Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Apple

13
Apple Screen Oglindă O oglindă cu un ecran Apple este o soluție modernă care se bucură de o popularitate imensă, în special printre entuziaștii Apple. O oglindă de baie cu un ecran Apple va aduce o notă de modernitate în baia dvs. Cu toate acestea, nu este doar o adăugare vizuală. O oglindă SMART inovatoare vă permite să descărcați aplicațiile preferate din AppStore pe care le utilizați în fiecare zi! Datorită sistemului intuitiv iOS, puteți controla oglinda dvs. inteligentă cu LED-uri. Oglinda echipată cu un ecran Apple vă va facilita verificarea vremii și planificarea zilei - doar o privire asupra posibilităților pe care le oferă produsul nostru. Smart Mirror cu Apple Screen este acționat de mouse-ul wireless Logitech inclus, permițându-vă să controlați oglinda de la distanță, fără a fi nevoie să o atingeți.
Filtrare
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖
Serie - Apple ✖

Afișat 13 cu 13 produse

Oglindă inteligentă

Ușurează-ți viața de zi cu zi! Oglinzile inteligente sunt soluții grozave care vor funcționa nu numai în baie, ci și la masa de toaletă sau în dressing. O oglindă pe hol este, de asemenea, o opțiune excelentă. Oglinzile de îmbrăcăminte vă vor încânta cu calitatea manoperei, iluminarea LED cu economie de energie și accesul la cele mai populare și necesare aplicații, precum și un set de servicii iCloud de la Apple!

Toate aplicațiile la îndemână

Oglinzile decorative inteligente sunt toate aplicațiile tale preferate iOS la îndemâna ta. Termină un serial TV pe care l-ai început cu mult timp în urmă, ascultă un nou album al artistului tău preferat, urmărește un tutorial de machiaj interesant sau planifică-ți programul zilnic în timp ce te speli pe dinți. Oglinda de baie cu iluminare vă va permite să vă faceți față sarcinilor mai rapid și să fiți la curent. Oglinzile inteligente sunt confortul pe care îl meriți!

Divertisment fără limite

Serialul preferat în timp ce faci o baie liniștită după o zi plină de îndatoriri? Poți avea acest lux astăzi. Oglinzile inteligente pentru baie vă permit să utilizați serviciile de streaming preferate. Alegeți dintre cele mai populare și bucurați-vă de timpul liber cu Netflix, HBO Max sau Prime Video. Fă-ți timp - acordă-ți timp să te relaxezi. Îl meriți!

Youtube, Spotify sau Tidal? Nu contează unde se află lista de redare cu melodiile preferate sau podcastul pentru care nu ai timp în timp ce îți faci treburile zilnice. De acum înainte, oportunitatea de a prinde din urmă va fi... un duș! Oglinda cu difuzoare este cea mai bună opțiune pentru relaxarea de zi cu zi, adunându-vă gândurile și trăgându-vă respirația. Tot ce aveți nevoie într-un singur produs!

Diverse utilizări ale oglinzii inteligente

  • Divertisment- oglinda inteligentă vă va oferi acces ușor la aplicațiile preferate. Alegeți Mirror cu difuzor Bluetooth pentru a vă bucura de Spotify, YouTube sau Netflix - fără limite!
  • Stil de viață- Smart Oglinda interactivă nu este doar un accesoriu la modă, ci și un ajutor semnificativ în viața de zi cu zi. Verificați cum o oglindă de baie cu LED va face viața mai plăcută pentru toți membrii gospodăriei!
  • Camera copiilor - un interactiv oglinda te ajută să explorezi lumea și o face mai plăcută învățarea obiceiurilor bune! Invitați oglinda Smart în camera copilului și lăsați-l să-și dezvolte creativitatea!
  • Sport - datorită funcțiilor Smart iti vei imbunatati postura, iti vei verifica greutatea si vei numara caloriile. O oglindă cu difuzoare asigură un antrenament de succes cu sunetele tale preferate. Simțiți bucuria de a face mișcare în propria casă!
  • Salon de coafură - o oglindă pentru un salon de coafură ar trebui să fie propice pentru o treabă bine făcută, dar să mulțumească și ochiul unui client încântat. O oglindă modernă pentru un salon de înfrumusețare este stil și confort într-una!
  • Machiaj- o oglindă de machiaj vă va oferi mai mult decât posibilitatea de a naviga! Verificați compozițiile produselor, cunoașteți cele mai recente inspirații și puneți-le în practică imediat. Oglinda cosmetică Smart este o garanție a confortului și a efectului dorit – în fiecare zi!

Oglinzi în funcție de formă

Oglinzi în funcție de tip

Oglinzi în funcție de cameră

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult