Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi alimentate Cu Baterii

17
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖

Afișat 17 cu 17 produse

Oglinzi cu LED alimentate de baterie

O oglindă este unul dintre elementele esențiale ale decorațiunii băii. De fapt, este greu de imaginat o baie funcțională fără o oglindă adecvată, care să aibă nu doar o funcție practică, ci și decorativă. De obicei le agățăm peste chiuvetă, dar pot fi folosite și în alte părți ale încăperii. Până de curând, alegerea opțiunilor se reducea la alegerea între o oglindă și un dulap cu oglindă frontală, dar acum există o a treia opțiune sub forma unei oglinzi cu LED care funcționează cu baterie. Aceasta este o soluție foarte convenabilă, luminând ușor camera, care a devenit populară de la introducerea sa. pe piață câștigă treptat din ce în ce mai multă popularitate. Prin urmare, merită să faceți cunoștință cu produsul, care este ooglindă LED, pe care o puteți găsi pe site-ul nostru.

Oglindă LED cu baterie - o modalitate pentru o baie întunecată

O oglindă în baie nu este doar un element decorativ, ci și un echipament esențial. Se foloseste in fiecare dimineata si seara cand se efectueaza tot felul de ritualuri de ingrijire. În astfel de momente, iluminarea adecvată este crucială pentru a obține un efect bun și pentru a evita distorsiunile, de exemplu la aplicarea machiajului. Iluminatul standard al băii nu este întotdeauna suficient, deoarece creează umbre care ne îngreunează realizarea precisă a anumitor activități. În astfel de situații o oglindă cu iluminare LED este perfectă. Permite iluminarea perfectă a feței și este foarte funcțională.

Pe lângă funcția sa practică, oglinda joacă și un rol decorativ important. Datorita efectului sau vizual, este un element exceptional de atractiv al designului interior care atrage atentia si adauga eleganta si stil incaperii. Funcționează excelent ca element al interioarelor moderne, deși se va potrivi și în cele clasice.Oglinzile LED alimentate cu bateriesunt universale. Ele pot fi folosite în multe feluri, de exemplu, creând compoziții decorative cu oglinzi de diferite forme și dimensiuni sau folosind o oglindă semicirculară în spații mici. O sursă de lumină suplimentară creează impresia unui spațiu mai mare și face interiorul mai confortabil.

Oglinzi cu LED alimentate cu baterie - la ce ar trebui să fii atent când faci cumpărături?

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegeți orice element de design interior este calitatea acestuia. Prin urmare, o oglindă LED alimentată de baterii ar trebui să fie realizată din materiale de înaltă calitate, care să facă față perfect condițiilor dificile din baie. Pe lângă aspectul său elegant, oglinda ar trebui să fie și practică și să-și îndeplinească rolul. Mai mult, atunci când achiziționați o oglindă LED alimentată cu baterii pentru baie, merită să acordați atenție mai multor parametri tehnici importanți. În primul rând, trebuie să determinați ce tip de oglindă vi se potrivește. În continuare, tipurile de LED-uri folosite într-un anumit model sunt importante, deoarece afectează calitatea luminii. Consumul de energie este, de asemenea, un parametru important, care ne informează despre necesarul de energie pentru iluminat, exprimat în wați.

Sursa de alimentare și metoda de conectare a acesteia sunt un alt parametru important care afectează confortul utilizării oglinzii . Dacă alegeți iluminarea LED alimentată cu curent continuu, asigurați-vă că acordați atenție opțiunilor disponibile, cum ar fi un cub electric și cabluri cu întrerupător. Cu toate acestea, dacă alegeți ooglindă LED alimentată cu baterii - verificați ce putere a bateriilor veți avea nevoie pentru ca oglinda să funcționeze așa cum ar trebui. De asemenea, merită să verificați grosimea oglinzii și distanța față de perete necesară pentru instalare. Un alt parametru important este culoarea luminii, care ne afectează bunăstarea și percepția asupra împrejurimilor. Ultimul parametru, dar nu în ultimul rând important, este clasa de etanșeitate a oglinzii, care merită să fie aleasă la nivelul IP44 pentru a vă asigura că oglinda va fi protejată corespunzător împotriva umezelii și aburului din baie.

Când merită să cumperi o oglindă? Functioneaza cu LED-uri cu baterie?

Oglinzile LED cu baterii, pe care le veti gasi in oferta magazinului nostru, sunt o solutie ideala pentru aproape fiecare baie. Cu toate acestea, merită subliniate avantajele care fac o idee bună să achiziționați o astfel de sursă de iluminat pentru baie.

În primul rând, oglinzi cu LED-uri alimentate cu baterie. > sunt o solutie comoda si practica deoarece nu necesita iluminare suplimentara in baie, constituind chiar sursa acesteia. Cu siguranță vă economisiți multe dificultăți asociate cu instalarea de lămpi suplimentare pentru baie, ceea ce nu este posibil în fiecare baie. O oglinda dotata cu iluminare LED este o solutie perfecta atunci cand nu vrei sa renovezi instalatia electrica dintr-o incapere anume, dar decizi ca ai nevoie de o sursa de lumina suplimentara. . Această soluție este excelentă și pentru băile mici, deoarece economisește spațiu. Mai mult, datorită sursei de lumină încorporată, puteți selecta culoarea și intensitatea luminii în funcție de preferințele utilizatorului, ceea ce se traduce în confortul utilizării oglinzii. În plus, oglinda cuiluminare LED nu este doar funcțională, ci și stilată și modernă, ceea ce afectează estetica întregului interior. De asemenea, este de remarcat faptul căoglinzile cu LED alimentate cu bateriesunt sigure și ecologice, iar durata lor de viață este mult mai lungă decât oglinzile tradiționale, iluminate.

LED-ul alimentat cu baterie. oglinzi – cele mai bune din Artforma

Magazinul nostru online oferă o varietate de oglinzi cu LED pentru baie, care se caracterizează prin diferite dimensiuni și funcționalități, datorită cărora puteți crea cu ușurință o unică , interior elegant și confortabil. Oferim multe tipuri de oglinzi de diferite dimensiuni care se vor potrivi perfect cu orice design interior. Puteți alegeoglinzi LED alimentate cu bateriecu diferite tipuri de bandă de iluminare. În plus, fiecare model este echipat cu un comutator basculant de înaltă calitate, care vă permite să aprindeți și să opriți iluminarea în orice moment. Fiecare model este realizat la comandă individuală - astfel încât să puteți alege liber toate dimensiunile necesare pentru baia dvs. Designul modern și materialele de înaltă calitate vor satisface fiecare fan al soluțiilor inovatoare.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult