Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi LED moderne

36
Filtrare
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - FrameLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 36 cu 36 produse

Oglinzile moderne

Oglinzile moderne sunt soluții care se încadrează perfect în tendințele de design interior. Se caracterizează prin design minimalist, forme simple și adesea prin utilizarea unor tehnologii inovatoare. Printre acestea, putem găsi oglinzi cu iluminare din spate LED, cu forme neconvenționale, precum și modele cu dimensiuni non-standard care schimbă complet caracterul interiorului.

Oglinzi decorative moderne sunt, de asemenea, o combinație unică de funcționalitate și estetică. Ele servesc adesea nu numai ca elemente decorative, ci și ca elemente practice. Pot fi echipate cu un sistem de încălzire încorporat care permite menținerea oglinzii la o temperatură mai caldă, ceea ce împiedică aburirea acesteia. Mai mult, datorită tehnologiilor moderne, oglinzile pot funcționa ca dispozitive inteligente, de exemplu se conectează la o rețea Wi-Fi și permit utilizarea diferitelor tipuri de aplicații și servicii, inclusiv Netflix, Spotify sau Tidal.

Oglinzi moderne. de multe ori ramele tradiționale au fost abandonate în favoarea soluțiilor minimaliste fără rame. Datorită acestui fapt, oglinzile devin subtile, ușoare și se potrivesc în aproape orice interior - de la minimalist la industrial și chiar clasic. Acestea sunt atâtoglinzile de baie cât șioglinzile pentru dormitorșiholuri. Modelele moderne sunt o alegere pentru persoanele care prețuiesc modernitatea și stilul, precum și caracterul practic. Acestea sunt investiții de ani de zile, deoarece simplitatea și funcționalitatea lor nu se vor demoda niciodată.

Oglinzi moderne într-o formă clasică, adică oglinzi dreptunghiulare și rotunde fără cadru.

Oglinzile suspendate, care odată erau asociate în principal cu vanitatea, au căpătat acum o nouă dimensiune ca element decorativ în casele noastre. Într-un loc și aranjament selectat corespunzător, oglinzile decorative moderne pot nu numai să decoreze frumos o cameră, ci și să mărească vizual spațiul. Aceasta nu înseamnă însă că funcția sa de bază și-a pierdut din importanță. Dimpotrivă, în zilele noastre alegem din ce în ce mai mult diferite tipuri de oglinzi pentru diferite sarcini, precum machiajul. În cazul unei băi sau al unui living, oglinzile cu LED sunt ideale.

Oglinzile dreptunghiulare clasice sunt de obicei un element de bază al designului interior, datorită lor simple și universale. design, care se caracterizează printr-o formă perpendiculară. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că oglinzile dreptunghiulare nu pot fi moderne. Oglinzile dreptunghiulare,modernesunt foarte versatile, ceea ce le permite sa fie adaptate la multe tipuri de incaperi indiferent de stilul de amenajare – de la traditional la modern. Funcționează grozav, de exemplu, caoglinzi de hol. Dimensiunile lor variate iti permit sa le asezi in diverse locuri: de la modele mari care maresc optic spatiul, pana la oglinzi mai mici, ideale pentru niste niste mici sau pentru amplasarea pe mobila. Designerii, concentrându-se pe forma minimalistă a oglinzii, adaugă adesea accente decorative pentru a oferi oglinzilor clasice un stil original.

Oglinzile rotunde sunt aproape la fel de populare ca oglinzile dreptunghiulare. Oglinzile decorative moderne în această formă sunt un element decorativ popular și elegant, care adaugă un accent plăcut și moale camerei. Forma lor rotunjită adaugă farmec și caracter elegant interiorului, ieșindu-se în evidență față de alte elemente de mobilier. Sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori, ceea ce vă permite să alegeți un model care se potrivește perfect unui anumit interior. Oglinzile rotunde fără ramă sunt versatile și se potrivesc bine în diverse tipuri de aranjamente - de la cele tradiționale la cele mai moderne. Puteți alege o culoare a oglinzii care se potrivește cu întreaga schemă de culori a camerei sau puteți alege o culoare contrastantă care să atragă atenția.

Oglinzi inteligente - merită să le aveți în casă?

Dacă cineva preferă modernitatea și dorește să se bucure de funcționalitatea și tehnologia unei case inteligente, oglinzile inteligente vor fi soluția perfectă. Acestea sunt oglinzi cu LED, o soluție modernă care combină funcționalitatea unei oglinzi iluminate cu tehnologia care permite utilizarea multor funcții practice care ne îmbunătățesc viața de zi cu zi. De exemplu, datorită lor este posibil să utilizați servicii de streaming populare precum Netflix, Spotify sau Tidal, care vă permit să vă bucurați de muzica preferată sau să vizionați filme și seriale interesante, totul în timp ce faceți o baie sau vă pregătiți de muncă. Oglinzile inteligente nu sunt doar practice, ci și estetice, deoarece au un design modern și finisaje elegante, ceea ce le face să se potrivească în interioare moderne și minimaliste, indiferent de scopul și decorul camerei.

În plus. la funcționalitățile descriseoglinzile inteligente moderne oferă și multe alte funcții suplimentare, precum reglarea culorii luminii la nevoile tale sau un sistem de încălzire încorporat care previne aburirea și îți permite să luminezi atât baia, cât și alte încăperi. Merită să acordați atenție aspectelor tehnice, cum ar fi alimentarea și conexiunea, atunci când alegeți oglinda inteligentă potrivită. Pentru oglinzile alimentate cu curent continuu, sunt necesare surse de alimentare adecvate și spațiu pentru cabluri, în timp ce pentru oglinzile alimentate cu baterie, trebuie acordată atenție puterii bateriei. Instalarea oglinzii necesită, de asemenea, atenție deoarece aceasta trebuie ajustată corespunzător la grosimea și distanța față de perete. Când folosiți o oglindă inteligentă în sufragerie, dormitor sau baie, culoarea și culoarea luminii emise sunt un factor important.

Oglinzi moderne pentru casa dvs.? Cele mai bune veți găsi la Artforma

Artforma este un magazin online polonez care oferă oglinzi decorative de cea mai înaltă calitate cu iluminare din spate LED, care vor fi perfecte pentru orice interior, indiferent de funcția acestuia. . Oferta noastră include oglinzi de dimensiuni, forme și funcționalități selectate individual, pe care cu siguranță le vei adapta casei tale. Toate produsele pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate, realizate din materiale de înaltă clasă și se caracterizează printr-o funcționalitate ridicată. Fiecare dintre oglinzile noastre este, de asemenea, echipată cu un comutator basculant convenabil care vă permite să porniți și să opriți cu ușurință iluminarea. Așadar, dacă ești fan al soluțiilor moderne și confortabile, oglinzile noastre sunt soluția perfectă pentru tine.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult