Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi LED pătrate

128
Descoperă colecția noastră de oglinzi pătrate, care nu numai că vor adăuga eleganță interiorului tău, dar vor face și activitățile zilnice și mai plăcute! Datorită potrivirii lor perfecte cu linia de mobilier și accesorii, vei putea crea cu ușurință un spațiu coerent, pe care îl vei iubi. Alege oglinzi pătrate pentru baie sau pentru orice altă încăpere, pentru a nu numai decora interiorul, dar și pentru a te bucura de iluminarea LED și de sistemele inteligente.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - FrameLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - WoodenFrame ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 45 cu 128 produse

Oglinzile pătrate

Oglinzile pătrate sunt o altă opțiune decorativă care poate adăuga o notă de eleganță și stil camerei tale. Forma lor regulată se potrivește perfect în diverse tipuri de amenajări interioare și reprezintă o alternativă interesantă la oglinzile rotunde. Spre deosebire de ele, oglinzile pătrate arată mai moderne și minimaliste, iar forma lor se potrivește perfect cu liniile perpendiculare de mobilier și accesorii.

O oglindă pătrată este opțiune disponibilă în diferite dimensiuni, care vă permite să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine unui anumit interior. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate de culori și modele: de la argintiu clasic la nuanțe mai îndrăznețe și moderne. Atunci când alegeți ooglindă pătrată, merită să vă amintiți să alegeți un cadru care poate adăuga o valoare estetică suplimentară încăperii. Ramele pot fi realizate din diverse materiale, precum lemn, metal sau sticlă, iar alegerea lor depinde de preferințele individuale. Puteți alege și un model fără cadru - depinde de preferințe.

Ca și în cazul oglinzilor rotunde, oglinzile pătrate pot fi echipate cu multe funcții practice, precum sistemele de încălzire,iluminarea LEDsau un sistem de reglare a culorii luminii. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de confort deplin în timpul activităților de zi cu zi, cum ar fi vopsitul sau bărbierit. Oglinzile in aceasta forma pot fi folosite cu succes in diverse incaperi, de la baie pana la sufragerie sau dormitor. Forma lor universală le permite să se potrivească în orice aranjament, indiferent de stilul și caracterul interiorului. Nu este de mirare că, alături de oglinzile dreptunghiulare, cele pătrate sunt una dintre cele mai frecvent alese oglinzi de pe piață.

Oglindă pătrată - avantaje

Oglinzile sunt un accesoriu popular și de designer care poate fi folosit pentru a decora practic orice interior - de la dormitor, prin living, hol, până la baie. Au o capacitate incredibilă de a îmbunătăți proporțiile unei încăperi și de a evidenția avantajele acesteia, ceea ce face ca interiorul să pară mai mare și mai spațios – atât în ceea ce privește oglinda din living, cât și cea din dormitor. >sau oglinzile de baie. Mai mult decât atât, oglinzile cu un cadru impresionant, frumos decorat pot crea o impresie uluitoare.

Cel mai important avantaj al oglinzilor este însă capacitatea lor de a transforma rapid și ușor designul interior al unei camere. Se pot potrivi perfect cu orice stil și aranjament, iar mobilitatea le face ușor de mutat și afișat în diferite locuri. Prin urmare, pentru a alege oglinda potrivită, inclusiv o oglindă pătrată, ar trebui să te ghidezi după viziunea locului în care va fi amplasată și consistența acesteia cu restul amenajării. În camerele pline de farmec, sunt cele mai bune modelele cu un cadru argintiu sau auriu bogat decorat, în timp ce în camerele clasice merită să alegeți oglinzi fără ramă sau oglinzi cu o ramă delicată de oglindă. În baie, cel mai bine este să alegeți modele adecvate funcției sale, de exemplu o oglindă mai mică în baia de oaspeți și una mai mare în baia privată.

Oglinzile pătrate mari sunt o soluție ideală dacă dorim pentru a mări vizual interiorul. . Se potrivesc perfect pe peretele din sufragerie sau din hol si sunt potrivite pentru orice stil de amenajare. Forma pătrată, ca și cea dreptunghiulară, se armonizează perfect cu liniile mobilierului și se potrivește în orice interior. Oglinzile adaugă strălucire și profunzime, iar alegerea lor depinde de caracterul unei camere date. Interioarele minimaliste vor necesita o oglindă cu sau fără un cadru subțire, clasic. Cu toate acestea, în stilul glamour, oglinzile pătrate cu rame bogat decorate negre, argintii sau aurii vor fi o alegere excelentă.

Oglinzi pătrate inteligente - merită?

Oamenii care apreciază modernitatea și caracterul practic ar trebui să fie interesați de oglinzile inteligente. Această soluție inovatoare combină funcționalitatea iluminării oglinzii cu tehnologia smart home, care oferă multe funcții practice care ne îmbunătățesc viața de zi cu zi. Datorită acestui tip de oglinzi, putem folosi servicii de streaming populare precum Netflix, Spotify sau Tidal, care ne permit să ascultăm muzică sau să urmărim filme în timp ce ne pregătim de serviciu sau în timp ce facem baie. Mai mult, oglinzile inteligente se caracterizeaza printr-un design modern si un finisaj elegant, ceea ce le face sa se incadreze in orice interior modern si minimalist, indiferent de scopul si stilul incaperii. Sunt echipate cuLEDiluminare, datorită căruia nu numai că luminează subtil camera, ci și economisește spațiu, ceea ce este adesea util, mai ales în băile mici. Sunt disponibile și ca oglinzi pătrate.

Oglinzile inteligente moderne oferă nu numai funcționalitate, ci și multe beneficii suplimentare, cum ar fi capacitatea de a regla culoarea luminii și un sistem încorporat. sistem de încălzire care protejează înainte de asociere. Merită să acordați atenție detaliilor tehnice, cum ar fi alimentarea și conexiunea, pentru a alege soluția potrivită. Pentru oglinzile alimentate cu curent continuu, trebuie să aveți o sursă de alimentare și să plasați firele, în timp ce oglinzile alimentate cu baterii necesită baterii cu o putere suficientă. Mai mult, oglinzile inteligente oferă și posibilitatea de a ilumina baia și alte încăperi, ceea ce asigură o mai bună vizibilitate și confort de utilizare.

Descoperă oglinzi pătrate moderne pentru casa ta pe Artforma

Artforma este un magazin online polonez care oferă oglinzi decorative de înaltă calitate cu iluminare din spate LED. Oferta noastra include oglinzi de diverse dimensiuni, forme si functionalitati care vor fi completarea perfecta pentru interiorul dumneavoastra. Toate produsele pe care le oferim sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează durabilitate și funcționalitate ridicată. Fiecare oglindă este echipată cu un comutator basculant convenabil, permițându-vă să porniți și să opriți cu ușurință iluminarea. Dacă prețuiești soluțiile moderne și confortabile, oglinzile noastre vor răspunde cu siguranță așteptărilor tale.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult