Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Decor

194
Seria Decor este caracterizată de modelul decorativ plasat în jurul marginii oglinzii și de iluminarea din spate care se extinde până la peretele din spatele produsului.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 194 produse

Oglinzi decorative

Oglinzile decorative sunt o completare perfectă pentru orice interior, atât pentru camera de zi, cât și pentru dormitor și baie. O oglindă exclusivă va adăuga o eleganță subtilă casei dumneavoastră și o va mări optic.

 

Oglinzile cu iluminare de fundal cu LED sunt cea mai bună alegere posibilă!

Oferta noastră include oglinzi cu rame cu diverse motive. Motivul geometric se va potrivi în decorul minimalist, în timp ce motivul junglei va adăuga un caracter unic fiecărei băi. Florile decorative de pe rama oglinzii vor încălzi camera și o vor face mai colorată

 

Accesorii suplimentare

Oglinda rotundă cu LED-uri, realizată la comandă, este o piesă decorativă excelentă pentru baie, hol sau dressing, dar și un accesoriu practic care vă poate face rutina zilnică mai plăcută.
Seria Decor este caracterizată de un model decorativ plasat în jurul marginii oglinzii și de o iluminare care se răspândește pe peretele din spatele produsului.
Pagal užsakymą pagamintas apvalus LED veidrodis yra ne tik puiki vonios kambario, prieškambario ar drabužinės puošmena, bet ir praktiškas priedas, kuris gali padaryti jūsų kasdienybę malonesnę.
Acordăm o mare importanță calității produselor și satisfacției clienților în ceea ce privește produsele noastre. Fiecare oglindă este realizată la comanda individuală a clientului.

 

Įvairūs dydžiai

O oglindă cu iluminare cu LED-uri economisește energie și bani, vă va servi timp de mulți ani fără întrerupere. Oglinzile elegante și moderne vor adăuga caracter interiorului dvs., cu siguranță merită să pariați pe ele!
Varietatea de dimensiuni disponibile de la noi este o garanție că veți găsi o oglindă adaptată nevoilor dumneavoastră! Există dimensiuni clasice perfecte pentru baie, living, precum și cele mai longitudinale, hol sau oriunde doriți să vă uitați la întregul. Alegeți dintre următoarele dimensiuni: 80 x 60, 70 x 50, 90 x 60, 100 x 60, 100 x 80.

 

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult