Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi Lucas

4
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - Lucas ✖

Afișat 4 cu 4 produse

Oglinzi de baie cu raft

Oglinda este un element esential al echipamentului de baie, servind nu doar o functie practica, ci si decorativa. Este dificil de imaginat amenajarea completă a acestei încăperi fără o oglindă adecvată - nu își va îndeplini pe deplin funcția. In mod traditional, oglinda de baieeste asezata deasupra chiuvetei, dar poate fi folosita si in alte parti ale baii. Oglinda în sine poate fi echipată și cu un raft convenabil, ceea ce îi mărește importanța funcțională.

Oglinzile de baie cu raft sunt o soluție perfectă pentru orice baie și spațiu suplimentar pentru depozitare, de exemplu căni de pasta de dinți sau ustensilele de bărbierit vor fi cu siguranță utile fiecărui membru al gospodăriei. Mai mult, dacă o astfel de oglindă este dotată cu iluminare LED, va deveni un element al decorului băii, fără de care nu vă puteți imagina această cameră. Această soluție convenabilă, care luminează ușor și baia, devine din ce în ce mai populară. Prin urmare, vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de oglinzi disponibilă pe site-ul nostru.

Oglinzi pentru baie cu raft - perfecte pentru camerele mici

Oglinzi joacă un rol important în procesul de amenajare interioară, îndeplinind trei funcții cheie: luminează încăperile, le măresc optic și constituie un element decorativ care poate schimba complet caracterul interiorului. Prin reflectarea luminii, oglinda poate ilumina interioarele întunecate în care pătrunde puțină lumină naturală. Spațiile înguste și înguste, cum ar fi coridoarele, vor părea mai mari și mai spațioase dacă punem o oglindă în ele. Oglinda contemporană oferă nu se mai concentrează doar pe funcționalitate, ci și pe estetică și decorativitate. Oferta noastră include oglinzi de diverse stiluri, lățimi și forme, ceea ce le face să se potrivească perfect în diverse amenajări interioare.

O oglindă în baie nu este doar un accesoriu decorativ, ci și un echipament esențial folosit la fiecare zi. în timpul ritualurilor de îngrijire a corpului. Cu toate acestea, pentru a obține un efect vizual bun și pentru a evita denivelările la aplicarea machiajului, este importantă iluminarea adecvată. Iluminarea standard a băii poate crea umbre, ceea ce vă face dificilă aplicarea machiajului sau bărbieritul complet. Prin urmare, merită să le înlocuiți cu o oglindă cu lumină de fundal. Iluminarea LED asigură o iluminare excelentă a feței și este foarte practică. Cu toate acestea, oglinzile clasice cu LED-uri pot să nu fie suficiente în băile mici, unde spațiul trebuie să fie deosebit de bine gândit. Pentru astfel de camere, soluția ideală este o oglindă de baie cu raft. In magazinul nostru va oferim oglinzi de baie in diverse marimi si stiluri, inclusivoglinzi de baie cu raftsi iluminare de fundal practica. Această opțiune, așa cum am menționat deja, va fi utilă în special în băile mici unde nu există spațiu pentru mobilier suplimentar și fiecare element trebuie să fie funcțional și confortabil de utilizat.

Oglinzi de baie cu raft

strong> este o soluție ideală pentru persoanele care apreciază caracterul practic și confortul. Un raft plasat sub oglindă vă va oferi spațiu suplimentar pentru produse cosmetice, periuțe de dinți sau căni, de exemplu, cu pensule de machiaj. Mai mult decât atât, dacă o astfel de oglindă este echipată cu iluminare LED, aceasta va ilumina optim baia, ușurându-vă să efectuați ritualuri de îngrijire zilnice. Datorită unui astfel de element, baia va căpăta noi valori funcționale și estetice.

 

Oglindă LED alimentată cu baterie - la ce ar trebui să fii atent când faci cumpărături?

Atunci când alegeți o oglindă iluminată pentru băi, problema cheie este calitatea acesteia. Prin urmare, merită să acordați atenție materialelor din care este realizat pentru a vă asigura că poate face față condițiilor dificile ale unei băi umede. Pe lângă aspectul estetic, oglinda ar trebui să fie și funcțională și să-și joace bine rolul - atât practică, cât și decorativă. Atunci când alegeți un model, merită să acordați atenție unor parametri tehnici importanți, precum tipul de oglindă, tipul de LED-uri utilizate într-un anumit model și consumul de energie, care ne informează despre consumul de energie necesar pentru iluminat, exprimat în wați.

Când alegeți o oglindă de baie cu un raft care este iluminată, factori importanți includ alimentarea cu energie și metoda de conectare, care vă vor afecta confortul la instalarea și utilizarea oglinzii. Atunci când alegeți o oglindă alimentată cu curent continuu, acordați atenție disponibilității unui bloc electric și a firelor cu întrerupător. Totuși, în cazul oglinzilor alimentate cu baterii, este necesar să se determine puterea bateriilor care vor fi necesare pentru ca oglinda să funcționeze corect. De asemenea, ar trebui să țineți cont de grosimea oglinzii și de distanța față de perete la instalare.

Culoarea luminii, care ne afectează bunăstarea și sentimentele spațiale, este, de asemenea, un factor important atunci când alegerea unei oglinzi cu LED. Ultimul aspect, dar la fel de important, este clasa de etanșeitate a oglinzii, care trebuie selectată la nivelul IP44 pentru a se asigura că oglinda va fi protejată corespunzător împotriva umezelii și aburului în baie.

În plus, atunci când alegețibaia cu oglindă cu raftDe asemenea, merită să fiți atenți dacă se potrivește spațial în baia dvs. Importante sunt si dimensiunile raftului instalat pe care vei depozita articole precum cosmetice sau accesorii cosmetice. Raftul trebuie să fie ușor de curățat și, în funcție de material, rezistent la factorii predominanți în baie, adică umiditatea ridicată.

Oglinzi de baie cu raft - cele mai bune la Artforma

În magazinul nostru online Artforma veți găsioglinzi de baie cu raft de cea mai înaltă calitate, dotate cu iluminare LED de fundal. Oglinzile sunt disponibile în diferite dimensiuni, pe care le poți alege individual pentru baia ta pentru a crea un interior care să răspundă tuturor așteptărilor tale. Veți găsi și oglinzi cu diverse forme de benzi de iluminat, precum și modele echipate cu rafturi practice de depozitare. Fiecare model iluminat este echipat cu un comutator basculant de cea mai bună calitate, care vă permite să porniți și să opriți lumina de fundal în orice moment. Confortabile, moderne și durabile - oglinzile noastre vor satisface toată lumea.

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult