Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Difuzor Bluetooth 1 RON!

Promoția va fi cumulată cu promoția Spring Sale -5%

Oglinzi Dreptunghiulare

29
Filtrare
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 29 cu 29 produse

Oglinzi dreptunghiulare și iluminare de fundal SMART, un duo perfect pentru interioare moderne

Îți plac soluțiile pentru casa ta care sunt vizual frumoase și funcționale în același timp? Atunci oglinzile dreptunghiulare SMART cu iluminare suplimentară sunt alegerea perfectă. Vor merge bine in interioare moderne, dar nu numai, pentru ca avem si multe modele care se incadreaza si in amenajari mai clasice. De asemenea, puteți selecta cu ușurință produsele în funcție de dimensiune. Datorită acestui fapt,oglinda dreptunghiularăpoate fi folosită atât în încăperi mai mici, cât și mai mari.

Oferta noastră include modele orizontale cu iluminare în forma unui cadru atractiv sau benzi simple verticale. Ilumina de fundal poate fi amplasată și în partea din spate a structurii, împrăștiind ușor pe perete. Această soluție face caoglinda LED dreptunghiularăsă devină și un decor interior. Merită să le atârnați, de exemplu, pe un perete din cărămidă, lemn sau beton.

Modelele verticale merită montate în interioare mici sau în încăperi care necesită extensie optică. Datorită suprafeței lor mari, vă puteți vedea întreaga silueta în ele.

Oglinzile dreptunghiulare SMARTau linii puternic conturate. Acest lucru se traduce într-un aspect modern. De aceea, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga un pic de stil interiorului dvs., ați găsit calea potrivită.

De ce oglinzile dreptunghiulare cu iluminare sunt o alegere bună ?

Verificând oferta noastră, puteți ajusta rapid oglinda LED dreptunghiulară inteligentă la specificul camerei dvs. Iluminarea de fundal poate fi caldă sau rece. Acest lucru se traduce prin atmosfera care predomină, de exemplu, în baie sau în hol. Controlul culorilor este o mare comoditate, indiferent de stilul și dimensiunea camerei. Poate fi util dacă aveți nevoie de lumină precisă pentru aplicarea machiajului sau pentru tratamentele de îngrijire la domiciliu.

Fiecare oglindă dreptunghiulară SMART este realizată cu atenție la fiecare detaliu. Poti alege dintre modele simple sau cele cu imprimeu decorativ. Poate fi un model tropical, geometric sau floral. Totul depinde de modelul pe care îl alegeți. Împreună cu iluminatul estetic, oglinda va deveni un element decorativ. Furnirul protejează geamul de sticlă împotriva deteriorării mecanice și a efectelor adverse ale umezelii. După cum puteți vedea, aceasta este o soluție ideală pentru încăperile cu abur.

Multe produse au și o funcție specială de încălzire care va împiedica depunerea aburului, de exemplu după o baie fierbinte. Vă puteți privi în oglindă imediat!

O oglindă LED dreptunghiularăeste un echipament modern pe care îl puteți controla în multe moduri diferite. Puteți alege dintr-uncomutator tactil, datorită căruia puteți activa cu ușurință lumina de fundal. Un senzor senzor este, de asemenea, o soluție bună. Când mâinile sunt umede sau murdare, trebuie doar să așezați mâna la o distanță de maxim 5 cm de oglindă. Vei aprinde apoi iluminatul și poți începe activități de igienă. Cea mai avansată soluție este Smart Switch, care oferă multe opțiuni pentru controlul oglinzii. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei telecomenzi, a unei aplicații de pe telefon sau chiar a vocii!

Fiecareoglindă dreptunghiulară SMARTdin oferta noastră este concepută pentru a răspunde așteptărilor dvs. cat mai mult posibil. De aceea, nu este doar dotat cu iluminare LED, ci și cu o serie de alte posibilități. Aveți la dispoziție difuzoare Bluetooth încorporate, datorită cărora puteți reda muzica preferată în timp ce vă aflați în baie sau în hol, pregătindu-vă să ieșiți. Sunt perfect ascunse în carcasă, deci nu sunt vizibile. În același timp, oferă o calitate bună a sunetului.

Tot ce aveți nevoie este o sursă de alimentare pentru a utiliza opțiunea suplimentară a unui ceas și a unei stații meteo. Dispozitivele inteligente au, de asemenea, capacitatea de a activa aplicații și de a afișa conținutul acestora pe un geam de sticlă. Nu sunt greu de utilizat, deoarece seamănă cu un smartphone sau o tabletă.

Oglindă LED dreptunghiulară inteligentă - în ce interioare va funcționa?

Oglinda Vei alege Smart LED rectangularindiferent de dimensiunea camerei tale. Tot ce trebuie să faci este să găsești dimensiunea potrivită sau să comanzi un produs la comandă.

Puteți potrivi elementele de finisare și de decor cu stilul dvs. interior. Puteți alege dintre, printre altele: elemente de cupru, negru, alb, auriu și argintiu. Dacă preferați produsele finisate cu material pe bază de lemn, aveți și această opțiune. Puteți potrivi oglinda LED dreptunghiulară inteligentă la orice stil de decorare. Le puteți agăța într-un interior de mansardă, puteți adăuga glamour băii sau umpleți un hol clasic cu ele.

Produsele din această categorie servesc și ca iluminat, așa că sunt perfecte, printre altele: pt. hol, baie sau dormitor. De asemenea, puteți folosi modele mai mari ca obiect de garderobă. Dacă doriți să fiți la curent cu ora și vremea, alegeți un model cu o stație meteo încorporată suplimentară. În funcție de capacitățile tale tehnice, oglinzile dreptunghiulare SMART pot fi conectate prin Wi-Fi sau printr-un senzor wireless amplasat în afara clădirii.

Oferta noastră include șismart >oglinzi care vor satisface așteptările iubitorilor de gadgeturi moderne. Datorită software-ului modern, puteți activa aplicațiile preferate și vă puteți petrece un timp frumos în casă. Vrei să te uiți la un serial TV în timp ce faci baie? Sau poate niște muzică relaxantă în timp ce aplicați o mască de față? Nici o problemă. Puteți folosi rapid și plăcut soluții moderne bazate pe sisteme cunoscute precum Android, iOS sau Chromecast. Există multe aplicații disponibile, inclusiv un browser web și un calendar.

Ce zici de o cameră încorporată? Datorită acestui fapt, oglinda LED dreptunghiulară vă va servi și ca o modalitate de a comunica cu cei dragi. De asemenea, puteți verifica rapid ce se întâmplă pe rețelele sociale. Această soluție va funcționa în orice casă, chiar dacă are mulți membri ai gospodăriei. Toată lumea își va găsi aici aplicațiile preferate care te vor însoți în timpul activităților zilnice de igienă și îngrijire.

Într-un pahar perfect neted nu te poți uita doar la tine înainte de a ieși sau de a-ți repara machiajul. Când împrejurimile se reflectă pe ea, camera devine și optic mai mare. În acest fel,oglinda dreptunghiularăeste o soluție inteligentă pentru interioare microscopice. Verificați oferta completă!

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult