Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi de baie cu raft

0
Filtrare
Nu există produse de afișat.

Oglinzile colorate

Oglinzile colorate sunt un element decorativ care atrage atenția și dă caracter oricărei încăperi. Utilizarea unei suprafețe de oglindă colorată nu numai că atrage atenția, dar mai ales schimbă complet caracterul interiorului. Oglinzile colorate sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori, permițându-vă să alegeți oglinda perfectă pentru fiecare gust și stil. Mai mult decat atat, sunt unul dintre cele mai noi hituri in amenajarea interioara pentru ca diversifica perfect orice amenajare. Sunt un element decorativ perfect și vor decora perfect un dormitor, sufragerie sau sufragerie, dar cine a spus că o oglindă de baienu poate fi și colorată?

Oglinzi colorate - care? au avantaje?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale oglinzilor colorate este capacitatea lor de a adăuga culoare unei camere. În funcție de preferințele dvs.,oglinzile coloratepot avea o culoare subtilă care se potrivește cu paleta de culori a întregii încăperi sau pot fi un element remarcabil cu o culoare puternică, contrastantă, care atrage atenția. În oferta noastră găsiți atât o oglindă albastră, cât și o oglindă verde, precum și o oglindă gri și oglinzi din grafit. cu saturații diferite de culoare. Reflexia intr-o oglinda colorata, in comparatie cu una argintie, este mai inchisa si colorata, motiv pentru care nu este foarte practica in ingrijirea de zi cu zi. Cu toate acestea, utilizarea unei astfel de forme conferă interiorului un caracter unic, care schimbă complet designul spațiului.

Oglinzi colorate - ce alte avantaje au?

O oglindă colorată se obține prin adăugarea de oxizi de fier corespunzători la masa de sticlă, ceea ce conferă sticlei o culoare interesantă. Această utilizare a substanțelor chimice în viața de zi cu zi face caoglinzile colorateo modalitate perfectă de a introduce culoarea, modelele și motivele în cameră și, în același timp, rămân un element practic de echipament. Pot fi folosite pentru a mări optic spațiul și pentru a introduce lumină suplimentară în cameră. Sarcina lor principală este însă să decoreze interiorul și să-i adauge un caracter unic, motiv pentru care sunt perfecte ca oglinzi pentru camera de zisau ca decor pentru dormitor. Datorită faptului că aceste oglinzi sunt atât funcționale, cât și decorative, pot fi punctul focal în cameră și pot atrage atenția.

Colorate - cum să le așezi în cameră?

Oglinzile coloratesunt un element decorativ perfect care poate fi încorporat în orice interior, indiferent de caracterul acestuia. Cu toate acestea, pentru a obține efectul dorit, oglinzile trebuie selectate în funcție de stilul unei camere date. De exemplu, oglinzile cu rame decorative vor fi perfecte pentru interioarele clasice, în timp ce oglinzile cu un design modern și forme neregulate se vor potrivi cu camerele decorate în stil modern.

De asemenea, este important să alegeți locul potrivit pentru a plasa elementul, care sunt oglinzi colorate. Funcția principală a oglinzii este de a reflecta o imagine, așa că nu trebuie plasată în locuri în care va reflecta o imagine pe care nu o dorim. Oglinzile coloratepot fi folosite nu numai pentru a afișa, ci și pentru a acoperi elemente care nu sunt neapărat interesante pentru noi. Oglinzile colorate sunt adesea folosite pentru a decora pereții goali, pentru a adăuga profunzime încăperii și pentru a elimina senzația de gol. Deci, dacă sunteți în căutarea unor elemente de design interior moderne, originale, veți găsi oglinzi colorate pe site-ul Artforma.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult