Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Dulapuri cu LED-uri

21
Cu dulapurile Artforma LED, nu trebuie să vă privați de opțiunea unei oglinzi moderne în baie. Dulapul practic funcționează atât ca o oglindă cu LED iluminată, cât și ca un loc în care vă puteți depozita obiectele esențiale de zi cu zi. Selecția largă de modele și culori, precum și opțiunea unei versiuni cu două sau trei uși, vă vor permite să alegeți dulapul ideal pentru baia dumneavoastră.
Filtrare
Colecția - Lily ✖
Colecția - Lisa ✖
Colecția - Emily ✖
Colecția - Emma ✖
Colecția - Sofia ✖
Colecția - Clara ✖
Colecția - Sarah ✖
Număr de uși - 2 uși ✖
Număr de uși - 3 uși ✖
Număr de uși - 1 ușă ✖

Afișat 21 cu 21 produse

Dulapurile de baie

Într-o baie ușor de utilizat și decorată în stil modern, dulapurile de baie sunt un element esențial al echipamentului. Sunt perfecte pentru depozitarea cosmeticelor, chimicalelor, produselor de curățare și a prosoapelor. Mobilierul de baie de bună calitate vă poate face pregătirile zilnice mult mai ușoare și vă poate ajuta să vă mențineți baia ordonată. Un dulap de baie cu oglindă va fi, de asemenea, o soluție excelentă pentru fiecare baie.

Dulapurile de baie cu oglindă practice, care sunt disponibile în magazinul nostru online, sunt foarte funcționale și potrivite atât pentru băi mici, cât și pentru băi mari. Sunt o modalitate excelentă de a economisi spațiu. Acestea pot fi realizate într-un stil modern sau tradițional, iar materialele lor durabile și combinațiile creative se potrivesc bine cu un concept de amenajare a băii bine gândit.

Dulapurile de baie - o modalitate de a mări optic optic. interior.

Cumpărarea de mobilier de baie nou nu este niciodată o sarcină ușoară. Nu doar tendințele sau preferințele personale ale cumpărătorului sunt importante aici. Aspectele pur practice sunt importante și atunci când vine vorba de amenajarea băii, precum economisirea spațiului de depozitare sau capacitatea mobilierului. Prin urmare, dulapurile de baie nu ar trebui să fie doar plăcute ochiului, ci mai presus de toate, practice. O astfel de soluție este cu siguranță dulapurile de baie cu oglindă, care nu numai că vă va facilita depozitarea lucrurilor, ci vă va permite și să instalați o oglindă suplimentară în baie, fără a fi nevoie să luați o oglindă. perete. p>

Un dulap de baie cu oglindă este, de asemenea, o opțiune ideală pentru băile mici, care sunt mărite vizual natural datorită oglinzilor. Când intri într-o baie dotată cu mai multe oglinzi, vei avea impresia unui spațiu mai mare. Astfel de instalații permit, de asemenea, o percepție complet nouă a încăperii în sine, făcând-o mai puțin claustrofobă și mai plăcută de utilizat. Deci, indiferent dacă alegeți oglinzi cu LED saudulapuri de baie cu oglindă, această soluție va funcționa perfect în baia dvs.

Dulapurile de baie cu oglindă — ce ar trebui să acordați atenție când faceți cumpărături?

Cu siguranță, unul dintre cei mai importanți factori care determină achiziția unui anumit produs este calitatea manoperei sale. Situația nu este diferită în cazul mobilierului. Când amenajați o baie, amintiți-vă că, pe lângă faptul că arată stilat, mobilierul trebuie să fie și practic și funcțional. Prin urmare, selecția adecvată a dulapurilor de baie este crucială pentru a crea o cameră confortabilă și ordonată. Înainte de a vă decide să cumpărați dulapuri, ar trebui să luați în considerare nevoile tuturor membrilor gospodăriei și să potriviți mobilierul la așteptările lor. Nu trebuie să te ghidezi doar după aspect sau preț, pentru că ceea ce pare frumos și ieftin nu va satisface neapărat cerințele noastre.

Când alegeți mobilierul de baie, acordați atenție rezistenței materialelor la umezeală și protecției mânerelor. împotriva ruginii. Înainte de a face o achiziție, merită să vă gândiți și dacă suprafața mobilierului este susceptibilă de a se deteriora, dacă se zgârie ușor și dacă menținerea curată va necesita muncă excesivă. Situația este similară și în cazul accesoriilor precum oglinzile de baie LED, care trebuie să fie realizate din materiale de cea mai bună calitate. Datorită acestui fapt, poți fi sigur căoglinzile LEDdvs. vor funcționa mulți ani. În magazinul nostru veți găsi doar produse dovedite de cea mai înaltă calitate, care vor face față perfect umezelii.

Dulapurile de baie cu oglinzi - care dintre ele sunt cele mai practice?

Magazinul nostru oferă mobilier de diferite stiluri, dimensiuni și scopuri, ceea ce vă permite să alegeți modelul potrivit nevoilor dumneavoastră individuale. În special, merită să acordați atenție dulapurilor înguste, echipate cu rafturi spațioase, mânere solide și fronturi închise cu material de înaltă calitate. Toate dulapurile din această categorie sunt echipate cu o oglindă. Dulapurile de baie, sau cel puțin unele dintre modelele lor, au și o zonă deschisă pentru rafturi unde puteți plasa obiecte decorative. Ambeledulapuri de baie cu oglindăsunt disponibile în stiluri moderne și clasice, iar varietatea de înălțimi vă permite să creați compoziții interesante ținând cont de toate articolele de baie necesare. Într-o baie mică, un dulap de baie îngust, suspendat sau în picioare va fi perfect, deoarece vă permite să economisiți spațiu pe podea. Un dulap de baie cu o oglindăatârnat deasupra mașinii de spălat este, de asemenea, o soluție foarte practică, permițându-vă să depozitați detergenți și accesorii de uscare.

Dulapurilede baie > oferim se disting prin designul lor modern. forme, care le conferă un design minimalist și futurist. Un astfel de dulap de baie cu oglindă este așadar perfect pentru iubitorii de soluții inovatoare în design interior. Pentru persoanele care prețuiesc formele clasice, am pregătit și o propunere de dulapuri de baie cu oglindă decorativă cu decorațiuni bogate. Datorită unei game largi de culori și stiluri - de la modern și minimalist la clasic -dulapurile noastre de baie sunt cea mai bună alegere pentru fiecare gust și preferință.

Dulap de baie - veți găsi unul practic și estetic doar în magazinul nostru

În magazinul nostru online, vă oferim o varietate de dulapuri de baie de diferite dimensiuni și funcționalități care vă vor permite să creați un design unic, elegant. si interior functional. Dulapurile în picioare, înalte și suspendate disponibile la noi, în ciuda dimensiunilor lor mici, oferă mult spațiu de depozitare. Dulapurile noastre de baie cu oglindă se disting prin designul lor modern, durabil și materialele de înaltă calitate. Au mânere și forme moderne, solide, care vor satisface nevoile iubitorilor de soluții atât moderne, cât și clasice. Oferta noastră include dulapuri de baie în culori la modă, variate, care pot fi asortate cu ușurință decorului camerei dumneavoastră. Oferim dulapuri albe practice, dulapuri asemănătoare lemnului și dulapuri care combină aceste două culori într-o singură piesă de mobilier.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult