Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Difuzor Bluetooth 1 RON!

Promoția va fi cumulată cu promoția Spring Sale -5%

Oglinzi Orizontal

81
Oglinzile orizontale pot fi utilizate în multe camere, cum ar fi în baie deasupra chiuvetei, în dormitor sau în sufragerie deasupra comodei sau într-un hol îngust pentru a mări vizual spațiul. Artforma garantează o varietate de modele disponibile de oglinzi LED orizontale, permițându-vă să alegeți o oglindă care se potrivește perfect aranjamentului interiorului dumneavoastră.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖

  • 1
Afișat 45 cu 81 produse

Concepeți o oglindă pentru interiorul dvs.

Sunteți în curs de renovare majoră a casei dvs. și căutați oglinzi decorative de înaltă calitate? N-ai fi putut face o alegere mai bună. Colecția noastră include până la 120 de modele de oglinzi. Va oferim diverse variante de forme de oglinda, incepand de la ovale si dreptunghiulare, terminand cu cele verticale si orizontale. Suntem un producător de frunte de oglinzi iluminate cu LED personalizate. Consultați oferta noastră și proiectați oglinda la care ați visat. În panoul nostru, puteți configura liber oglinda de care aveți nevoie.

Iluminare LED în oglindă

Pentru ca oglinda să-și îndeplinească toate funcțiile , cel mai bine este dacă este și iluminat din spate. O oglindă cu iluminare LED îndeplinește nu numai cerințe decorative, ci și practice. Datorită luminii suplimentare, machiajul se va aplica mult mai rapid. Oglinzile orizontale sunt foarte populare datorită utilității lor. Le poți agăța cu succes în baie sau în dormitor deasupra comodei. Totuși, nu uitați să economisiți spațiu pe perete, deoarece o astfel de oglindă arată cel mai bine atunci când este expusă.

Sistem de iluminat orizontal al oglinzii

Când alegeți oglindă de perete orizontală, puteți ajusta modelul de lumină după preferințele dvs. Există o opțiune de a alege să iluminați doar o parte selectată a oglinzii, ceea ce vă permite să obțineți un efect de iluminare interesant. Iluminarea în jurul oglinzii oferă un fascicul de lumină uniform pe ambele părți, care este opțiunea cel mai frecvent aleasă de clienții noștri. O altă variantă este iluminarea pe laterale sau pe marginile selectate, cum ar fi partea superioară și laterale. Datorită unei asemenea varietăți de opțiuni, puteți personaliza oglinda pentru interiorul dvs.

Culoarea deschisă - pe care o alegeți?

În panoul de configurare a oglinzii, puteți alege culoarea luminii în funcție de gustul individual. Cel mai des recomandată este o nuanță neutră, care funcționează bine în aproape fiecare apartament, indiferent de culoarea mobilierului și de culoarea pereților. Dacă preferi nuanțe mai calde, vei găsi și pentru tine. Iluminarea cu LED alb cald cu o putere de 3000K va fi cu siguranță mai blândă pentru ochii copiilor. În cazul culorilor mai reci, vă sugerăm să alegeți: iluminare LED alb rece cu o putere de 7000K sau iluminare LED alb rece de la cunoscutul producător Philips cu putere de iluminare și durată de viață a diodei mai mari.

Oglinzi decorative la comandă

Nimic nu mulțumește mai mult clienții decât capacitatea de a regla dimensiunile oglinzii. Știm cât de diferită poate fi amenajarea camerelor în investițiile în locuințe ale dezvoltatorilor. De aceea, îndeplinim așteptările clienților noștri. Puteți regla oglinda decorativă la comandă în ceea ce privește lățimea și înălțimea acesteia. Disponibilitatea diferitelor dimensiuni și tipuri de geamuri de oglindă permite o potrivire perfectă la nevoile individuale și stilul apartamentului. Verifică ce dimensiuni se potrivește cel mai bine cu interiorul tău.

Oglindă orizontală pe perete - pentru ce cameră?

Oglinzile orizontale necesită mai mult spațiu pentru agățarea lor. Vor funcționa cel mai bine în băi mai mari. O soluție interesantă este să atârnați o oglindă pe toată lățimea peretelui. Nu renunța la visele tale de a avea o oglindă magnifică cu iluminare bună. Dacă doriți să plasați o oglindă orizontală în dormitor, cel mai bine este să o aranjați deasupra unei comode sau a unui birou. O măsuță de toaletă feminină cu o oglindă elegantă vă va decora interiorul și vă va impresiona oaspeții.

Oglindă orizontală din colecția Ambient Line

Asortimentul nostru include oglinzile orizontalealocate colecției. Seria AmbientLine se caracterizează prin faptul că razele de lumină cad direct pe perete și nu luminează fața utilizatorului. Aceasta este cu siguranță o soluție puțin mai delicată și subtilă. Dacă nu-ți place lumina puternică, oglinda orizontală LED AmbientLine va fi perfectă pentru tine. Avantajul acestei lumini de fundal este crearea unei atmosfere cu adevărat atmosferice.

Oglindă orizontală din colecția PremiumLine

O altă colecție de oglinzi include modele a căror iluminare este concentrat pe persoana care stă în fața oglinzii. Decorațiunile cu oglindă au fost proiectate cu atenție pentru a oferi condiții ideale pentru activitățile de îngrijire de zi cu zi, precum machiajul sau bărbierit. Oglinzile orizontale din această colecție asigură confort maxim în timpul utilizării. Puteți alege dintre decoruri cupru, negru, alb, auriu și argintiu.

Oglindă orizontală din colecția Colorful

Oglinzi orizontale cu optiunea unei culori suplimentare a sticlei, este un plus elegant si functional care se potriveste oricarui tip de interior. Posibilitatea de a alege culoarea preferată vă permite să potriviți oglinda la nevoile dumneavoastră individuale și la stilul camerei. Oferta include diferite culori ale geamurilor, inclusiv auriu și grafit. Oglinda poate fi folosita cu succes in diverse incaperi, precum baie, dormitor, hol sau living. Este ușor de instalat și întreținut zilnic.

Funcții SMART

Verificați posibilitățile oglinzilor orizontaleSMART . Aceasta este o formă complet modernă de decorare a oglinzii în care puteți alege sistemul IOS. Operați dispozitivul în oglinda cu LED exact așa cum ați proceda pe iPhone! Controlul se realizează folosind un mouse integrat, fără fir, de la renumita companie Logitech. Preferi să alegi SmartPanel de la Samsung? Gestionați toate aplicațiile disponibile în Magazinul Play. SmartScreen Google este a treia opțiune care acceptă aplicațiile Chromecast 4.

Oglinzi orizontale - echipamente suplimentare

Pentru a asigura un confort mai bun în timpul activităților zilnice de îngrijire, am dezvoltat de asemenea, o oglindă cosmetică și un difuzor pentru set. Garantam calitate inalta a sunetului si o experienta estetica de neuitat. Oferta noastră include și rafturi din sticlă cu mânere cromate, care vă vor completa perfect oglinda orizontală și vă vor oferi o depozitare convenabilă a produselor cosmetice. Rafturile sunt disponibile in diverse dimensiuni, adaptate dimensiunii oglinzii si altor elemente care limiteaza suprafata sticlei. Alegeți un covor de încălzire special, datorită căruia aburul dispare rapid și imaginea din oglindă rămâne clară.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult