Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Hol

34
Filtrare
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Andes ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 34 cu 34 produse

O oglindă nouă în holul casei tale

Îți place să faci schimbări în spațiul din jurul tău? Începeți cu accesorii care vor schimba rapid vechea cameră. Va oferim oglinzi originale cu functii suplimentare care va vor surprinde. Datorită îmbunătățirii continue a procesului de producție și experienței de mai mulți ani în industrie, vă putem oferi produse de cea mai înaltă calitate, cu posibilități de modificare practic nelimitate. Fiecare oglindă este realizată manual la comenzile individuale ale clienților, ceea ce îi garantează unicitatea și adaptarea la nevoile specifice.

Rotunda sau dreptunghiulară? Oglinda decorativă pentru hol

Dacă vrei un aspect mai moale, mai organic, oglinzilerotunde cu LEDsunt o alegere bună. De asemenea, pot înmuia unghiurile și liniile ascuțite ale decorului dvs., de exemplu dacă aveți o mulțime de mobilier unghiular. Oglinzile pentru holcu forme rotunjite pot fi o soluție ideală dacă doriți să creați un decor de hol mai nestandard. Vrei un design mai minimalist si mai elegant? Verifică oferta noastră și găsește o oglindă decorativă perfectă pentru tine. Cu siguranță vor fi mai ușor de asortat cu alte elemente ale designului sălii, de exemplu, mobilierul sau iluminatul.

Oglindă la comandă în hol

Sala este un loc, unde de obicei este amplasată o oglindă verticală pentru a te putea vedea din cap până în picioare. Înălțimea oglinzii din hol trebuie să fie de cel puțin 140-150 cm, iar lățimea să fie de cel puțin 50 cm. Cu toate acestea, o alegere mai bună va fi o oglindă care este cu 80-90 cm mai lată. Pentru a mări vizual holul, merită să plasați o oglindă mare în el, care va crea impresia unei camere mult mai mari. O suprafață oglindă este o modalitate simplă de a mări optic dimensiunea unei camere și de a reflecta lumina care intră în ea. Selectați dimensiunile oglinzii din panoul de configurare și bucurați-vă de aspectul ei non-standard.

Cel mai bun sistem de iluminare pentru o oglindă de hol

Oglinzile LEDverticale vă oferă multe posibilități de personalizare datorită diferitelor opțiuni de iluminare. Puteți alege ca lumina să cadă pe o parte selectată a produsului sau iluminarea uniformă a oglinzii de jur împrejur, care este cea mai populară printre clienții noștri. Există, de asemenea, opțiuni pentru iluminarea părților laterale sau a marginilor selectate, cum ar fi partea superioară și laterale. Datorită acestui lucru, aveți libertate deplină de reglare, datorită căreiailuminarea de fundal a oglinziiva arăta elegant.

Unde să plasați oglinda în hol? 

Te întrebi unde va arăta cel mai bine noua ta oglindă LED? Cel mai adesea, acestea sunt montate pe peretele lateral lângă intrarea în apartament. O locație populară este peretele din spatele ușii, dar ar trebui folosit un opritor pentru a preveni mânerul ușii să lovească oglinda. Dacă aveți posibilități nelimitate de aranjare, veți găsi cu siguranță locul perfect care va pune în evidență măreția oglinzii iluminate cu LED.

Oglinda verticală sau orizontală?

Când alegeți forma și orientarea oglinzii, țineți cont de locul în care va fi agățată și ce funcții trebuie să îndeplinească. O oglindă orizontală pentru hol va funcționa cel mai bine deasupra unei comode sau sub un raft decorativ larg unde îți lași cheile. Pe dulap, la fel ca în hol, merită să atârnați o oglindă verticală care vă va permite să vă vedeți întreaga silueta. În încăperile mici și înguste, aceste oglinzi pot ajuta la mărirea vizuală a spațiului.

Colecția AmbientLine

Oglinzile din colecția AmbientLine se disting prin lor unice. aspect și estetică de înaltă calitate. Forma lor dreptunghiulară și iluminarea le fac să pară mai mari vizual. Caracteristica principală a acestor oglinzi este lumina împrăștiată în spate, care creează o atmosferă atmosferică. Sursa de lumină nu este direcționată direct către utilizator, ceea ce face ca această colecție să fie ideală pentru persoanele care preferă iluminarea subtilă și plăcută.

Colecția PremiumLine

Colectia PremiumLine Colecția oferă oglinzi de hol în diverse orientări - atât pe verticală, cât și pe orizontală. Oglinzile de înaltă calitate au fost proiectate în așa fel încât iluminarea să se concentreze pe persoana care stă în fața ei, făcând ritualurile de îngrijire zilnice și mai ușoare și mai confortabile. Soluțiile inovatoare utilizate permit ca lumina să fie focalizată asupra utilizatorului oglinzii, ceea ce asigură cel mai înalt nivel de confort în utilizare.

Colecția Decor

Oglinzi pentru hol Colecția Decor este o combinație de funcționalitate și estetică de cea mai înaltă calitate. Oglinzile din această colecție vor atrage iubitorii de soluții originale de design interior. Decoratiunile oglinzilor din seria Decor nu sunt doar functionale, ci si artistice, ceea ce atrage atentia oaspetilor si adauga originalitate interiorului. Pe lângă modelul neobișnuit, furnirul protejează oglinda împotriva umezelii și a deteriorarii. Alegeți o abordare modernă a designului interior și adăugați un caracter unic casei dvs. datorită colecției Decor.

Colecția Andes

Designul ergonomic al oglinzii cu umerase este o soluție practică pentru holul dumneavoastră. În plus, produsul are multe opțiuni de editare pentru a se potrivi cu stilul camerei tale. In oferta noastra veti gasi o oglinda de hol cu un stil elegant si modern care va adauga rafinament interiorului dumneavoastra. Oglinda este echipată cu pandantive care vă permit să vă depozitați comod pălăria, cheile, jacheta, jacheta sau alte articole. În plus, pe oglindă sunt montate trei cârlige, care îi sporesc și mai mult funcționalitatea. Un dulap de hol suplimentar va crește cu siguranță confortul depozitării accesoriilor mici.

Echipament care mărește utilitatea oglinzii din hol

Când decideți să cumpărați o oglindă pentru hol, investiți în opțiunea suplimentară a unui panou meteo și a unui ceas LED. Aceste două caracteristici pot fi extrem de utile în fiecare zi. Afișajele simple, dar cu aspect impresionant ale ceasului și stațiile mai avansate vă permit să verificați tendințele vremii. Datorită acestui fapt, vei fi pregătit pentru orice condiții meteorologice atunci când ieși din casă. Vă oferim trei opțiuni pentru controlul afișajului LCD: prin atingere, aplicație sau panou situat pe spatele oglinzii.

Oglinzi pentru hol - întrebări frecvente

La ce înălțime ar trebui să atârnați o oglindă în hol?

Agățați oglinda din hol la nivelul ochilor, în acest fel surprinde întreaga silueta pe partea opusă. O idee bună sunt oglinzile mai mari pentru hol, care vă vor permite să vă schimbați în mod liber garderoba și să potriviți accesoriile cu hainele tale. Oglinzile moderne pentru hol cu iluminare din spate servesc ca o sursă suplimentară de lumină și oferă cel mai înalt confort de utilizare pentru toți membrii gospodăriei.

Cum să decorezi o oglindă în hol?

O oglindă în hol poate fi, de asemenea, un element independent de decor. Oglinzile de hol de la Artforma au fost completate cu un panou de iluminat cu LED care iti va lumina in totalitate intreaga silueta. Mai mult, accesoriul creează o strălucire delicată pe peretele din jurul oglinzii. Lumina care vine din oglindă va introduce o atmosferă unică în hol și va completa iluminatul principal. Ca o opțiune alternativă, poți alege și un model de oglindă decorativă într-un cadru decorativ care se potrivește cu culorile camerei.

Ce oglindă ar trebui să ai alegeți pentru hol?

Oglinda perfectă pentru hol este cea care vă permite să vă vedeți întreaga silueta înainte de a părăsi casa. Puteți alege dintr-o oglindă verticală care se va potrivi pe un perete îngust și înalt sau deasupra unui dulap de pantofi. Pentru o cameră mică, alegeți o oglindă rotundă, care, combinată cu lumina LED delicată, va face interiorul mai ușor și îl va mări vizual. La rândul lor, oglinzile mari pentru hol vor echilibra optic forma unei camere înguste și vor permite tuturor membrilor familiei să le folosească confortabil.

Cum să le folosească. luminează o oglindă în hol?

Dacă vrei să iluminezi temeinic oglinda din hol, alege lămpi de tavan sau tije de perdele de perete cu o culoare intensă a luminii. O alternativă atractivă la metodele tradiționale de iluminare sunt oglinzile cu LED, disponibile de la Artforma. În magazin veți găsi oglinzi cu diferite culori de lumină - caldă, neutră și rece, precum și comutatoare de lumină cu senzor sau tactil. Panoul de iluminat este plasat de-a lungul întregii margini a oglinzii sau în partea selectată a acesteia.

De unde să cumpărați o oglindă pentru hol?

La Artform, puteți alege dintre multe modele de oglinzi în formă de dreptunghi, cerc, cu rame decorative sau într-o formă minimalistă potrivită aranjamentelor moderne. Oglinzile de hol au fost create cu atenție la detalii folosind cele mai noi soluții tehnologice. Oglinda de hol de la Artforma este un produs care te va ajuta sa te relaxezi in lumina blanda, iar accesoriile suplimentare iti vor duce momentele de relaxare la un nivel superior.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult