Promoție -10% cu codul 10promo
hello@artforma.com
Scrieți-ne un mail
Discutați prin Messenger
Discutați prin WhatsApp

Oglinzi în cadru negru LED

22
Filtrare
Tipul de cameră - Baie ✖
Formă de oglindă - Dreptunghiulare ✖
Colecția - PremiumLine ✖
Colecția - Decor ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în jurul oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus și de jos a oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea pe părțile laterale ale oglinzii ✖
Sistem de iluminat cu LED - Iluminarea în partea de sus a oglinzii ✖
Orientare în oglindă - Orizontal ✖

Afișat 22 cu 22 produse

Oglinzile într-un cadru negru

Oglinzile într-un cadru negru sunt unul dintre cele mai universale elemente de mobilier orice interior elegant. O oglindă dreptunghiulară într-un cadru negru va funcționa bine atât într-o cameră de zi spațioasă, cât și într-o baie mică, unde va completa un aranjament modern. Oglinzile mari într-un cadru negru îți permit să scoți în evidență frumusețea mobilierului, să iasă în evidență pe peretele satinat și se vor armoniza cu decorațiunile originale ale peretelui, precum fotografiile pe pânză sau picturile tale preferate.

O oglindă cu rama neagră este o propunere ideală pentru cei cărora le plac combinațiile clasice de culori și doresc să păstreze minimalismul în cameră. Oglinzile într-un cadru negru pot fi combinate cu tapet bogat decorat, plasate pe o suprafață de beton și combinate cu un stil avangardist într-o baie mică. Marginea neagră a oglinzii arată interesant cu accesorii negre pentru baie și gresie în culori naturale.

Oglinzi în cadru negru - stil și clasic

Oglinzile pentru baie cu cadru negru sunt o alegere bună în industria- camere în stil. Pe de altă parte, merită să le folosiți într-o cameră de zi sau un hol în stil scandinav, deoarece vor merge bine cu mobilierul simplu și luminos. Le poți completa cu alte detalii negre - aplice de perete închise la culoare, umerase sau un simplu raft pentru produse cosmetice.

Oglinzile cu rama neagră pentru hol vor arăta grozav într-un hol cu formă neregulată și vă vor permite să uniformizați proporțiile neobișnuite ale camerei. Potriviți accesoriile atractive cu oglinda dvs. - rama neagră arată la modă cu nuanțe de aur, argintiu, precum și culori vii preluate din natură.

Oglinda cu LED-uri în cadru negru - o alegere pentru o casă modernă

Oglinzile cu LED în cadru negru sunt una dintre opțiunile cel mai frecvent alese de clienții Magazin Artforma. O oglindă de baie cu un cadru negru va fi potrivită în combinație cu un dulap decorativ pentru chiuvetă și un robinet bogat decorat. Rama neagră cu iluminare discretă din jurul marginilor oglinzii vă va permite să vă simțiți complet confortabil în baie și să vă bucurați de relaxare în casa dumneavoastră.

Ai nevoie de o oglindă pentru baia ta? Rama neagra din produsele Artforma nu este singurul avantaj al sortimentului nostru. Aici veți găsi oglinzi luminoase într-un cadru negru, cu un panou tactil și senzor suplimentar, precum și un covoraș de încălzire și accesorii utile. Oferta include modele cu ceas incorporat, statie meteo sau radio, astfel incat sa te poti relaxa in baie dupa o zi intensa. Oglinzile sunt disponibile în multe forme și dimensiuni interesante, care vă vor permite să creați un aranjament coerent și elegant.

Vezi recenziile noastre pe  

Vezi mai mult