Promoție -5% cu codul 5promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Difuzor Bluetooth 1 RON!

Promoția va fi cumulată cu promoția Spring Sale -5%

Jadalnia

105
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖

Afișat 45 cu 105 produse

Oglinzi pentru sala de mese

Sala de mese este un loc în care petrecem timpul, nu doar mâncând mesele, ci și întâlnindu-ne familia și prietenii. Prin urmare, merită să vă asigurați că arată plăcut și estetic. Mulți oameni se concentrează pe alegerea mesei și a scaunelor, uitând de alte elemente de design care pot influența și atmosfera din sufragerie.

Unul dintre astfel de elemente poate fi o oglindă pentru sufragerie. Este un element decorativ care, pe langa folosirea sa practica, adica reflectarea unei imagini, poate avea si o functie decorativa. O oglindă poate schimba subtil, dar eficient caracterul sălii de mese. Datorită acesteia, puteți crea impresia unui spațiu mai mare și puteți evidenția elementele de design selectate.

Agățarea unei oglinzi în sufragerie are multe avantaje. În primul rând, mărește vizual spațiul. Datorită reflectării împrejurimilor, sala de mese pare mai mare și mai spațioasă. În al doilea rând, oglinda dispersează frumos lumina, ceea ce poate crea o atmosferă plăcută în cameră. În al treilea rând, o oglindă poate evidenția elemente de design selectate, de exemplu tapet decorativ, o lampă de cristal sau vaze frumoase pline cu flori. În funcție de preferințele tale, poți alege diferite tipuri de oglinzi care se vor potrivi stilului interiorului tău. Poti alege modele clasice cu rame care se vor potrivi cu sufrageriile traditionale, sau oglinzi mai moderne, minimaliste, care se vor potrivi perfect cu mobilierul modern. Oglinzile cu LED sunt, de asemenea, o idee grozavă, deoarece nu numai că vor diversifica spațiul, ci vor fi și o sursă suplimentară de lumină.

Oglinzi pentru mese camera - cum sa diversificam in mod unic spatiul

Oglinzile sunt un element decorativ important in designul interior. Funcționalitatea lor depășește reflectarea imaginilor și servește la trei scopuri principale: îmbunătățirea luminii camerelor și mărirea lor optic. Oglinzile sunt si un element decorativ care influenteaza caracterul intregului interior. Datorită faptului că oglinzile reflectă lumina, acestea pot fi o soluție excelentă în camerele întunecate unde există o lipsă de lumină naturală. În prezent, producătorii de oglinzi, în afară de funcționalitate, se concentrează și pe estetica și decorativitatea lor. Oglinzile decorativesunt disponibile în diferite lățimi și forme, astfel încât să se potrivească perfect cu diverse amenajări interioare. Prin urmare, ele pot fi un frumos element decorativ care va da caracter întregului interior.

Sala de mese este o cameră în care, pe lângă mobilier, merită amplasată și elemente decorative - acestea îi vor completa. proiectează și subliniază stilul acestuia. Unul dintre astfel de elemente poate fi oglinda de sufragerie menționată mai sus, care se poate integra perfect în designul interior. O oglindă în sala de mesenu numai că va mări vizual spațiul, ci și îl va însufleți cu lumină, introducând o atmosferă pozitivă în el. În zilele noastre, oglinzile nu sunt doar un element practic de echipare, ci au și o funcție decorativă și pot deveni punctul vizual central al sălii de mese. Magazinul nostru oferă diverse tipuri și forme de oglinzi, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine stilului și caracterului interiorului.

Când alegem o oglindă pentru sufragerie , este important să se potrivească forma, forma și culoarea cadrului cu stilul și culorile interiorului. Oglinzile pentru sufrageriepot avea diferite culori și modele decorative pe suprafețe, precum și diferite forme, cum ar fi cele cu mai multe fațete, care reflectă lumina din unghiuri diferite și îmbogățesc spațiul cu noi efecte vizuale. Un loc perfect pentru a agăța o oglindă este spațiul de deasupra bufetului sau bufetului, care se află lângă masă. Oglinzile amplasate deasupra mobilierului vor decora perfect pereții goali și vor adăuga un caracter elegant încăperii. Amintiți-vă că o oglindă este un element decorativ care poate face în mod semnificativ interiorul sălii de mese mai atractiv și poate adăuga un stil unic.

Oglindă luminoasă pentru sufragerie - ce merită verificat la cumpărături?

Atunci când alegeți o oglindă iluminată pentru sufragerie, contează nu doar estetica, ci și calitatea acesteia. Este necesar să acordați atenție materialelor utilizate în producție pentru a vă asigura că oglinda din sufragerie nu se rupe după o perioadă scurtă de timp. În plus, este important ca oglinda să fie funcțională și să-și îndeplinească funcția de element atât practic, cât și decorativ.

La alegerea unui model, merită să fiți atenți la parametrii tehnici cheie, cum ar fi ce tip esteoglinda de sufragerie, ce tip de LED-uri sunt folosite si care este consumul de energie, adica cantitatea de energie folosita pentru iluminat, exprimata in wati. De asemenea, este important să acordați atenție culorii și nuanței luminii, deoarece lumina potrivită poate afecta atmosfera din sala de mese. De exemplu, dacă preferați nuanțe calde de lumină, ar trebui să alegeți o oglindă cu astfel de iluminare.

Când alegeți o oglindă iluminată potrivită pentru sala de mese, ar trebui să acordați o atenție deosebită la aspecte tehnice, cum ar fi metoda de alimentare și conectare. Pentru oglinzile alimentate cu curent continuu, asigurați-vă că aveți acces la o sursă de alimentare adecvată și aveți spațiu pentru cablurile comutate. Dacă decidem asupra unei oglinzi alimentate cu baterii, ar trebui să ținem cont de puterea acestora, care este crucială pentru funcționarea corectă a oglinzii. Instalarea oglinzii necesită, de asemenea, atenție - trebuie ajustată la grosimea și distanța față de perete. Culoarea și culoarea luminii emise de oglinda din sala de mese sunt, de asemenea, importante pentru confortul nostru de utilizare.

Când alegem ooglindă pentru sufragerie, merită să ne amintim, de asemenea, despre potrivirea formei și dimensiunilor acesteia la încăpere și stilul de aranjare. O oglindă poate fi nu doar un element practic, ci poate fi și un decor frumos și să completeze spațiul. Dacă amplasați o oglindă în sufragerie, trebuie să acordați atenție și dimensiunilor și formei acesteia, astfel încât să se potrivească perfect în amenajare și să-și îndeplinească funcțiile funcționale și estetice.

Oglinzi pentru dormitor. - cel mai bun la Artforma

Magazinul online Artforma oferă oglinzi decorative pentru sufragerie unice, care sunt dotate cu echipamente funcționale de înaltă calitate Iluminare LED din spate. Oglinzile pe care le oferim vin în diferite dimensiuni și forme. Le poți potrivi cu succes cu sala ta de mese, care cu siguranță va câștiga caracter suplimentar și confort. Toate modelele disponibile de la noi sunt de cea mai înaltă calitate și sunt extrem de funcționale. Sunt echipate cu un comutator basculant convenabil care vă permite să porniți și să opriți cu ușurință iluminarea. Sunt soluțiile moderne ceea ce cauți? Oglinzile noastre vor satisface cu siguranță toate așteptările dumneavoastră.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult