Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinda SMART

43
Filtrare
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 43 cu 43 produse

Oglinda SMART

Fă-ți viața mai ușoară! Oglinzile inteligente sunt soluții excelente care vor funcționa nu numai în baie, ci și în vestiar sau în vestiar. Oglinda de pe hol este de asemenea, o opțiune excelentă. Oglinzile de machiaj vă vor încânta cu manoperă de calitate, iluminare cu LED-uri eficientă din punct de vedere energetic și acces la cele mai populare și necesare aplicații, precum și cu suita de servicii iCloud de la Apple!

Toate aplicațiile la îndemână

Distracție fără limite

Spectacol favorit în timpul unei băi lejere după o zi întreagă de treburi casnice? Puteți avea acest lux astăzi. Oglinzile inteligente pentru baie vă permit să utilizați serviciile de redare în flux preferate. Alegeți dintre cele mai populare și bucurați-vă de timpul liber cu Netflix, HBO Max sau Prime Video. Nu vă grăbiți – acordați-vă timp pentru a vă relaxa. Meriți asta!

Youtube, Spotify sau Tidal? Nu contează unde se află lista de redare a melodiilor preferate sau podcastul pentru care nu aveți timp în timpul treburilor zilnice. De acum încolo, ocazia de a recupera timpul pierdut va fi... un duș! O oglindă cu difuzoare este cea mai bună opțiune pentru a vă relaxa zilnic, pentru a vă aduna gândurile și pentru a vă recăpăta respirația. Tot ce aveți nevoie într-un singur produs!

Diverse aplicații pentru Oglinda SMART

  • Lifestyle - Oglinda interactivă inteligentă nu este doar un accesoriu de modă, ci și un facilitator semnificativ în viața de zi cu zi. Vedeți cum oglinda cu LED pentru baie va face viața mai plăcută pentru toți membrii gospodăriei!
  • Cameră pentru copii - O oglindă interactivă este propice învățării despre lume și facilitează învățarea unor obiceiuri bune! Invită Smart Mirror în viața copilului tău și lasă-l să dezvolte creativitatea!

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult