Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinda SMART

63
Filtrare
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Afișat 45 cu 63 produse

Oglindă inteligentă - un plus modern pentru aranjamentul dvs.

Dacă sunteți un iubitor de gadgeturi și iubiți inovațiile tehnologice, această oglindă inteligentă se va întâlni cu siguranță asteptarile tale. Nu numai că vă va permite să vă priviți înainte de a părăsi casa și să vă reparați machiajul, dar va fi și un centru de divertisment în baia dvs.Oglinda inteligentă sunt dispozitive avansate echipate cu ușor de utilizat software. Datorită acestui fapt, seamănă cu un smartphone sau o tabletă cu multe funcții la dispoziție.

YouTube? Spotify? Netflix? Toate aplicațiile tale preferate vor fi disponibile la îndemâna ta. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet. În timp ce mergi dimineața la toaletă, vei putea afla ce albume noi au apărut pe internet sau ce s-a întâmplat cu personajul principal al serialului pe care îl urmărești. Datorită acestui lucru, îți poți transforma cu ușurință baia într-un loc pe care îl vei iubi și mai mult!

Oglinda inteligentănecesită alimentare constantă pentru a obține cele mai multe beneficii de pe urma ei. Cu toate acestea, suportul pentru aplicații nu reprezintă toate avantajele sale.Oglinzile inteligenteau, de asemenea, un aspect atractiv și o iluminare frumoasă. Datorită acestui lucru, vă puteți oferi o sursă suplimentară de lumină care este excepțional de atmosferică și difuză. Oferta noastra include produse cu diverse culori de iluminare. Așadar, vei alege varianta perfectă pentru tine, indiferent dacă îți place iluminarea caldă sau rece.

Puteți alege dintreoglinzi cu LEDcu o varietate de sisteme, inclusiv: iPadOS 15 , tvOS sau Android. Totul depinde de gusturile și preferințele tale. Software-ul determină în principal la ce aplicații veți avea acces. Sistemul Androidsau orice alt sistem din oferta noastră nu va fi greu de utilizat în niciun fel.

De ce merită să alegeți o oglindă inteligentă

Oferta noastră include oglinzi de înaltă calitate care îndeplinesc multe funcții importante în același timp. Sunt un centru de divertisment, un loc pentru îngrijirea feței și a corpului și sunt, de asemenea, responsabili pentru un spațiu bine luminat în baie. De aceea sunt utilizate pe scară largă în practică. Aceasta este o investiție într-un produs care vă va servi mulți ani. Alegând ooglindă inteligentă, alegi o soluție multifuncțională. Nu trebuie să investiți separat în difuzoare integrate, de exemplu în cabina de duș, sau să puneți tableta pe blatul din baie. Puteți porni muzica folosind telecomanda sau mouse-ul fără fir și o puteți asculta folosind aplicația de redare preferată. Puteți viziona serialul într-una dintre cele mai populare aplicații de streaming.

Folosireaoglinzii inteligenteeste foarte simplă. O mare comoditate estetelecomanda. Există mai multe opțiuni de operare din care puteți alege - atât prin telecomandă, cât și direct pe suprafața oglinzii.

În plus, puteți conta pe rezoluție mare a ecranului, inclusiv HD, Full HD sau 2K. Procesorul nu are nicio problemă să ruleze aplicațiile fără probleme. În plus, poți alege ooglindă inteligentăcare are o memorie internă mare. Puteți stoca conținut multimedia selectat pe acesta. De asemenea, puteți potrivi dispozitivele în ceea ce privește RAM, la fel cum ați alege un smartphone pentru utilizarea de zi cu zi.

Uneleoglinzi cu LEDau, de asemenea, o lentilă încorporată. Acest lucru vă permite să utilizați camera și camera acasă. Multe dintre produsele disponibile au și un covor de încălzire special care minimizează problema evaporării. Datorită acestui fapt, după o baie fierbinte, nu va trebui să vă faceți griji pentru o oglindă care nu arată absolut nimic. Oglinda inteligentă poate fi echipată și cu un raft practic a cărui sticlă durabilă permite depozitarea comodă a produselor cosmetice și a accesoriilor.

Puteți aprinde iluminarea înoglinda inteligentă. în multe feluri. Unul dintre ele este un comutator tactil. Datorită senzorilor încorporați, tot ce trebuie să faci este să faci o mișcare sigură a mâinii șioglinda inteligentăcu iluminare de fundal se va aprinde imediat. O altă opțiune este un comutator fără fir, deși puteți folosi pur și simplu vocea pentru a vă porni gadgetul.

Oglinzi LED – în ce camere vor funcționa?

Tehnologiile moderne merg mână în mână cu căutarea unui confort și divertisment complet. În funcție de modul în care îți place să-ți petreci timpul liber, poți folosi aplicația și în baia ta. Ele nu numai că îți permit să asculți muzică și să urmărești serialele tale preferate, dar și să-ți influențeze treburile curente. Puteți folosi aplicația atât pentru relaxare, cât și pentru lucru.

Oglinda magicăfuncționează bine în toate interioarele moderne și nu trebuie să fie neapărat spațioase. Oferta noastră include și modele care se potrivesc în băi microscopice - totul depinde de forma și dimensiunea oglinzii. Oglinzile inteligentevă permit să vă relaxați pe deplin în confortul casei dvs. Puteți face o baie relaxantă și vizionați serialul sau filmul preferat în același timp. În timpul toaletei de dimineață, poți activa muzica energică pentru a-ți începe ziua în cel mai bun mod posibil.

Cu un astfel de echipament, vei fi tot timpul în contact cu cei dragi. Dacă vă grăbiți, puteți vorbi prin intermediul aplicației ușor de utilizat chiar și în timp ce vă puneți o mască în baie. De asemenea, poți fi întotdeauna disponibil pe rețelele de socializare.

Oglinda magicăeste oglinda perfectă pentru aplicarea unui machiaj precis. Asta pentru ca oferta include si modele cu oglinda cosmetica mica. Are o funcție de mărire, astfel încât să poți vedea fiecare detaliu de pe fața ta. Acest lucru va funcționa nu numai în timpul machiajului. Oglinda inteligentăte va însoți, de asemenea, atunci când ai grijă de pielea și corpul tău.

Oglinda inteligentăpoate fi asortată cu ușurință în aspect cu interiorul casa sau apartamentul dvs. Va funcționa de minune într-un stil modern, loft, scandinav, glamour și chiar clasic. Puteți alege dintre multe decoruri de oglindă cu rame pe care le puteți asorta, de exemplu, cu dulapuri de baie, calorifer, accesorii sau diverse accesorii. Soluțiile populare sunt cupru, negru, alb, auriu și argintiu.

Cu oferta noastră, veți alege cu siguranță ooglindă inteligentăla dimensiunea interiorului dvs., stilului și preferințele individuale. Există modele rotunde și dreptunghiulare din care să alegeți. Puteți alege produse cu margini frezate și rafturi. Aruncă o privire la oferta completă!

Oglinzi inteligente - întrebări frecvente

Oglinda magică - Ce este este?

Magic Mirror, adică o oglindă inteligentă, este o oglindă cu LED-uri tactile. Pe langa iluminatul incorporat, garanteaza accesul constant la utilitati si iti ofera posibilitatea de a folosi tehnologiile moderne in baie. O oglindă inteligentă înseamnă că vă puteți relaxa în cadă cu servicii de streaming sau puteți asculta muzică. Reglarea luminii de fundal vă permite să ajustați intensitatea luminii la ora din zi și la activitățile dvs. - astfel veți fi stimulat să acționați sau să vă relaxați după o zi intensă la serviciu.

Cum funcționează o oglindă inteligentă?

Oglinzile inteligente sunt activate prin atingere. Poți folosi comutatorul tactil sau cu senzor sau funcția Smart Switch, datorită căreia vei putea controla lumina de fundal printr-o telecomandă fără fir sau o aplicație dedicată. În plus, primești un SmartPanel pentru vizionarea de filme - este libertatea de alegere și un pic de lux în baia ta.

Magic Mirror - Este utilă ?

Oglinda inteligentă va atrage iubitorii de soluții inteligente din apartament. Oglinzile garantează un machiaj perfect și, în același timp, sunt un element atractiv al oricărui echipament de baie. Puteți alege dintre mai multe culori și forme ale ramei, astfel încât să puteți potrivi oglinda inteligentă atât în interioarele moderne, cât și în cele clasice. Poți opta pentru o oglindă cosmetică suplimentară, un covoraș de încălzire care previne evaporarea și un raft de sticlă pe care poți așeza produsele cosmetice preferate.

Cum cat costa oglinzile inteligente?

Oglinzile inteligente diferă în funcție de formă, finisaj și tip de iluminare utilizată. Cât costă o oglindă inteligentă depinde de elemente suplimentare, cum ar fi tipul de SmartPanel sau comutatorul de lumină selectat. Pretul este influentat si de alegerea accesoriilor suplimentare, printre care: oglinda cosmetica, saltea incalzita si polita de sticla. Alegând o oglindă inteligentă, economisești spațiu în baie și, în plus, ai acces la toate funcțiile necesare într-un singur dispozitiv.

De unde să cumpărați oglinzi inteligente?

Oglinzile inteligente sunt o ofertă unică de la Artforma. Poți comanda oglinda de pe site-ul magazinului și după vreo duzină de zile te poți bucura de soluții practice în baia ta. Mai întâi, alegeți forma și culoarea chenarului, apoi ajustați funcțiile individuale. Proiectează-ți propria oglindă inteligentă în doar câțiva pași! In oferta bogata a magazinului Artforma poti potrivi oglinda cu dulapuri si mobilier de baie propuse. Toate elementele de mobilier pentru locuință au fost realizate cu mare atenție la detalii. Este o combinație de tehnologii exclusive și design modern care va adăuga un caracter unic apartamentului tău.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult