Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi LED pentru dormitor

268
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - FrameLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - WoodenFrame ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 45 cu 268 produse

Oglinzi pentru dormitor

Oglinzile sunt un element comun al echipamentului dormitorului care este folosit nu numai pentru a verifica aspectul, dar si sa evalueze intregul stil inainte de a iesi din casa. Oglinzile de dormitorde asemenea pot face parte dintr-un ansamblu mai mare, cum ar fi o măsuță de toaletă cu produse cosmetice. Cu toate acestea, unii oameni sunt nehotărâți să pună o oglindă în dormitor și să aleagă modelul potrivit.

Oglindă în dormitor însăși are multe funcții utile. Poate fi folosit nu numai pentru a vă verifica aspectul, ci și pentru a mări optic spațiul sau a adăuga stil și eleganță acestuia. Există și oglinzi care au o funcție practică, precumoglinzile LED. Sunt perfecte pentru aplicarea machiajului sau a bărbieritului și oferă, de asemenea, o sursă suplimentară de lumină subtilă, care este o soluție perfectă pentru dormitoarele moderne.

Datorită gamei largi de modele de oglinzi disponibile, poți alege cu ușurințăoglinzi de dormitorconcordante cu stilul și gustul tău . Există atât oglinzi cu rame simple, minimaliste, care sunt perfecte pentru persoanele care preferă simplitatea și eleganța, cât și cele cu rame decorate, care vor funcționa bine în dormitoarele celor care iubesc clasa și eleganța clasică. Cu siguranță,oglinzile decorativesunt o soluție bună și din punct de vedere practic, motiv pentru care devin din ce în ce mai populare. Vă încurajăm să consultați oferta noastră de oglinzi disponibile pe site-ul nostru.

Oglinzi pentru dormitor - un plus interesant pentru cameră

Oglinzile joacă un rol important în designul interior, îndeplinind trei funcții principale: îmbunătățesc iluminarea încăperilor, le măresc optic și sunt un element decorativ care poate schimba complet caracterul interiorului. . Deoarece reflectă lumina, oglinzile pot lumina încăperile întunecate care primesc puțină lumină naturală. Spațiile înguste și strâmte, precum coridoarele, vor părea mai mari și mai spațioase atunci când punem o oglindă în ele. Oglinda actuală oferă nu se mai concentrează doar pe funcționalitatea lor, ci și pe estetică și decorativitate. Oferta noastră include diverse stiluri, lățimi și forme de oglinzi care se vor potrivi perfect cu diverse aranjamente interioare.

Oglindă în dormitor legat la dulap, joaca insa un rol esential in amenajarea acestui interior si este de fapt greu de imaginat un dulap fara oglinda. Când te pregătești să pleci din casă, este necesar să ai o oglindă, pentru că fără ea ar fi mult mai dificil. Cel mai bine este să alegi oglinzi de dormitor care să-ți permită să-ți vezi întregul corp, dar aceasta nu este o cerință necesară. Unii oameni folosesc oglinzi până la talie toată viața și nu au probleme cu acestea. Totuși, decizia de a alege oglinda potrivită pentru dormitorde obiceiuri și nevoi individuale. Cu toate acestea, în cazul camerelor mici, merită să investiți într-o oglindă de dormitor, deoarece acestea pot mări vizual spațiul.

Când vine vorba de poziționarea oglinzii dormitorului, cel mai bine este sa alegeti un loc bine luminat cu lumina naturala sau sa il asezati special langa o sursa de lumina artificiala. De asemenea, este important ca oglinda să fie plasată la înălțimea potrivită, astfel încât să o poți privi confortabil. În funcție de preferințe, o oglindă de dormitorpoate avea rame diferite sau poate fi fără ele, poate face parte dintr-un aranjament mai mare sau poate constitui un element decorativ separat. Deși de obicei nu este cel mai important element al echipamentului dormitorului - patul îndeplinește această funcție - merită să acordați atenție alegerii oglinzii potrivite. Chiar dacă dormitorul este o cameră privată, merită să ai grijă de aspectul său estetic și să-i adaptezi echipamentul la propriile preferințe pentru a-ți asigura un confort maxim.

Oglindă luminoasă pentru dormitor. - la ce să acordați atenție la cumpărare?

Alegerea unei oglinziiluminate pentru dormitor, problema importantă este calitatea acesteia. Este important să acordați atenție materialelor din care este realizat. Este bine să vă asigurați că oglinda își va îndeplini funcția timp de mulți ani fără avarii enervante. Pe lângă estetică, ar trebui să fie și funcțional și să-și joace bine rolul, atât practic, cât și decorativ. Atunci când alegeți un model, merită să fiți atenți la parametrii tehnici cheie, precum tipul de oglindă, tipul de diode LED utilizate și consumul de energie, adică cantitatea de energie necesară pentru iluminare, exprimată în wați. De asemenea, merită să acordați atenție culorii și culorii luminii - dacă nu vă place lumina albă, alegeți una cu o nuanță caldă.

Când alegeți o oglindă iluminată pentru dormitor, este important să acordați atenție modului în care este alimentată și conectată, deoarece aceasta va afectează confortul nostru de utilizare. Pentru oglinzile alimentate cu curent continuu, trebuie să vă asigurați că aveți acces la blocul electric corespunzător și firele cu un întrerupător, în timp ce în cazul oglinzilor alimentate cu baterii, trebuie să țineți cont de puterea bateriilor care vor sunt necesare pentru o funcționare corectă. De asemenea, este important să țineți cont de grosimea oglinzii și de distanța față de perete atunci când o instalați. Atunci când alegeți o oglindă de dormitor cu lumină de fundal, luați în considerare și culoarea luminii menționată anterior, care ne afectează bunăstarea și impresiile spațiale .

În plus, atunci când alegeți o oglindă pentru dormitor, fii atent dacă se va potrivi în dormitorul tău. Măsurați toate dimensiunile și alegeți o formă individuală pentru a face din dormitorul dvs. un loc de odihnă, relaxare și liniște. O oglindă în dormitor ar trebui să fie nu doar un accesoriu practic, ci și o completare a spațiului.

Oglinzi pentru dormitor - cele mai bune la Artforma

În magazinul online Artforma avem oferă oglinzi pentru dormitor unice, care sunt echipate cu iluminare de fundal LED avansată. Oglinzile disponibile in oferta noastra sunt disponibile in diverse marimi si forme pentru a se potrivi perfect dormitorului dumneavoastra si a va asigura satisfactia de utilizare. Toate modelele noastre se caracterizează prin manopera și funcționalitate de înaltă calitate și sunt echipate cu un comutator basculant comod și practic, care vă permite să porniți și să opriți cu ușurință iluminarea. Dacă sunteți în căutarea unor soluții durabile și moderne pentru dormitorul dvs., oglinzile noastre vă vor satisface cu siguranță așteptările.

Oglinzi pentru dormitor - întrebări frecvente

< div>

Ce oglindă pentru dormitor ar trebui să alegi?

O oglindă pentru dormitor va da camerei tale aspectul unui dressing și măriți vizual camera. Puteți potrivi oglinzile dormitorului la culoarea pereților și a altor elemente de mobilier. Pentru un dormitor mic, adaugă o oglindă dreptunghiulară mare, care îți va arăta întreaga silueta și va face camera mai spațioasă. O oglindă de dormitor cu lumină de fundal LED va fi o sursă suplimentară de iluminare. O oglindă rotundă cu un cadru decorativ va face camera ta să arate elegantă, iar mobilierul minimalist va echilibra forma ovală a oglinzii.

Cum se plasează o oglindă în dormitor?

Puneți oglinda în dormitor într-un loc în care membrii gospodăriei vor avea acces ușor. Dacă te concentrezi pe practic - atârnă o oglindă pe perete deasupra comodei sau a mesei de toaletă. Drept urmare, vei avea acces ușor la oglindă și vei putea aplica cu ușurință un machiaj precis. Oglinzile pentru dormitor sunt, de asemenea, o modalitate creativă de a decora interiorul și de a introduce mai multă lumină în el. Dacă îl așezi la înălțimea feței vizavi de pat, vei umple spațiul în mod optim și vei obține un efect vizual interesant.

De unde să cumperi oglinzi pentru dormitorul?

Oglinzile pentru dormitor sunt vitrina brandului Artforma. Oferta magazinului include oglinzi dreptunghiulare si rotunde, cu iluminare LED si panou decorativ. Puteți alege dintre multe versiuni de culoare, pe care le puteți completa cu un senzor sau un comutator tactil, precum și cu accesorii suplimentare. Toate produsele au fost realizate cu mare atenție la detalii. Posibilitatea de a personaliza oglinda din dormitor înseamnă că vei găsi o oglindă care ți se potrivește exact.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult