluminat cu LED poate fi o sursa de lumina suplimentara sau un decor discret in timpul unei bai de seara.

Oglinzile de baie - decoratiuni rotunde într-un interior bine amenajat

Oglinzile de baie rotunde sunt un element universal al oricărui echipament de baie. Datorită formei sale rotunde, oglinda cu LED-uri va arăta impresionant în combinație cu o chiuvetă de sine stătătoare sau un dulap alungit cu o chiuvetă pe blat. O oglindă rotundă iluminată pentru baiepoate fi combinată cu o lampă mare, suspendată, cu abajururi ovale, care va face baia să pară și mai mare.

O oglindă rotundă cu iluminare de fundal LED vă va permite să economisiți spațiu într-o cameră mică și să renunțați la iluminatul tradițional. Panoul LED vă va permite să aplicați eficient machiajul și să evidențiați cu acuratețe fețele membrilor gospodăriei dvs. în oglindă. Totodata, oglinzile moderne cu LED de la Artforma iti permit sa reglezi intensitatea luminii in functie de starea ta de bine sau de ora din zi, astfel incat baia sa devina un adevarat loc de odihna. Alegerea unei oglinzi rotunde cu iluminare de fundal LED este o garantie ca timpul petrecut in baie va trece intotdeauna intr-o atmosfera placuta.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult