Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi LED pentru garderobă

268
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Tipul de cameră - Anticameră ✖
Tipul de cameră - Salon ✖
Tipul de cameră - Sufragerie ✖
Formă de oglindă - Rotunde ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Formă de oglindă - Rotunjite ✖
Formă de oglindă - Ovală ✖
Formă de oglindă - Neregulate ✖
Colecția - AmbientLine ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - FrameLine ✖
Colecția - Decor ✖
Colecția - WoodenFrame ✖
Colecția - Colorata ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea superioară și laterală a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Orientare în oglindă - Vertical ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 45 cu 268 produse

Oglinzile pentru haine

Oglinzile pentru haine sunt un element important al echipamentului oricărei încăperi folosite pentru depozitarea hainelor. Acestea servesc nu doar o funcție practică, ci și o funcție estetică. Există multe tipuri de oglinzi pentru dressing, inclusiv oglinzi de podea, oglinzi suspendate pe ușă, oglinzi pe picioare și multe altele. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de preferințele și nevoile unui anumit utilizator.

Oglinzile de podea sunt ideale pentru dulapurile care nu au spațiu liber pe pereți sau pe uși. Nu sunt doar practice, ci și un element decorativ interesant. Oglinzile de podea sunt de obicei mari, ceea ce vă permite să vă priviți cu atenție ținuta din toate părțile. Oglinzile pentru vestiar agățate pe uși sunt perfecte pentru dulapurile unde nu există mult spațiu. Sunt ușor de asamblat și dezasamblat, ceea ce le permite să fie mutate cu ușurință dintr-un loc în altul. Aceste oglinzi sunt, de asemenea, disponibile în diverse forme și dimensiuni, permițându-vă să alegeți oglinda care se potrivește nevoilor dvs.

Un alt tip de oglinzi pentru dressing sunt oglinzile verticale, pe picioare. Oglinzile de pe podea sunt perfecte pentru dressing-urile în care dorim să ne putem privi ținutele din diferite unghiuri. Sunt disponibile de obicei în mărimi mai mari, ceea ce vă permite să vă verificați cu atenție ținuta. Oglinzile pe picioare sunt, de asemenea, ușor de mutat dintr-un loc în altul, ceea ce permite o utilizare flexibilă.

Oglindă pentru dulap - la ce să fii atent când faci cumpărături?

Când alegeți ooglindă de garderobă, ar trebui să țineți cont de mai mulți factori. Cea mai importantă dintre ele este dimensiunea și forma oglinzii. Merită să alegi mărimi mai mari, astfel încât să poți privi mai atent silueta ta din toate părțile. Forma oglinzii trebuie, de asemenea, adaptată spațiului din garderoba în care va fi amplasată. Prin urmare, nu poate fi prea mare sau prea mic pentru a face utilizarea sa confortabilă și practică.

Un alt factor important atunci când alegeți o oglindă de garderobă este stilul și execuția materialului acesteia. Oglinzile pot fi realizate din diverse materiale precum lemn, metal, sticla sau plastic. Merită să alegeți un material care să se potrivească stilului dulapului și altor elemente ale echipamentului. Oglinzile pot avea diferite stiluri - de la modern la clasic. Alegerea stilului depinde de preferințele utilizatorului și de stilul din restul camerei. Un alt aspect important la care trebuie să acordați atenție atunci când alegeți ooglindă de garderobăeste funcționalitatea acesteia. Oglinzile pot avea funcții suplimentare precumiluminat LED, rafturi, umerase pentru bijuterii și multe altele. Merită să alegeți oglinzi care au funcții care vă sunt utile și care corespund nevoilor dvs. individuale.

O oglindă echipată cu iluminare LED este un exemplu de oglindă funcțională care poate te ajuta sa alegi tinuta potrivita pentru diverse ocazii. Datorită faptului că oglinzile au LED-uri încorporate, îți poți examina cu atenție stilul în lumină naturală. Oglinzile cu LED cu rafturi și umerase pentru bijuterii vă permit să depozitați bijuterii în siguranță și să vă păstrați mai ușor garderoba ordonată.

De asemenea, merită să fiți atenți la calitatea oglinzii. Oglinzile ar trebui să fie fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a fi rezistente la deteriorare și pentru a servi utilizatorului pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, este important ca oglinzile să fie ușor de curățat și de păstrat curate. Acestea sunt toate propunerile pe care le veți găsi pe site-ul nostru.

Oglindă inteligentă pentru dressing cu iluminare de fundal LED - clasică și modernă într-unul?

Dacă sunteți în căutarea unor soluții practice și moderne, merită să aveți în vedere achiziționarea unei oglinzi dreptunghiulare cu iluminare LED care este dotată cu funcții smart home. Datorită acestei combinații de oglindă clasică cu tehnologie inteligentă, te poți bucura de multe funcții utile și inovatoare care îți vor face viața de zi cu zi mai ușoară. De exemplu, în timp ce vă alegeți garderoba, puteți viziona serialele preferate sau puteți asculta muzică de la servicii de streaming precum Spotify, Apple Music sau Tidal. A face mai multe lucruri diferite în același timp nu a fost niciodată atât de ușor.

Oglinzi pentru dulapîn versiunea inteligentă - atât oglinzi orizontale, cât și oglinzi verticale strong> – o soluție cu un design modern și un finisaj elegant, interesant. Sunt perfecte pentru interioare, băi și livinguri minimaliste și tradiționale. Dotate cuiluminare LEDiluminează subtil încăperea, iar în băile mici vă permit să economisiți spațiu, care cu siguranță lipsește în încăperile mici.

Oglinzi inteligente pentru dressing camerele sunt o solutie care nu numai ca indeplineste o functie practica, dar introduce si un design modern, elegant in incapere. Universalitatea lor le face să se potrivească perfect atât pentru camerele minimaliste, cât și pentru cele tradiționale și, datorită versatilității lor, vor funcționa bine în aproape orice cameră.

oglindă de garderobă în versiunea inteligentă echipată cu Iluminarea LEDnu este doar un accesoriu de zi cu zi atrăgător, ci și o sursă de lumină subtilă care creează o atmosferă atmosferică. Acest lucru îl face o soluție ideală dacă doriți să creați o atmosferă plăcută în interiorul dvs. Datorită utilizării unei oglinzi cu iluminare LED, camera devine și mai spațioasă și, în același timp, vă permite să reglați intensitatea luminii și culoarea.

Beneficiile utilizării oglinzilor inteligente sunt mult mai mari decât doar funcționalitatea acestora. Modelele disponibile pe piață au multe funcții suplimentare, precum reglarea temperaturii oglinzii, care previne aburirea, sau încălzirea acesteia, lucru util mai ales iarna.

Poți găsi oglinzi moderne pentru dressing. la Artforma

Dacă sunteți în căutarea unor oglinzi inovatoare pentru garderoba dumneavoastră, Artforma este un magazin care vă va satisface așteptările. Oferta noastră include multe oglinzi decorative cu iluminare LED, care sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, nu sunt doar elegante, ci și durabile și funcționale. În magazinul nostru, oferim oglinzi de diferite dimensiuni și forme, ceea ce vă permite să le potriviți perfect cu interiorul dvs. și să adăugați un stil modern acestuia. Fiecare oglindă este echipată cu un comutator basculant, ceea ce face ușoară utilizarea luminii. Deci, dacă sunteți în căutarea unor soluții practice și moderne pentru casa dvs., asigurați-vă că consultați oferta noastră.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult