Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Rotunde

92
Oglinzile rotunde de la Artforma sunt atât accesorii funcționale, cât și elemente decorative elegante, care vor adăuga un caracter original interiorului tău. Forma lor adaugă delicatețe și rafinament încăperilor, făcându-le mai primitoare și mai armonioase. Oglinzile rotunde sunt perfecte pentru orice cameră, de la baie la living. Alegând oglinzile rotunde cu iluminare, îți garantezi nu doar o decorațiune practică, ci și o sursă suplimentară de lumină.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖

Afișat 45 cu 92 produse

Oglinzi rotunde pentru interiorul dvs.

Oglinzile rotunde cu LED cu forme simplificate pe care le oferim nu sunt doar un element convenabil al echipamentului dumneavoastră de baie, ci de asemenea, un plus decorativ unic care va scoate în evidență camera dvs. Oglinzile Artforma sunt realizate din sticla de cea mai inalta calitate, ceea ce le asigura nu numai functionalitatea, ci si durabilitatea ani de zile. Vă încurajăm să vă familiarizați cu modelele din patru colecții: AmbientLine, PremiumLine, Decor și Kolorowe.

Iluminat LED în oglindă

Iluminarea LEDîn oglindă joacă mai multe roluri importante. Asigura o iluminare adecvata a fetei in timpul tratamentelor de infrumusetare. Important este că îmbunătățește aspectul estetic al interiorului tău, adăugându-i stil și eleganță. Oglinzile cu iluminare LED vor funcționa bine în aproape orice cameră, indiferent de dimensiunea acesteia. Alegând ooglindă rotundă, poți fi sigur că amenajarea băii va fi modernă.Iluminarea LEDîn oglindă economisește energie, deci nu necesită înlocuirea frecventă a sursa de lumină.

Oglinzi cu dimensiunile de care aveți nevoie

Produsele brandului nostru au avantajul că își pot alege dimensiunea. Tratăm fiecare comandă individual și o adaptăm la așteptările clientului. Utilizați panoul de configurare și potriviți oglinda cu apartamentul dvs. Gama noastră include diverse forme de oglinzi, cum ar fi rotunde, pătrate și dreptunghiulare. Pe care o vei alege?

Forma dorită - oglinzile LED rotunde

Oglinzile rotundearata foarte elegant și elegant. Sunt la modă și adaugă farmec oricărei încăperi în care sunt instalate. Forma sa rotunjită îi conferă lejeritate și farmec subtil, ceea ce îl face să se potrivească perfect în diverse stiluri de design interior. Datorita faptului ca oglinda rotunda este universala, poate fi folosita pentru a decora o baie, dormitor, hol sau living. O oglindă rotundăva adăuga cu siguranță o notă de eleganță și stil interiorului tău și, în același timp, își va îndeplini funcția practică, oferind o reflexie perfectă în suprafața oglinzii.

Un loc unde poți agăța o oglindă rotundă

Oglinzile LED rotundecu forme rotunjite sunt extrem de universale și pot fi folosite în diverse locuri. De exemplu, în baie, acestea funcționează ca un spațiu perfect luminat în timpul ritualurilor de îngrijire de dimineață și de seară. Oglinzile rotundevor diversifica spațiul garderobei tale, oferindu-i șic și eleganță. Cu o astfel de oglindă, vă veți bucura să vă creați stilurile de zi cu zi. O oglindă decorativă cu un cadru distinctiv poate deveni un adevărat decor al sufrageriei sau sufrageriei tale. O oglindă atârnată pe perete mărește întotdeauna optic spațiul și îl face mai luminos.

Colecția AmbientLine

Oglinzi rotunde pe care le veți găsi în colecția AmbientLine, se disting prin combinația lor de bun gust și eleganță decorativă. Iluminarea oglinzilor rotunde le face să pară optic mai mari. Elementul caracteristic al acestei colecții este lumina difuză care vine din spatele oglinzii și cade pe perete. Aceasta este o soluție perfectă pentru persoanele care preferă iluminarea atmosferică fără strălucirea sa puternică direcționată direct către utilizatorul oglinzii.

Colecția PremiumLine

PremiumLine Colecția oferă oglinzi rotundecare vor introduce o calitate complet nouă amenajării băii dumneavoastră. Seria PremiumLine include până la 19 modele de oglinzi de diferite dimensiuni, astfel încât să puteți ajusta cu ușurință produsul la dimensiunile spațiului dumneavoastră. Oglinzile rotunde au fost proiectate cu grijă, astfel încât lumina de fundal să cadă asupra persoanei care stă în fața lor, oferind condiții optime pentru efectuarea activităților de zi cu zi în fața oglinzii, precum bărbierit sau machiaj. Oglinzile din colecția PremiumLine folosesc soluții inovatoare care permit focalizarea luminii asupra persoanei din fața oglinzii, ceea ce afectează pozitiv confortul de utilizare.

Colecția Colorată

Colecția Mirror Kolorowa oferă produse cu design unic care vor adăuga un stil elegant și modern sufrageriei sau biroului dumneavoastră. Alegând ooglindă rotundădin această serie, puteți alege culoarea suprafeței, care este o modalitate inovatoare de a decora interiorul. Datorită disponibilității diferitelor culori, puteți potrivi perfect decorațiunile de perete la stilul camerei și preferințele dumneavoastră. Oglinzile rotunde pot fi agățate în aproape orice cameră și arată cel mai impresionant în culori care contrastează cu camera în care sunt amplasate.

Colecția de decor >

Oglinzile LED rotunde din colecția Decor sunt o adevărată nebunie a designului și funcționalității de cea mai înaltă calitate. Această colecție a fost creată pentru adevărații iubitori de artă și decorațiuni neobișnuite care ridică standardul interioarelor. Alegândo oglindă rotundădin paleta de design, cu siguranță vei obține un efect uimitor. Furnirul decorativ nu numai că oferă un aspect unic, ci și protejează suplimentar oglinda împotriva deteriorării și a umidității ridicate în baie. Alegeți soluții non-standard și bucurați-vă de aspectul lor complet proaspăt.

O mai mare funcționalitate pentru viața de zi cu zi

Cine a spus că o oglindă trebuie doar să-și îndeplinească scop comun? funcții și să fie un element banal al decorului băii tale? Venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri și producemoglinzi pentru baiecare sunt echipate cu elemente suplimentare care sporesc confortul utilizării acestora. Îți poți imagina muzică plăcută liniștitoare cântând în baie în timp ce faci baie? Oglindă rotundă ArtForma cu opțiune de difuzor Bluetooth vă poate oferi experiențe plăcute la care ați visat înainte!

Oglindă rotundă cu o oglindă cosmetică în interior strong>

Dacă ai probleme cu trasarea unei linii perfecte pe pleoapă, nu trebuie să-ți mai faci griji. Avem o solutie pentru tine sub forma unei oglinzi cosmetice integrata cu suprafata oglinzii de baie LED, care mareste imaginea de pana la trei ori. Datorită acestui lucru, machiajul tău va fi întotdeauna perfect, iar îngrijirea feței de dimineață va fi rapidă și eficientă. Acesta este un gadget mic care vă va face rutina zilnică mai simplă și mai plăcută.

Oglinzi rotunde - întrebări frecvente

Ce fel de iluminare pentru o oglindă rotundă?

Puteți aprinde o oglindă rotundă de la Artforma în mai multe moduri. Soluția cea mai practică este o oglindă cu iluminare LED. Aceasta este o alegere care vă va lumina fața și silueta, precum și peretele din jurul oglinzii. Puteți alege lumină caldă, neutră sau rece pentru oglindă. Veți găsi panoul de iluminat de-a lungul întregii margini a oglinzii sau în părțile selectate ale acesteia. O selecție largă este o șansă de a amenaja baia visurilor tale.

Oglindă rotundă sau dreptunghiulară?

Marimea si marimea oglinzii depind de marimea baii si a altor accesorii care umplu camera. Alege o oglinda rotunda pentru o baie mica, finisata in stil minimalist. Accesoriul Artforma este conceput pentru băi cu forme neobișnuite, cu pereți înclinați sau interioare eclectice cu suflet. O oglindă dreptunghiulară care acoperă întregul perete vă va mări optic interiorul și vă va permite să utilizați în mod optim spațiul de deasupra chiuvetei.

La ce înălțime ar trebui un oglinda rotundă să fie atârnată?

Dacă vrei să-ți vezi întregul corp în oglindă, oglinda ta rotundă ar trebui să atârne la câțiva centimetri deasupra mesei de toaletă sau a chiuvetei. De asemenea, puteți așeza convenabil oglinda circulară pe perete, la nivelul ochilor. O oglindă poziționată astfel vă va fi mai ușor să vă machiați sau să vă faceți toaleta de dimineață. Ca element suplimentar de echipament, alegeți o oglindă cosmetică îngrijită sau un raft pentru produse cosmetice. Un astfel de set va fi o soluție funcțională și estetică, iar cosmeticele tale preferate vor fi mereu la îndemână.

De unde să cumperi oglinzi LED rotunde?

La Artform veți găsi o oglindă rotundă cu LED în multe modele moderne. Oferta include oglinzi rotunde cu mai multe tipuri de diametre si diverse culori deschise. Un avantaj important al oglinzilor este un comutator de lumină tactil sau senzor, precum și capacitatea de a controla dispozitivul folosind o telecomandă sau o aplicație Wi-Fi. Pentru iubitorii de muzică, există opțiunea unui difuzor Bluetooth încorporat. Diferite stiluri de finisare a oglinzilor și un covor de încălzire care previne evaporarea garantează că oglinda cu LED de la Artforma oferă cel mai înalt confort de utilizare.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult