Informație importantă! Serviciul, transportul și producția continuă ca de obicei. Comenzile vor fi livrate în funcție de datele furnizate magazinului online!

Dulap cu oglinda LED - L06 Emily

1869,00 RON
Livrare gratuită Livrare gratuită
Perioada realizării comenzii este de la 9 la 14 zile lucrătoare
Dimensiunile: 66,5 x 72 x 16,6 cm
Faceți clic pe simbolul și citiți detaliile
-
+
Preț: 1869,00 RON
Elementele suplimentare se exclud sau dimensiunea este prea mică - contactați Serviciul Deservire Clienți.

Alte produse

Dulap cu Oglindă LEDPentru baie
Gamă largă de accesorii
Ajustați Dulapul la cerințele dvs., posibilitate de selectare dintr-o gamă largă de accesorii. Utilizați astfel de facilități ca stația meteo, încărcător cu inducție, ceas, boxe sau prize USB.
Iluminare LED
Datorită tehnologiei avansate cu LED-uri, vă puteți bucura de lumină naturală și un consum mai mic de energie. Iluminarea vă va facilita activitățile zilnice, cum ar fi aplicarea machiajului și bărbieritul.
Funcția dulapului
Dulapul cu oglinda LED nu este numai un excelent element decorativ, dar este, de asemenea, o parte integrantă a fiecărei băi, datorită ciura în Baia Dvs. va fi întotdeauna ordine.
Selectați culoarea
Dulapul nostru este disponibil în 17 culori diferite! Datorită unei game atât de largi de opțiuni de configurare a culorilor, dulapul nostru nu numai că se va încadra perfect în aspectul băii, dar, de asemenea, îi va oferi un caracter uimitor.
Calitate garantată
Dulapuri direct de la un producător recunoscut. Mulți ani de experiență s-au tradus în crearea unui produs chiar și pentru cei mai pretențioși clienți.
Edgger
Whitwood
Halifax White
Sherman
Halifax Tabak
Denver
Thermo
Burgundy
Tyrols Blue
Chicago
Chromatic
Edgger
Ancient Oak
San Marino
Murano
Vesuvio
Oslo
Alpine White
Anthracit
Comutator basculant
Utilizați comutatorul basculant din partea de jos a dulapului pentru a porni lumina de fundal LED. Tip standard de comutator.
Comutator cu Senzor

Păstrați oglinda curată! Activați iluminatul din dulapul dvs. complet fără atingere! Trebuie doar să treceți palma sub muchia de jos a ramei.

- Raza de acțiune a senzorului: 10 cm.
- Pentru ca comutatorul să funcționeze corect, senzorul ar trebui să fie plasat la o distanță de cel puțin 20 cm distanță de obstacole.

Întrerupător tactil
Tot ce trebuie să faceți este să atingeți comutatorul pentru a activa sau dezactiva rapid și intuitiv lumina de fundal LED din dulapul de baie!
Oglinda cosmetică

Oferim oglinzi cosmetice pentru dulapurile noastre, datorită cărora realizarea machiajului zilnic va fi mai ușoară. Încărcătorul face posibilă încărcarea wirless a telefonului mobil – trebuie pur și simplu pus pe simbolul încărcătorului!

- Pentru dulapurile noastre oferim oglinzi cosmetice în 2 variante, cu și fără iluminare.

Stația meteo WI-Fi
Stația meteo Wi-Fi afișează ora, temperatura și vremea curentă pentru locația dvs. Configurarea suplimentului se face printr-o aplicație mobilă dedicată de pe telefonul dvs. Stația meteo este iluminată indiferent de iluminarea oglinzii.

Dimensiunea afișajului pe suprafața oglinzii: 16 cm x 7 cm
Încărcător cu inducție

Încărcătorul face posibilă încărcarea wirless a telefonului mobil – trebuie pur și simplu pus pe simbolul încărcătorului.

Priza electric cu USB
Priza electric cu USB este o soluție modernă datorită căreia, într-o priză aveți o intrare electrică și 1 porturi USB.
Ceas cu LED

Ceasul digital este un gadget subtil și funcțional care se dovedește a fi util în orice situație și vă va ajuta să controlați timpul în rutina zilnică.

- Simbolul tactil al ceasului are funcția unui buton tactil, care este utilizat pentru a schimba ora afișată și formatul acestuia (12/24 h).
Dimensiunile afișajului de pe suprafața oglinzii: 7 × 1,5 cm. Lumină de fundal de culoare albă.

Difuzor Bluetooth
Difuzorul Bluetooth instalat în oglinda LED face posibilă ca fiecare baie și pregătire pentru muncă să se petreacă sub sunetul muzicii preferate.
Muchii șlefuite oblic

Șlefuirea oblică este un finisaj elegant al marginii oglinzii. Șlefuirea oblică este o formă modernă de prelucrare a oglinzilor, care constă în șlefuirea și lustruirea marginilor la un unghi adecvat.

OptiWhite

Suprafața îmbunătățită OptiWhite vă va permite să observați mai multe detalii și are proprietăți de reflecție optimizate. Suprafața OptiWhite nu are nuanța de verde care este atât de caracteristică în cazul majorității oglinzilor obișnuite.

Detalii tehnice
Dimensiunile
66,5 x 72 x 16,6 cm
Durata de viață a diodelor LED
Până la 15 000h / Ledvance osram 45 000h
Numărul diodelor LED și clasa energetică
120 / m clasa energetică A++
Iluminarea are un caracter decorativ.
Gradul de protecție
IP44
Garanție
Da, 2 Ani
Consumul de curent
9,6 W / m
Raftul
Da, raftul x4
Culoarea diodelor LED
Alb neutru 4500K / Alb Rece 7000K / Phillips LED 6500K
În set:
Accesorii de montaj.
Adâncimea dulapului
138 mm
Greutatea produsului
20 Kg


Împărtășiți-vă opinia despre acest produs