Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi de baie LED rotunjite

13
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 13 cu 13 produse

Oglinzi de baie rotunjite cu LED - o baie originală în casa ta

Dacă intenționați să amenajați o baie modernă și funcțională, oglinzile de baie rotunjite cu LED se pot dovedi a fi cea mai bună alegere. Oglinzile rotunjite pentru baie cu iluminare sunt un element original de design interior care atrage atenția datorită formelor sale neobișnuite și formei foarte plăcute. Este o combinație de oglindă clasică dreptunghiulară cu margini ovale, care fac interiorul mai confortabil.

Oglinzile de perete ovale cu iluminare LED vor funcționa bine în orice tip de cameră. Datorită acestora, puteți folosi din plin spațiul dintr-o baie mică și, în același timp, puteți adăuga șic și o notă de extravaganță. Laturile rotunjite ale oglinzii sunt o completare perfecta a lămpilor cu abajur rotunde, se potrivesc bine cu un covor rotund de podea și înmoaie forma unui dulap clasic de lavoar dreptunghiular. Se vor combina atractiv cu faianța mare dreptunghiulară, vor umple lin peretele mare de deasupra căzii și se vor potrivi cu finisajul ascetic al băii în stil industrial.

Oglinzi de baie rotunjite cu LED – modernitate într-o formă elegantă

Te gândești la oglinzi de baie iluminate? Marginile rotunjite sunt un element decorativ interesant care se potrivește băilor minimaliste cu puține obiecte. Puteți folosi o oglindă rotunjită într-o baie înaltă sau lungă, sau într-o cameră cu tavan înclinat - datorită formelor sale moi, veți obține un echilibru mai mare și proporții mai bune. O oglindă mare, masivă, cu iluminare de fundal cu LED, va funcționa bine într-o baie spațioasă, unde sunt necesare surse de lumină suplimentare.

Oglinzile LED rotunjite pentru baie vă vor permite să vă relaxați în baie după o zi intensă. Lumina LED delicată vă va permite să vă relaxați în cadă sau să faceți un duș fierbinte, ceea ce vă va oferi energie pentru a acționa. Dacă alegeți o oglindă bogat decorată cu un panou de iluminat larg, aceasta poate deveni cel mai important element al designului interior. O oglindă mai mică pe peretele lateral al băii este o oportunitate de a crea un colț confortabil pentru toaleta de seară și relaxare înainte de culcare.

Oglinzi de baie rotunjite iluminate - a accent elegant în baie

Oglinzile de baie rotunjite cu LED sunt o modalitate interesantă de a te juca cu liniile și forma în baie. Aspectul lor unic le face să se potrivească bine cu mobilierul în stil modern și cu accesoriile antice bogat decorate. Colțurile rotunjite arată atractiv în camerele luminoase și băile în stil boho. Vor fi un accent unic într-o baie cu accesorii aurii sau alamă și o podea puternic decorată.

Puteți completa oglinzile rotunjite de baie cu iluminare din colecția Artforma cu o serie de accesorii. Obțineți un spațiu confortabil cu un raft suplimentar din sticlă, panou de control, ceas sau radio Bluetooth. Un covoraș de încălzire sau o oglindă cosmetică îți va permite să folosești baia confortabil indiferent de ora din zi și de activitățile tale preferate. Datorită oglinzilor de baie cu iluminare din spate LED, vei câștiga un loc în casa ta unde te vei simți cu adevărat special.

Vezi mai mult