Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Dulapuri cu LED-uri

21
Cu dulapurile Artforma LED, nu trebuie să vă privați de opțiunea unei oglinzi moderne în baie. Dulapul practic funcționează atât ca o oglindă cu LED iluminată, cât și ca un loc în care vă puteți depozita obiectele esențiale de zi cu zi. Selecția largă de modele și culori, precum și opțiunea unei versiuni cu două sau trei uși, vă vor permite să alegeți dulapul ideal pentru baia dumneavoastră.
Filtrare
Colecția - Lily ✖
Colecția - Lisa ✖
Colecția - Emily ✖
Colecția - Emma ✖
Colecția - Sofia ✖
Colecția - Clara ✖
Colecția - Sarah ✖
Număr de uși - 2 uși ✖
Număr de uși - 3 uși ✖
Număr de uși - 1 ușă ✖

Afișat 21 cu 21 produse

Dulapuri de baie

Un dulap cu oglindă pentru baie în forme trendy, în peste o duzină de variante de culoare, pe care îl veți asorta la nevoile camerei dumneavoastră? Nu este un vis! Dulapul cu oglindă cu LED de la Artforma va face ca interiorul dvs. să prindă din nou viață!

 

Noua generație de dulapuri de baie moderne

Un dulap de baie montat pe perete este ceva care nu poate lipsi din niciun interior. Disponibil în numeroase modele și cu o gamă largă de facilități, cum ar fi o stație meteo, un încărcător inductiv, un difuzor, un ceas sau o priză USB practică, acesta vă va duce confortul la un nou nivel! Aveți nevoie să vă relaxați? Dulapul practic cu oglindă iluminată poate fi echipat cu un comutator tactil pentru a crește și a reduce intensitatea iluminării.
Nu există nicio îndoială că dulapul de baie potrivit va face ca spațiul dvs. să fie confortabil și practic și va face ca relaxarea zilnică după o zi de îndatoriri încrezătoare să fie și mai plăcută.
Dulapul alb Artforma nu este doar un accesoriu tehnologic și de confort. Un dulap practic cu o oglindă iluminată din spate încântă, de asemenea, cu iluminare cu LED-uri. Este o soluție ecologică și se distinge printr-o durata de viață îndelungată. Datorită posibilității de a alege tipul de iluminare, aceasta nu distorsionează realitatea.

 

Dulap cu oglindă pentru baie de la Artforma

 

216. Un dulap de baie montat pe perete trebuie să fie atent adaptat la posibilitățile camerei. Există 6 pachete evidențiate în oferta noastră: Fiecare dintre ele diferă în formă, înălțime și tip de rafturi.
Adaptați produsul la nevoile dumneavoastră și la spațiul de locuit. Aveți îndoieli? Acestea vor fi risipite de specialiștii noștri, astfel încât dulapul cu oglinzi LED va face în curând din baia ta un loc estetic și la modă!"

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult