Promoție -10% cu codul 10promo
service@artforma.ro
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Reclamații și restituiri de marfă

Reclamații și returnări

Timp de execuție

5 - 20 zile lucrătoare

Noi garantăm

Livrare gratuită

Fiți la curent cu noutățile

Starea comenzii

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de 14 zile, fără a da niciun motiv. Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care ați intrat în posesia bunurilor sau la care o terță parte, alta decât transportatorul și indicată de dumneavoastră, a intrat în posesia bunurilor. Costul de livrare în cazul returnării produsului va fi plătit de către client.Bunurile trebuie trimise înapoi în termen de 14 zile de la retragerea contractului de cumpărare la adresa: FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Polska, Telefono numeris:+44 203 808 5213
Nu suntem responsabili pentru deteriorarea conținutului în timpul transportului, așa că vă recomandăm să vă asigurați coletul.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați (FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma.ro, Telefono numeris:+44 203 808 5213) cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).

Puteți utiliza modelul de formular de retragere, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Efectele retragerii

În cazul retragerii din prezentul contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, fără întârziere și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care am fost informați de decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract.

Sunteți răspunzător pentru orice diminuare a valorii obiectului care rezultă din utilizarea de către dumneavoastră a obiectului, alta decât cea necesară pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea obiectului.

Dreptul de retragere al consumatorului este exclus în cazul în care:

Contractele în care obiectul prestației este un articol nerefabricat fabricat conform specificațiilor consumatorului sau pentru a răspunde nevoilor sale personalizate.

 

Vezi recenziile noastre pe