Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Rotunde

86
Oglinzi cu LED-uri iluminate în diferite forme pentru baia dumneavoastră. Oferim oglinzi LED rotunde, pătrate, dreptunghiulare, rotunjite și ovale. Alegeți forma perfectă pentru a vă pune în valoare designul interior unic.
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Colecția - Oglinzi Agatatoare ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖

  • 1
Afișat 45 cu 86 produse

Rotunde

Oglinda rotundă cu LED-uri, realizată la comandă, este o piesă decorativă excelentă pentru baie, hol sau dressing, dar și un accesoriu practic care vă poate face rutina zilnică mai plăcută.
Descoperiți oglinzi rotunde iluminate pe care le puteți personaliza în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră, grație unui configurator clar și intuitiv.

Oglindă iluminată din fundal cu LED-uri – exact așa cum aveți nevoie de ea!

În calitate de producător, vom personaliza produsul comandat în funcție de cerințele dumneavoastră.
Un covoraș de încălzire care împiedică aburirea oglinzii va face ca oglinda cu LED să fie clară chiar și după un duș lung și fierbinte. Stația meteo Wi-Fi vă va permite să verificați ora, temperatura și vremea fără a ieși din casă. Alegeți o oglindă LED cu o tabletă care vă va permite să utilizați aplicațiile preferate în timp ce stați în baie.
Numărul mare de accesorii suplimentare din oglinda de baie va face ca utilizarea zilnică a oglinzii să fie mai plăcută și mai ușoară.
Alegeți dintr-o gamă largă de dimensiuni, de la 40 cm până la 100 cm!

Produse de la Artforma

În magazinul nostru online de oglinzi rotunde veți găsi, de asemenea, zeci de alte produse, cum ar fi dulapuri iluminate, oglinzi decorative și seturi întregi de baie. Acordăm o mare importanță calității produselor și satisfacției clienților în ceea ce privește produsele noastre. Fiecare oglindă este realizată la comanda individuală a clientului. Luminează-ți baia cu Artforma.

 

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult